ROZVOŇAJ SI DOMOV | KOUZLOKOUPELE.CZ

by - decembra 21, 2018

HO HO HO! Vianoce sú už naozaj za rohom a ja môžem povedať, že sa nesmierne teším. Milujem toto obdobie chystania sa na Vianoce a myslím, že k tejto atmosfére nemôže chýbať úžasná vôňa, ktorá bude dotvárať celé čaro v našich príbytkoch.

Ja a sviečky, hlavne tie čo voňajú sa rovná dokonalá kombinácia. Vďaka instagramu som spoznala stránku https://www.kouzlokoupele.cz/ kde predávajú kozmetické produkty, ale aj značku sviečok BUSY BEE CANDLES. Dnes sa v mojom článku zamerám na túto značku.

Je to značka, ktorá vyrába vegánske a 100% prírodné produkty, taktiež neobsahujú parafín ani ropné produkty. Majú naozaj veľký výber a hlavne tie vône sú neodolateľné.

Prvý produkt, o ktorom som si najskôr myslela, že je na jedenie (vyzerá tak, nie?) tak je voňavý adventný kalendár s 24 voňavými voskami. Bol to bestseller takže ho na stránke už nenájdete, ale vône určite áno. Sú to teda voňavé vosky do aromalampy. Musím povedať, že tá intenzita a výdrž vône je naozaj veľmi dlhá.
Táto istá značka nevyrába len vosky, ale aj klasické sviečky. Jediná vec v čom sa líšia od iných sviečok je že, majú drevený knot - keď horí je to počuť ako praskanie dreva v krbe, to je úžasné. Ja mám túto sviečku vo vôni Christmas Cookie - presne ako vyrobená pre mňa. Sviečka má sklené, veľmi estetické balenie a vydrží až 70hodín.!
A ešte sa nachvíľku vrátim k spomínaným voňavým voskom, ktoré sa dajú kúpiť aj v takýchto menších baleniach. Naozaj sa tam dajú vybrať rôzne vône - podľa vášho gusta. Jeden takýto vosk vydrží voňať až 12 a viac hodín. VOSKY
Poznáte túto stránku? Už ste o nej niekedy počuli? A používate vlastne aromalampy?

Dúfam, že si Vianoce poriadne užijete v kruhu svojich najbližších.
článok obsahuje neplatenú spoluprácu, ale to nemení môj názor na samotný produkt

You May Also Like

10 komentárov

  1. Tuto značku neznám, ale vypadá krásně, svíčka i vosky. Svíčku s praskajícím notem bych si chtěla pořídit.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hezké Vánoce, hodně kosmetických dárků pod stromečkem a šťastný nový rok 2019.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je super, že je to 100% vegan, takové produkty v poslední době hodně vyhledávám a věřím, že voní opravdu úžasně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som sviečková. :D Mamina sa hnevá, že to až preháňam, lebo stále keď príde jeseň mám v zásobe škoricové, vanilkové a perníkové vône :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vůně miluji!! Denně musím alespoň jednu vůní pálit. Letos jsem měla i adventní kalendář se svíčkami :) ale tyhle vůně z tvého článku jsem ještě nezkoušela.

    Přeji klidné a šťastné svátky :)
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Práve na Vianoce som dostala aromalampu, už sa teším, ako ju budem používať. Inak veľmi krásne fotky, vydarili sa ti. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  7. O stránce slyším poprvé a moc mě zaujala! Miluju svíčky a o to víc ty voňavé! 😍❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  8. O tejto značke som prvýkrát počula. Vyzerá to super a nie si sama čo si myslela, že je to na jedenie :D Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tuto značku neznám, ale vypadá opravdu úžasně! ;) Super tip :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dlouho po této firmě pokukuju, produkty vypadají krsáně jako dárek a některé vůně zajímají i mě samotnou :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram