TYPY OČNÝCH LINIEK

by - novembra 16, 2016

Eyeliner! Tak aspoň, že je zajtra ten voľný deň a nemusíme sa trepať do školy. V poslednej dobe mám dosť veľa učenie, ktoré len tak tak zvládam. Zistila som, že pridávam nejako málo článkov, čo chcem určite zmeniť - no za týždeň idem robiť na trhy vianočné takže budem vyťažená až až, ale no uvidíme. Dnes by som Vás v článku chcela oboznámiť s linkami, ktoré ja preferujem ale nie že by som ich nosila každý deň, ale niekedy sa fakt hodia. Takže poďme na to 
1.Mačacie oči
Ak neobľubuješ očné tiene a skôr preferuješ linku tak tento typ je pre teba ako stvorený. Ja osobne tento typ linky často nenosím pretože, len málo kedy sa mi podarí nakresliť presne ako si predstavujem. Hodí sa väčšine typu očí a určite s ňou budeš vyzerať neodolateľne. 
2.Dvojitá linka
Táto linka sa mi na oku naozaj veľmi páči, myslím si že nie je taká populárna a ani ja ju moc nenosím. Myslím si, že sa maľujem veľmi ľahko pretože keď sa nepodarí jedno krídelko môžete to skúsiť ešte na druhom a oko pôsobí zaujímavejšie ako s obyčajnou linkou. 

3.Klasická linka
Linka ktorou nikdy nič nepokazíte. Dodá očiam krásny finish, s ktorým sa stanete neodolateľnou. K linke stačí jemne primaľovať obočie a naniesť špirálu a vy budete žiariť!
4.Linka na každý deň
Ako poslednú by som Vám chcela predstaviť túto linku, ktorá sa dá nosiť každý deň či už do mesta ale aj do školy a pôsobí veľmi decentne. Jemne zvýrazni oko ale vyzerá úplne prirodzene. 

Takže čo našli ste sa v niektorej z týchto liniek? Ako často používate očnú linku? Tak mi píšte do komentárov, aký typ máte vy najradšej a aký typ by ste si na sebe vôbec nevedeli predstaviť.
Dúfam, že sa Vám ďalší článok páčil, Vaša Alexxiew!.A užívajte prázdniny ♥

You May Also Like

15 komentárov

  1. ja mám očné linky veľmi rada, a myslím, že nám "okaniam" aj pristanú :) skôr ale v poslednej dobe preferujem také jemnejšie linky, prípadne iba linku spravenú očným tieňom, alebo ceruzkou, rozmazanú do stratena :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nejradši mám dvě poslední linky, někdy se mi podaří jedna, někdy zase druhá :D ale klobouk dolů, máš ty fotky krásně nafocené! :)

    Blog by Vea

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Namalovat si linky je pro mě jedna z nejtěžších úkolů dne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten prvý typ je úplne božský, ale mne osobne sa veľmi nedarí, takže používam najčastejšie 4 typ na každý deň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš môj rešpekt, keď si dokážeš spraviť takéto krásne linky!! :OO

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Linky si vždycky dělala moje mamka, takže už od 13 jsem pravidelně trénovala a do měsíce jsem to dávala v pohodě. Zůstalo mi to doteď, ačkoliv jsem někdy strašně líná se do školy vůbec malovat, protože vstávám v 5 ráno. Ale přesně jak quote říká, všechno hezky postupně a věřit si :).
    littlecapsule

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tak tá dvojitá ma veľmi zaujala, tú som ešte neskúšala :o inak používam klasickú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já bych si přála zvládat alespoň tu klasickou linku :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ja si neviem spravit linku ani keby co bolo :D super ze to vies!
    www.donnaiveh.com

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ta poslední linka je podle mě nejlepší :) Akorát já už je nenosím, jedině jen na konec oka něco čmárnu a to s tužkou od Avonu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Já teda linky nenosím, ale nejvíc by se mi líbily 3 a 4 i když ta dvojtá je hrozně nápaditá ;)

    Ráda bych tě pozvala na GIVEAWAY, která končí už v neděli 20. listopadu! :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  12. mne sa linky veľmi páčia, ale ja mám pocit, že mne absolútne neslušia :(
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Linky si moc nedělám. Raději jen stíny ale když už tak klasické s kočičím ocáskem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Líčenie bez očnej linky pre mna nie je líčenie. Používam takmer každý den a používam všetky tvoje tipy. Raz tenku, raz hrubu, raz dvojitu atd.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Líčenie bez očnej linky pre mna nie je líčenie. Používam takmer každý den a používam všetky tvoje tipy. Raz tenku, raz hrubu, raz dvojitu atd.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram