RECENZIA - PALETA NEONS

by - októbra 15, 2016

Zase paletka! Áno dnes som si pre Vás pripravila zase jednu paletku, ktorú proste milujem. Ako určite viete z mojich článkov som posadnutá "make-upom" a preto stále skúšam niečo nové. Sedím doma, nemám nič na práci tak prečo sa nenamaľovať. - To som proste celá ja. Na známej stránke, ktorú určite poznáte Krasotika ( a ak nie, tak by ste mali spoznať) našla paletu, ktorú som tam nemohla nechať. Doma mám kopu hnedých, zlatých čiernych tieňov na oči ale teraz som hľadala niečo úplne iné. Proste farby. A presne paleta NEONS ( aj keď slovo neons znie trošku gýčovo) od L.A Girl je tá práva. 
V palete sa nachádza 12 farebných odtieňov. Tiene sú veľmi pimentované a na viečku oka sú krásne viditeľné. Nanášajú sa ľahúčko pomocou skvelého štetca, ktorý je pribalený k tieňom. Na vrchnej časti balenia na nachádza aj zrkadlo, takže tiene je ľahké zbaliť a zobrať so sebou na výlet. 

Výhody:
- paleta je dostatočne veľká
- okrem farebných odtieňov tu nechýba ani čierna a biela
- zrkadielko na vrchnej časti balenia
- pribalený štetec
- skvelá cena 8,10€
Nevýhody:
- nenašla som 
Paletu určite odporúčam, dievčatám, ako ja ktoré rady skúšajú nové, farebné líčenia ale aj ostatným, ktoré rady nosia tiene. A určite vrelo odporúčam aj stránku Krasotika, kde nájdete skvelé produkty.
A čo vy používate očné tiene - každý deň či len na slávnostnú príležitosť ? Máte nejaké produkty zo stránky Krasotika ?

Dúfam, ža sa Vám článok páčil, ďakujem za každý Váš komentár či Follow. 


You May Also Like

11 komentárov

  1. Wow, to jsou barvičky! :) Já bych je zas až tak moc nevyužila, ale je super, že ty z paletky máš takovou radost :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak toto je parádní paletka pro ty, co mají rády barvičky na očích. Já mám na očích nejraději nude odstíny. Obchod Krasotika poznám, ale ještě od nich nic nemám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Z týchto farieb by som si na sebe vedela predstaviť možno tak 3, takže za mňa rozhodne nie :D ale mám v úmysle kúpiť si niečo od tejto značky, lebo to nie je prvá pozitívna recenzia, ktorú na ňu čítam! :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Se stíny pracuji opravdu jen zřídka, a nikdy s takhle barevnými. Nemám fantazii na to je kombinovat. Přesto věřím, že člověk, kterého to baví si s touto paletkou neskutečně užije :D :)


    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyjo, barvy vypadají nádherně, akorát vůbec nevím, jestli bych je využila, na mě je to takový moc extravagantní:)
    One blondie life

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wau, skvelá pigmentácia. Ja by som takéto očné tiene asi nevyužila, pretože sa nejako výrazne nelíčim, ale tá paletka vyzerá skvele :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásna paletka :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ta paletka vypadá velmi krásně, sama několik vlastním a tato vypadá lákavě ji mít rovněž :-)! Krásné barvičky, věřím, že bude umět kouzlit!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram