MODRO-BIELE VÝRAZNÉ TIENE

by - októbra 10, 2016

Kto bol tiež na Interbeauty v Bratislave ? Určite som tam nemohla chýbať. A poviem Vám, užila som si to tam. Toto miesto je presne pre mňa. S kamarátkou sme tam strávili asi 3 hodiny. Na mojom instagrame si môžete pozrieť čom som si kúpila. Tento krát som ani nestíhala fotiť, pretože som behala ako splašená a musela som všetko obzerať, skúšať, testovať. Z nejakej kozmetickej-vlasovej strednej školy nás aj baby zadarmo učesali  -dala som si natočiť konce vlasov. 
No a potom prišla katastrofa. Kamarátka mi povedala aby som sa dala namaľovať, aj keď nemám moc rada keď ma niekto maľujem a kreslí obočie. Ale chcela som to teda vyskúšať, že ako by som vyzerala ale poviem Vám, už by som sa tam nedala maľovať. Vôbec nevedela rozblendovať tiene, iba mi tam natrieskala asi tri odtiene úplne nekombinovatelných farieb. Ja už len keď som videla pohľad mojej kamarátky tak už som vedela, že je zle. No a zakončila to krikľavým rúžom na pery, ktorý som mala povychádzaný úplne všade. No koniec, hneď som si to radšej utrela a bola radšej nenamaľovana. 

Ale teraz by som Vám radšej chcela ukázať ako sa maľujem ja. Moja sestra bude mať za asi mesiac stužkovú a poprosila ma či by som ju nenamaľovala. Kedže má kráľovsky-modré šaty tak som podľa toho zvolila aj tiene. Zakomponovala som tam aj bielu aby to zase nepôsobilo ako monokel.  Tak dúfam, že sa Vám to bude páčiť a vyjadríte svoj názor.  

A tak sa Vás chcem spýtať, čo horíte na make-up, je to dobré alebo je to už moc? Ja si myslím, že sa mi to celkom podarilo ale tak každý ma iný názor.

Dúfam, ža sa Vám článok páčil, ďakujem za každý Váš komentár či Follow. 

You May Also Like

12 komentárov

  1. Aj ja som bola na Interbeauty :) Ale nedala som sa namaľovať :D
    A to líčenie je skvelé :) ale ak je to na stužkovú, mne tam chýbajú trblietky :/
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě by modrá neslušela, ale tobě to sluší a moc!
    Můj blog: Beauty by K. + na mém FB probíhá soutěž!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tvůj zážitek z Interbeauty by mě asi dost naštval, čekala bych, že to budou opravdu umět :( Jinak líčení je krásné, neskutečně precizně udělané ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podľa mna je to veľmi pekné, ale určite nie na každodenné nosenie. :)

    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Líčenie ti veľmi pristane, len neviem, kam by sa dalo použiť - ešte na tú stužkovú sa celkom hodí, keďže to je predsa len taká špeciálna záležitosť. :)
    No a po tom zmaľovaní na Interbeauty by som neviem čo robila, aspoň že sa ti to podarilo zmazať. :)
    DominicaLand

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné líčení! Na večer nebo party fakt supr! Ke mě modrá bohužel vůbec nejde :(
    Meet My Lovely World



    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nádherné líčenie, aj keď je dosť výrazné, tebe pristane. Máš naozaj talent :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z nějakého důvodu mi to připomíná Labutí jezero :) Moc pěkné :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram