FAKTY O MNE Z OBLASTI BEAUTY

by - októbra 17, 2016


Kozmetika. Toto slovo ma docela dosť vystihuje. A preto, že som ja a kozmetika sme dosť prepojené dnes vy som Vám chcela povedať ( napísať ) zopár faktov akú používam kozmetiku, akú značku mám najradšej, čo mám najradšej... a bla bla bla tak poďme na to.


  1. Takže ako prvé - nikdy som pod make-up nepoužívala žiadnu podkladovú bázu. Neviem, už som to aj skúšala ale neni to nič pre mňa. Mám strašne suchú pleť a mojou takzvanou bázou pod make-up je krém nivea - ktorú milujem.
  2. Obočie musí byť. Ak keď sa mi vôbec nechce maľovať, tak na obočie si musím vždy nájsť aspoň chvíľu. No dobre, keď mám ráno vstávať pred šiestou tak prežijem aj bez obočia.
  3. Mihalnice sú moja slabá stránka. Väčšina ľudí sa ma pýta prečo si nemaľujem mihalnice, tak je to preto lebo ich mám strašne krátke a aj keby som si ich namaľovala nepredĺžia sa mi, iba zlepia dokopy a vyzerá to ešte horšie ako nenamaľované. No čo už asi by som mala vyhľadať nejaký prípravok na predĺženie ale moc týmto prípravkom neverím.
  4. Milujem matné nechty. Hneď ako prišla mánia s matnými lakmi úplne ma pohltila. Teraz naposledy som si na veľtrhu kozmetiky Interbeauty kúpila lak ktorý keď nanesiem na hocaký farebný lak - ostane matný. Super vec!
  5. Posledný fakt - chcela by som si spraviť nejaký kurz líčenia, lebo určite viete ako sa rada maľujem ale aj iné baby. Veľmi rada by som maľovala dievčatá na rôzne príležitosti, zdá sa mi to ako super koníček kedže ma to ešte aj baví. 
Dúfam, že Vás článok neunudil k smrti a aspoň trošku sa Vám páčil. Prikladám aj dve fotky, ak by ste chceli vidieť viac mojich fotiek určite si pozrite môj instagram.

You May Also Like

19 komentárov

  1. Ja som na ešte horšie s tým obočím, že aj keď sa mi nechce maľovať, obočie si musím spraviť aj keď som len doma v posteli :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný článek ♥ Já tedy také báze nepoužívám, protože já naopak mám mastnější pleť a žádná z nich mi nevyhovuje. Obočí si nikdy nemaluji, musím říct, že mám docela štěstí ve tvaru, barvě i hustotě, tak to není potřeba :) A řasy jsou jediná věc, která se mi na mě opravdu líbí, tak jak ty to máš s obočím, tak já to mám s řasami :) Matné nehty také miluji! A přeji ti hodně štěstí, ať se ti naskytne možnost nějakého skvělého kurzu :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S bázi pod make-up to mame nějak podobně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to som si ani nevšimla, že si nelíčiš mihalnice :) zaujímavé fakty :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja baze pod makeup taky dlouho nepouzivala, ale ted uz jsem si na ne zvykla, i kdyz mam take suchou plet :) A matne nehty se mi take moc libi :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja baze pod makeup taky dlouho nepouzivala, ale ted uz jsem si na ne zvykla, i kdyz mam take suchou plet :) A matne nehty se mi take moc libi :)
    Lovely imperfections

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ach, ten pocit keď presne viem o čom hovoríš v bode 4 a ľutujem, že som si ho nekúpila tiež :( Inak krásny článok ♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pěkné fakty, taky nepoužívám podkladové báze :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Taky nepoužívám bázi pod makeup. Matné laky mě moc neokouzlily. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten havo je straašne zlatunký! :) a je super, že ťa tak baví kozmetika. Ja som si nedávno povedala, že tiež si už mihalnice nebudem maľovať, no ked si dám tiene, proste sa to nedá :D
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super článek :) a ta fotka s pejskem to je paráda :D.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ta fotka s pejskem nemá chybu. Jeho výraz je fakt super :-D Držím palce s kurzem, aby ti vše klaplo jak má. Když budeš mít štěstí, tak třeba jednou otevřeš i kosmetický salon :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ty fakty jsou skvělé :-)! Víš co, ani já moc nepožívám báze, použila jsem ji snad jednou během jednoho makeupu, obočí být musí, to je přece jasný :-D! Nechodím ke kosmetičce, ale člověk na něm lpí sám, ví, co mu sluší. Řasy jsou jistota! Když žádné líčení nestíhám, řasy vždy :-)! Velmi se mi líbí tento článek, je úúúžasný :-)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ja tiež mám take kratšie mihalnice ale musíš asi objaviť tu spravnu špiralu na ne, ja som si zvykla kupovať od avonu s užšími kefkami a v žiadnom pripade nie umelými, teraz používam špiralu avon luxe a je super:) a tie bazy pod make up to som nikdy neskúšala, teda ja sa ani veľa nemejkapujem ale niekedy na priležitosť ano a vtedy sa mi hrozne narobia šupinky a nepomohla mi ani nivea, kúpila som si teda poslednú voľbu Cien BBkrem z lidla a ten je proste najlepšíí;-) Pekný článok:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja sa hlásim, mňa môžeš namaľovať!:D

    OdpovedaťOdstrániť
  16. super článok :P tiež tým bázam pod makeup nejako neprichádzam na chuť tiež mám suchšiu pleť takže si ju musím hydratovať :) a obočie je pre mňa tiež teraz must-have :D

    OdpovedaťOdstrániť
  17. K těm řasám můžu doporučit ricinový olej :) mně pomáhá i na řasy i na nehty.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Moc se mi líbí jak se maluješ :) ten krém nivea používám jako ”podklad” také :D :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram