RANDOM - FROM MY CAMERA

by - októbra 23, 2016

Ahoooj. Tak ako prvé by som Vám chcela oznámiť, že som sa stala členkou Fabulous - čo som veľmi rada. Na e-mail mi prišlo pozvanie "na palacinky" a preto by som sa chcela spýtať, či sa u nachádza nejaká blogerka, ktorá je tiež členkou a chystá sa na tento event. A či by som sa tam s niekým z Vás stretla aj nebudem v robote a budem sa môcť dostaviť. 

A ako druhé Vám, chcem ukázať fotografie ktoré vo mne vyvolávajú veľmi dobré a pekné pocity z obdobia kedy som si kúpila fotoaparát. Som veľmi rada, že som sa rozhodla kúpiť si tento foťák, pretože som presne z tej skupinky ľudí, ktorý sa radi vracajú do minulosti a prežívajú tie krásne pocity pri pozeraní fotografií.
 Super nálada na detskej narodeninovej oslave
Príroda, hrady, zámky, lesy .... to je moje. Milujem ten pocit vypnúť, nemyslieť na nič iba pozorovať a počúvať tú krásu.
Deň otvorených dverí v Markíze. Od malička som túžila ísť sa tam pozrieť, vidieť presne ako to tam vyzerá naživo. No a nikdy nám to nejako nevyšlo až na toto leto. Ale nikdy viac. Jeden krát stačilo. Tých ľudí tam bolo strašne veľa, viem každý sa chcel s niekým stretnúť, niekoho pozdraviť no mne to za tie rady nestálo. Ale mojim bratrancom áno a tak sme si museli vystáť tri a pól hodiny v rade ( v strašných horúčavách ) aby sa sme pozreli dovnútra budovy. V budove sme boli asi 15 minút a koniec. ZÁBAVA! Ale nie, chcela som tam ísť a bola som, videla som a som rada.
Máte radi tieto random články ? Tiež radi spomínate na krásne chvíle, ktoré zachytávate na fotografiách? 

You May Also Like

18 komentárov

  1. Super příspěvek :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekné fotky :) ja mávam také pocity tiež, keď si prezerám fotky, a robím to dosť často aby som si pripomenula tú chvíľu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super fotky, aspoň si zaspomínaš na dobré časy.

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Milujem fotografie. Pre mňa sú veľkou láskou práve tie staré fotky, vyvolané, ktoré dokážem držať v rukách. Je super že si si takto zaspomínala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Na takéto krásne fotky si ty hádam aj expert, len v tom pokračuj! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyto články od tebe miluji, protože máš krásné fotky! ♥ Moc se mi líbí tvůj outfit s kšiltovkou! Dřív jsem nikde nechtěla fotit, přišlo mi to jako ztráta času, až teď si uvědomuji, že jednou by fotky mohly být to poslední co mi zbylo jako vzpomínka :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny článok, a fotky sú podarené, najmä ten havko na konci♥
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásné fotky :) Tyhle články mám nejradši :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. skvělý článek, máš nádherného pejska :) a také miluji vypnout v přírodě.


    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Jojo ráda se na takové random články podívám;) Máš stejného psa jako teta;) jinak na nějaký hrad bch se chtěla podívt už dlouho ale bohužel mi to v létě nevyšlo;) ty slovenské jsou všechny krásné mi přijde;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Zaujala ma hneď prvá veta, že si sa stala členkou Fabulous. Nepočula som o tom, tak som začala googliť a chcela by som sa opýtať, že ako si sa k ním dostala a aké sú tam podmienky :) ak chceš, môžeš ma kontaktovať na mail nikussem@gmail.com :) Ďakujem pekne :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásné fotky! :)

    www.bykaroulin.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram