MY FAVOURITE LIP LINERS

by - októbra 20, 2016

Vždy chceme, to čo nemáme. Presne, počas zimy som stále snívala o lete, ktoré by už mohlo prísť. Teplé dni, do desiatej svetlo, kúpanie no asi po mesiaci ma to omrzí a už už aby bola jeseň. Teraz už by som najradšej nosila jesenné svetríky s čižmami, po škole by som sa zabalila do periny s horúcim čajom a čítala nejakú brutálnu knihu. No všetko má svoj čas a preto aj keď je ešte teplo snažím sa tieto dni užiť čo naplno veď jeseň určite raz príde. Aj vy máte radi jesennú náladu ?

V tomto článku by som Vám rada ukázala moje obľúbené ceruzky na pery, ktoré veľmi rada používam. Ako prvú by som Vám chcela ukázať ceruzku od značky S.he odtieň 003. Je to bordová až fialová farba a veľmi sa mi hodí na spomínané jesenné obdobie.


Ako druhú preferujem skôr bledšiu farbu ružovej. Je to ceruzka od značky Miss Sporty Mini-me lip liner. Je to odtieň 070 Bubble gum a som s touto ceruzkou spokojná. Veľmi dobre sa nanáša a nemusí sa strúhať ako tie ostatné.

A nakoniec je tu zase skôr tmavší odtieň, presne tieto tmavšie odtiene ja obľubujem. Strašne rada vynikám z davu a pomocou týchto ceruziek je to ľahšie. Ako poslednú ceruzku Vám predstavím ceruzku tiež od Miss Sporty v odtieni 013 coconut. Je to výrazná hnedá farba, ktorá sa dá ľahko kombinovať.
Dúfam, že sa Vám článok páčil a ďakujem za každý komentár či sledovanie.
Používate aj vy ceruzky na pery? Vlastníte aj niektorých z týchto mojich "obľúbencov" ?
Ak ste sa nezapojili ešte do mojej Yves Rocher Giveaway tak sa určite zapoj, pretože koniec je už túto sobotu!

You May Also Like

12 komentárov

  1. Tužky na rty nepoužívám, ale po té první a poslední se musím jít co nejdřív podívat, krásné odstíny :)

    Bambielle

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přesně tyto barvičky na podzim můžu. Fialové , tmavě hnědé a červené :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem naopak ráda, že se léto ještě vrátilo :)) Tužky na rty jsou krásné, uvažuju, že bych si taky nějakou koupila :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všechny ti moc sluší :) Konturky nosím místo rtěnek, teď jsem konečně sehnala odstín, který jsem dlouho sháněla. Bohužel má ale oranžovou letní barvu, tak si jí neužiju moc dlouho. Od Miss Sporty mám jednu, která je podobná tvé první :)
    Podzim se mi nelíbí při cestách do školy a ze školy. Ale když už jsem doma a můžu se zabalit s tou knihou a kávou do deky a sledovat déšť z okna, tak se mi to líbí moc :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. práve tie tmavé ti najviac pristanú! :) krásne farby..ja používam ceruzku jednu obľúbenú, tiež skôr v takej tmavšej farbe :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zaujala mě ta poslední půjdu se na ni mrknout.
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. nech už konečne tá jeseň príde! Pre mňa je to naojbľúbenejšie obdobie z celého roku! :)) a tie ceruzky vyzerajú brutálne! musím ich ísť pozrieť, zvlášť tú hnedú a bordovú a potom už ich dole nedám :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásny sú tie ceruzky ♥ s.he je dobrá značka :) a máš úplnu pravdu v tom, že vždy chceme to, čo nemáme.:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásne farby, moc ti to svedčí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tužky na rty nepoužívám, ale tobě moc sluší a nejvíce se mi líbí první barvička. Jinak taky mám ráda podzimní náladu a hlavně barevnou přírodu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tá prvá je úplne skvelá! :) Presne nejakú takúto farbu zháňam na jeseň, takže pokiaľ si nekúpim nič v Bratislave, tak asi siahnem po tejto :)
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tá ceruzka od Miss sporty je super. Rimmel London má tiež skvelé ceruzky na pery. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram