HOW TO MAKE EYEBROWS

by - novembra 28, 2016

Veľmi veľa z Vás na blogu, alebo aj na instagrame sa pýtate ako si robím obočie, či s ceruzkou alebo tieňmi na obočie. Alebo či som si dala vytvarovať obočie u kozmetičky alebo som si ho sama vytvarovala. A moja odpoveď je SAMA. No ale poviem Vám, odkedy som si obočie začala maľovať si prešlo veľmi ťažkým obdobím. Začala som si ho maľovať, už asi ako 14 ročná v ôsmej triede na základnej škole. No ale vtedy som si myslela, že namaľovať si obočie čiernou ceruzkou na oči je dobrá voľba. Pripadala som si výnimočná, pretože vtom čase si u nás na dedine nikto ešte obočie nemaľoval a tak ma nemohol nikto kritizovať. Po kapitole s čiernou ceruzkou prišla na rad už hnedá ceruzka ( ktorá mi aj tak vôbec nepasovala k vlasom ), ktorou som si obrámovala celé obočie vyfarbila ho a vyzeralo ako vytetované. Kráása. A dokonca prišlo aj obdobie, kedy som chcela byť all natural tak som si obočie nemaľovala vôbec. Zo začiatku to bol nezvyk ale dalo sa na to celkom pozerať (:D) A po rokoch pozerania návodov na obočie na Youtube som prišla na to ako si ho namaľovať aby to nevyzeralo až tak zle. Tak tu je taký menší návod
Ako prvé si obočie vyčešem a zafixujem voskom na obočie - Catrice Fixing Brow Wax. Potom začnem plochým štetcom na obočie nanášať tiene od Essence v odtieni 02 natural Blonde. ( kedže mám veľmi bledé obočie oproti vlasom, používam odtieň blond ). Prednú časť obočia si nemaľujme tieňmi, pretože nechcem aby obočie vyzeralo veľmi umelo. Tak si vezmem Gélovú maskaru na obočie odtieň 02 od Essence a obočie si prečešem kefkou. Dodá obočiu pekný naturalný vzhľad. Na záver prejdem pod obočím korektorom aby vyzeralo upravenejšie. Používam na to môj obľúbený korektor od Rimmel - ktorý je rozjasňovač s korektorom v jednom. Ako bonus ( keď sa mi chce ) si pod obočie nanesiem tuhý rozjasňovač značky Catrice, ktorý dodá obočiu finálny výsledok. 
A takto vyzerám každý deň, keď sa mi chce namaľovať obočie. Ja si bežne dni ani nič iné nemaľujem, pretože si myslím, že na normálny deň do školy je to zbytočne.
A čo vy ? Tiež si maľujete obočie každý deň? Používate nejaký produkt z mojej každodennej rutiny obočia?
PS: vyzerá to teraz, že pri obočí strávim najmenej hodinu ale nieje to pravda ( tak by som môj čas neplytvala) trvá mi to asi 7 minúút.

You May Also Like

15 komentárov

  1. Super článek! Máš moc pěkné obočí :).
    Můj blog: Beauty by K. + právě probíhá soutěž!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvělý článek, myslím, že pomůže spoustě lidí :) Jinak máš moc hezké obočí :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuju, něco takového jsem už hodně dlouho hledala! :D A obdivuju tvůj talent, rozhodně bych to nedokázala takhle úžasně jako ty. ❤️

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super :) me obočí zabere tak dvě minutky :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekne si obočie upravuješ :) presne takto sa mi to páči :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekne si ho tvaruješ :) ja si do školy tiež trošku primaľujem obočie, a dám si špirálu. To je všetko, pretože máš pravdu, že do školy je to zbytočné. :)
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líbí se mi jak si obočí děláš, mám také ráda spíš jemnější a přirozenější. Moc hezký článek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. obočie si robím podobným spôsobom ale tvoje vyzerá neskutočne krásne oproti môjmu haha :D viem, že obočia nemusia byť dvojičky ale skôr sesternice no moje sú skôr dvaja cudzí ľudia na ulici :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jako vypadat to vypadá fakt dobře, jen já jsem líná každé ráno vstávat a malovatsi je a večer zase odličovat:D proto já lenoch zůstávám u přirozené krásy prozatím, ale věřím, že někomu se bude článek hodit daleko více;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty si krásna aj prirodzená. :) nevravím, že ine dievčatá nie :) ... len niektorým naozaj viac pristane, ak sa trochu namaľujú :) ale tebe stačí fakt to obočko :)
    http://blogbyweilynn.blogspot.sk/2016/10/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  11. zavidim ti aspoň taketo obočie keby mam som rada, ja tam mam asi 3 chlpy a nič tam absolutne nevidno takže ja sa nemôžem z domu ani pohnuť bez toho aby som si ho nekreslila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. High-quality fake rolex at low prices! Welcome to our website replicawatches.cc

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram