LET´S GO

by - októbra 06, 2016

Hello. Ako prvé by som sa Vám chcela na začiatok predstaviť a oboznámiť Vás o čom asi bude tento blog. Takže som Saša Porubská mám 17 rokov (cez leto 18-násť) a chodím na Hotelovú akadémiu. Túto školu navštevujem už skoro tri roky a poviem Vám obsluha a varenie nie je vôbec pre mňa.  Ale to som zistila až teraz a teraz s tým už nič neurobím. Ale nevadí - aj keď nemám rada obsluhovanie do tejto školy chodím celkom rada pretože tam mám dosť kamarátov a je tam celkom sranda.

Tento blog by som chcela zamerať na veci ktoré mám ja rada či už sú to beauty témy alebo móda. Celkovo sa nemaľujem veľa skôr preferujem tú " naturálnu krásu". Keď niekam idem nerada mám na sebe tonu mejkapu. Ale keď som doma veľmi rada skúšam nové produkty ktoré ma záujmu v drogérii.

Určite sa budem venovať aj oblasti Móda pretože na oblečení som závislá. V poslednej dobe preferujem skôr zemité farby ako sú čierna, hnedá, sivá, vínovo-červená. Nemôžem zabudnúť na bielu aj keď nie je tmavá veľmi rada nosím biele kúsky oblečenia.

Tak to by bolo na úvod aj dosť o mne dúfam, že sa tento blog trošku rozbehne a budete sa sem vracať s radosťou. Budem sa snažiť pridávať pravidelne a nezanedbávať tento blog.


You May Also Like

5 komentárov

  1. Držím palce s novým blogo! :) Design je zatiaľ super a máš tam krásnu fotku! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přeju ti hodně štěstí s blogem :) Zatím to tu máš krásné a už se moc těším na tvé budoucí články :)
    http://simonadostalova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vitaj medzi nami blogermi. Zatiaľ sa mi tu páči, tak som sa rozhodla podporiť ťa odberom, keďže viem, ako pravidelní čitateľ dokáže namotivovať. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram