ŠTETCE JESSUP

by - februára 26, 2017

Prajem Vám krásne nedeľne popoludnie. Zajtra to znova vypukne a my sa vrátime naspať do stredoškolských lavíc. Môžem povedať, že som si aj celkom oddýchla ale kedy mi niekto ponúkne ešte aspoň jeden takýto voľný týždeň, určite nepohrdnem. No čo ma najviac teší je určite príjemná zmena počasia. Nemôžem tomu uveriť, ale normálne som mohla ísť von vo svojom novom kabáte a zimu som nepociťovala. A ešte jedna príjemná zmena pre mňa je, že som si konečne mohla doladiť k outfitu aj slnečné okuliare. Myslím si, že bolo dosť citových výlevov, pretože som si dnes pripravila pre Vás článok v ktorom sa dozviete niečo viac o mojej zbierke štetcov. 


Dostala som ich na moje 18-náste narodeniny od najlepšej kamarátky, takže ich používam zhruba 8 mesiacov a dovolím si po tejto dlhej dobe povedať svoj názor. Čo sa týka vzhľadu nemám čo vytknúť, pretože je to kombinácia čiernej a zlatej - moje obľúbené farby. Značka Jessup ponúka na trhu profesionálne a aj cenovo dostupné makeup pomôcky. Dajú sa kúpiť napríklad aj na stránke PinkPanda.sk, odkiaľ ich mám aj ja. Sada obsahuje 15 ks štetcov so syntetických štetín, čo môžem aj dosvedčiť, že na dotyk sú veľmi jemné. Čo je hlavné štetiny vôbec nevypadávajú zo štetca. Poďme si ich teda predstaviť. 
- Duo Fibre štetec na nanášanie makeupu
- Menší štetec na bronzér/lícenku alebo na kontúrovanie
- Veľký štetec na púder
- Väčší štetec na bronzér/lícenku alebo na kontúrovanie
- Väčší štetec na blendovanie očných tieňov
- Štetec na nanášanie rozjasňovača
- Užší blendovací štetec na očné tiene
- Väčší štetec na blendovanie očných tieňov
- Väčší štetec na nanášanie korektoru
- Menší štetec na nanášanie korektoru
- Štetec na dofarbenie obočia
- Štetec na nanášanie očných tieňov
- Štetec na nanášanie očnej linky
- Štetec na rúž

Tak to by bolo všetko ohľadom mojej zbierky štetcov. A čo vy aké štetce používate, máte radšej tieto sady alebo si ich kupujete po jednom ?

You May Also Like

9 komentárov

  1. Tuhle značku štětců vůbec neznám, ale samotné provedení štětců se mi moc líbí, vypadají kvalitně :) I sada obsahuje tak nějak všechny štětce, co by člověk mohl potřebovat :)
    Mně zrovna teď v pátek přišly štětce od Petry LovelyHair, sada štětců na oči, štětec na pudr a štětec na tvářenku :) Už mám od Petry její Basic sadu štětců, se kterými jsem moc spokojená, tak jsem si trošku doplnila sbírku a konečně tak mohla vyhodit svoje staré nekvalitní štětce :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle značku nepoznám. Sady štětců mám ráda, ale většinu z nich stejně nevyužiji, tak si raději kupuji po jednom z Aliexpressu, kde se dají také sehnat kvalitní štětce a hlavně levně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku znám a pár štětců doma mám a za ty peníze nejsou špatný..:-) Já si brousím zoubky na štětce od Zoeva, a na cestě jsou ke mně štětce od péti. A jinak mám spíše směsici štětců. Bh cosmetics, Vizart a další.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Presne túto sadu mám taktiež, len v striebornom prevedení. Súhlasím s tebou, štetce sú skvelé, jemnučké, štetiny nevypadávajú a za tú cenu je to proste luxus :) Najviac som si obľúbila duo fibre štetec, ktorý používam na nanášanie krémovej lícenky a väčší lícenkový štetec, ktorý je skvelý aj na kontúrovanie a vyhovuje mi oveľa viac ako Sculpting Brush od Real Techniques.
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tiež nepoznám túto značku, ale štetce vyzerajú veľmi pekne a kvalitne :) ja používam už dlho sadu od Zoeva a jediné čo teraz potrebujem dokúpiť je taký ten plochý dlhý štetec na rozjasňovač. :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky značku neznám, ale nějaké nové zrovna potřebuji, takže bych o těchto i přemýšlela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ešte som o nich nepočula, ale vyzerajú luxusne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zaujímavé štetce, ešte som o tejto značke nepočula :) Chcela by som už nejaké poriadne štetce, hlavne na očné tiene, ale absolútne sa neviem rozhodnúť, po čom siahnuť
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vyzerajú skvelo!! <3 Ja používam štetce od Zoevy, milujem ich! :)

    P. http://www.nasklee.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram