STAROSTLIVOSŤ O MOJU PLEŤ

by - februára 11, 2017

Dnes by som sa zase po dlhšej dobe chcela zamerať na článok z oblasti beauty, pretože sme tu mali takýto článok veľmi dávno. Väčšinou to boli články ohľadom módy, takže som s tým musela trošku seknúť, keďže tento blog zameriavam alebo by som chcela viacej zamerať práve na kozmetiku alebo nejaké beauty typy. 
Určite ste si všimli nadpis, takže každý vie o čo pôjde v článku. Pripravila som si pre Vás moju večernú starostlivosť o pleť predtým ako si ľahnem do postele a v sekunde zaspím.
Takže ako prvé si najprv umyjem tvár vodou, čím sa mi aj trochu navlhčí. Na odlíčenie zbytku makeupu používam micelárnu vodu od Yves Rocher - Sensitive Végétal. Táto je určená pre citlivú pleť, čo ja mám a hlavne som mala cez zimu v tých mrazoch. Neviem prečo ale vždy sa mi spravia na lícach až také červené mapky, no mám to už odmalička. Ako vidíte už ju mám skoro prázdnu, takže najbližšie sa musím staviť aj v predajni YR na nejaký nákup.

Druhý produkt tu mám od Garnier a je to tento čistiaci gél proti akné. Používam ho tak každý druhý- tretí deň, a môžem povedať že pleť krásne vyčistí, do hĺbky. Ostáva napnutá, pružná a veľmi hladká. Taktiež bojuje proti čiernym bodkám a nadbytočnému kožnému mazu. Zatiaľ som spokojná dúfam, že to tak aj ostane.
NIVEA. Môj najobľúbenejší krém. Značku Nivea používam už veľmi dlho a vždy sa k nej rada vraciam. No a na noc určite nemôže chýbať. Ja som presne ten typ, čo keď si umyje tvár nanesiem strašne veľa krému z ktorého som celá mastná, lesknem sa jak s highlighterom ale tak to má presne byť. Niveu používam na tvár ale takisto aj na ruky, myslím, že je to jeden z produktov ktorého sa nikdy nevzdám.
Posledná fľaštička je Ricínový olej a ktorom som sa dozvedela od jednej blogerky. Každý večer si s ním natriem mihalnice a takisto aj obočie. Môžem povedať, že pokroky na mojich mihalniciach určite vidím, pretože sa mi "zregenerovali" a ostali hustejšie. Aplikujem ho ale tesne pred tým ako zhasnem a ľahnem do postele, lebo keď sa mi dostane do očí je to celkom nepríjemne - vidím zahmlene.
Snažím sa túto svoju rutinu dodržiavať pravidelne ale niekedy keď som veľmi unavená tak sa len odlíčim. Dúfam, že sa článok páčil, používate aj vy niektorý z týchto produktov ?

You May Also Like

16 komentárov

  1. Yves Rocher mám moc ráda. :) A od Nivey používám podkladový krém pod make-up.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zbožnujem tieto garnier výrobky podlamna velmi dobre prečistia pleť, men velmi pomáhaju na čelo tkoré mám mastné :)

    Tammybeaty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně se moc líbí ta micelárka :) Má i takový praktický balení, což vždycky oceňuju. Jojo, s tím ricinovým olejem jsem to slyšela, myslím kdysi v nějakém časáku, tak to musím taky zkusit, když to funguje :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ricinový olej mám taky a snažím se ho používat na řasy, ale upřímně jsem dost líná a o nějaké pravidelnosti nemůže být řeč...A když se dostane do očí, tak to je fakt pecka :D
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  5. milelárka od YR vyzerá fajn, určite sa po ňu najbližšie zastavím. :) Niveu taktiež používam a je to to najlepšie, čo môže byť. iné mastičky ani nekupujem. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Univerzální krém od Nivei mám taky doma, úplně v tom mega balení. Je to prostě taková klasika, která nikdy nesmí chybět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Na mém blogu jsem před pár dny publikovala podobný článek, tak budu ráda, když si ho přečteš :) Čistící gel od Garnier jsem chvilku také používala a strašně mi nevyhovoval. Nevím čím to bylo, ale akné jsem pak měla ještě víc :D Nivea krémy jsou osvědčená klasika, doma ho mám v mega balení, ale používám ho na ruce :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja som si v poslednej dobe obľúbila na pleť Ziaju a Bilku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tento klasické krem od NIVEA mám úplne najradšej :) Pamätám si ho ešte ako decko :D používam ho doteraz a som s ním spokojná.
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ten Garnier je nejlepší. Tuhle řadu používám už šíleně dlouho.

    www.elizabethlore.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  11. :D aj ja som akurát robila takýto článok.
    Z týchto produktov nepoužívam nič, no ricínový olej je naozaj zázrak hlavne pre baby, ktoré mali veľmi vytrhané obočie a chcú ho nechať dorásť. A klasická Nivea by mala byť must have každej domácnosti. My ju používame hlavne keď ideme v zime na hory.

    NITA-NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ja momentálne použivam vela produktov od Mixy. Odličovač aj micelárku maju perfektnu. A na záver momentálne použivam suchý pletový olej.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Garnier jsem dřív hodně používala a ještě teď si občas koupím micelárku :) Jinak bohužel musím používat spíš lékárenské značky, jinak moje pleť vypadá příšerně :D

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Co se týká péče o pleť, tak jsem hrozně líná a jsem ráda když občas použiji krém. Ale Nivea je nejlepší!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Niveu používam na odlíčenie očí, nejako mi začali všetky bežné odličovače prekážať a štípať v očiach, jedine táto Nivea nie. Micelárne vody mám tiež veľmi rada, no túto som zatiaľ neskúšala.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram