MOJA ZÁVILOSŤ - OKULIARE

by - februára 03, 2017

Teraz som si urobila chvíľku pre blog, preto som sa aj rozhodla napísať taký rýchlejší článok. Ako ste strávili tento výnimočný piatok, keďže sú prázdniny ? Ja som sa chystala spať až do obeda ale nejako mi to nevyšlo pretože som bola hore už od ôsmej. Ale, keď mám zatiaľ zhrnúť tento deň, tak som ani nič moc zatiaľ nespravila ale veď predsa na to sú prázdniny (polročné) aby sme si oddýchli.
Dnes som si teda pre vás pripravila veľmi zaujímavý článok, teda aspoň pre mňa. Je to záležitosť, ktorá ma proste vystihuje. Sú to okuliare, či už slnečné alebo priehľadné. Toto je moja zbierka, ale nieje to všetko, pretože len vedľa (nie sú na fotke) sú asi troje okuliare ale neodfotila som ich, pretože to sú tie kúsky, ktoré sa vám pokazia ale vy ich aj tak zlepíte a nosíte ďalej ako by sa nič nestalo. Popri tom už sa nedajú zložiť do tej ich skladacej polohy.

Už len preto sa teším na leto, aby som si mohla stále dokola dávať na seba nejaké iné a ďalšie, ktoré veľmi rada ladím k outfitom. Ako môžete vidieť väčšina je čierna, pretože viete ako veľmi mám rada túto farbu. Moje okuliare sú ako moje spomienky, pretože pri každých sa mi vybaví odkiaľ ich mám a čo som vtedy prežívala.
Tieto čierne, mám asi najnovšie a dostala som ich v rámci spolupráci so Sammydress, o ktorej sa dočítate v staršom článku. Prídu mi veľmi jednoduché a ľahko kombinovateľne ku všetkému. Tento typ sa mi veľmi páči a už sa teším na leto keď ich začnem nosiť.
Ako druhé, ktoré si zaslúžili osobitnú fotku sú tieto Happy Birthday, ktoré som dostala na 18-náste narodeniny od kamarátok na Bratislavskom hrade. Sú pre mňa veľmi výnimočné aj keďneviem či si ich dám niekedy len tak do mesta :D
Dúfam, že sa Vám moja zbierka páčila ako aj celý článok.

You May Also Like

23 komentárov

  1. haha, kezby prazdniny, zkouškové :D :(
    brýle mám tuším jedny, dvoje, moc se v nich nevyžívám :)
    JANNIEBEL

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vždycky jsem jako dioptrička hrozně záviděla lidem, kteří mohou nosit sluneční brýle, máš super sbírku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty ich teda máš :D ja mám dioptrické ale mám viac druhov takže občas obmieňam :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná sbírka, já bych taky ráda nosila sluneční, ale vzhledem k tomu, že mám dioptrický a musím je nosit pořád, mám trochu smůlu no :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Prázdniny se mě už netýkají, ale pátek jsem měla volný, byla jsem u kamošky v nemocnici a pak si sednout s holkama, příjemný den :) Sbírka super, já mám doma asi 2 až 3 kusy, málokteré mi bohužel sluší.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jsem strašně ráda, že nemusím nosit brýle, že mám zrak v pořádku :). Ale ráda bych se vyžívala aspoň ve slunečních brýlích, ale bohužel... Vypadám ve všech jako idiot :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ja mám tiež fajnú zbierku slnečných okuliarov, ale aj tak vždy nosím max. 3 dookola. :D xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Každý má nějakou závislost. :-D Máš krásnou sbírku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Teda pěkná sbírka, já mám doma jen asi troje :) jinak volný pátek jsem strávila psaním Scio testů, takže nic moc prázdniny :D

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tento článok by som mala ukázať doma mame, pretože má pocit, že mám úchylku na okuliare, ale mám možno polovicu z tvojich :D
    Na toto leto by som si chcela zaobstarať nejaké pekné čierne :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Och, sme na tom naozaj rovnako :D Okrem slnečných mám však ja aj niekoľko dioptrických, pretože predtým, ako som začala častejšie nosiť šošovky, stále by som len nakupovala aj nové okuliare :D :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jak já ti tuhle tvojí sbírku závidím! To jsou úplně tak nádherné kousky ♥ Já jsem bohužel přestala nosit kontaktní čočky a nosím už jen diptrické brýle, takře o slunečních brýlích si můžu nechat jenom zdát..

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tak toto poznám, tiež som zberateľ slnečných okuliarov, aj keď v konečnom dôsledku potom nosím tak jedny alebo dvoje. Vždy tie najnovšie :D

    NITA-NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Supééééér ! Prekrásne kúsky !! :) A veľmi sa mi páči Tvoja izbička, biela farba a nádherný toaletný stolík :)
    BeautyByLenka

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ja mám prázdniny asi od decembra, kedy sa odohral môj posledný deň na vysokej škole. Áno, naozaj skutočne posledný a to som v tom čase ani sama netušila. Okuliare sú naozaj tvoja závisloť, haha. Ale sú tam fakt skvelé kúsky!

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Niektoré kúsky sú fakt úžasné. Ja mám asi 5 slnečných okuliarov, lenže vždy si odo mňa požičiava aj sestra a dvoje sú cez leto v aute :) Takže v podstate mám akoby len dvoje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Dřív jsem psala podobný článek,také jsem závislá na nich.:) jen ty moje nejsou v nejlepším stavu:-D

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Moja závislosť sú rúže, ale tvoja zbierka okuliarov je skvelá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. parádna zbierka. Myslim, že každý máme nejaku takuto závislost :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram