AKO SA NAJLEPŠIE CHRÁNIŤ PRED SLNKOM (PODĽA MŇA) | WELEDA, ASTRID, BIODERMA

by - júla 18, 2018

Ahojte žienky. Dúfam, že si všetky naplno užívate teplé, letné dni - tak ako aj ja. Ja som bola týždeň pri vode, takže slniečka som si užila až až. A to je presne dôvod mojej neaktivity na blogu - žiadne články, ale na instagrame som aktívna stále. 
Keď som sa vrátila domov, chytila ma presne ta nálada, že som nemala chuť písať žiadne články. Ale vlastne som aj chcela, no nič normálne ma nenapadalo, žiadne nápady na články - úplne prázdnu "gebuľu" som mala. Tento stav určite pozná každá blogerka a tiež ho občas zažije, no nie ?

A keď som sa už dala dokopy, prichystala som si pre Vás článok o produktoch, ktoré nás chránia pred slnečnými lúčmi a spálením pokožky. Čo mám ja najradšej na opalovákoch ? No predsa vôňu. Milujem tú vôňu, pretože mi hovorí, že je tu najlepšie obdobie v roku - leto. 
Dnes Vám poviem o produktoch od 3 značiek : Weleda, Astrid, Bioderma. Podľa mňa, každá z Vás značky určite pozná a taktiež aj skúšala nejaké produkty. U mňa je asi top Astrid, pretože s firmou spolupracujem už vyše roka, takže už viem aj čo to o ich produktoch. Potom - Bioderma, značka ktorá ma sprevádza od mala. A nakoniec Weleda, pretože som ešte len nedávno nadviazala spoluprácu. 

Od Weledy tu mám mlieko na opaľovanie, ktoré má SPF 30 a 150ml. Cena je tu troška vyššia 20,99 €, ale značka je naozaj jedna z kvalitnejších a produkty vyrába iba čisto z prírodných surovín. Toto mlieko je vode-odolné (akože naozaj že je, ako aj píšu), takže veľké plus. Pre mňa je osobne dosť husté a pri rozotrieraní som zostala celá biela a nešlo to úplne rozmazať. Taktiež aj krém na opaľovanie s SPF 30, ktorý som si dala na tvár sa nedal rozotreť.  ( 50ml = 14,99€ ) Vôňa je tu citrusová, nie zlá, ale skôr by som ju použila na nejaká telový krém. 
 Krém na opaľovanie
 Mlieko na opaľovanie
Astrid - tu Vám popíšem tiež dva produkty a to hydratačné mlieko na opaľovanie, ktoré vonia presne tak ako som si to ja predstavovala. SPF 30 ako aj produkty vyššie, ale toto sa veľmi ľahko rozotiera, nenecháva biely filter a taktiež je vode-odolné. Zmatňujúci krém na opaľovanie SPF 30, tu by som napísala to isté, nemám čo vytknúť. 
 Mlieko na opaľovanie
Zmatňujúci krém na opaľovanie
Ďalší produkt, ktorý som testovala je z rady Photoderm - Sprej na opaľovanie SPF 30. Tu sme sa konečne dostali k spreju, čo je podľa mňa dosť praktické. Ja mám radšej produkt v spreji ako v tube. Tento sa veľmi príjemne rozotiera, má veľmi ľahkú, neviditeľnú textúru a nezanecháva mastný film. Takže ktorá z Vás je nerada mastná, určite siahni po bioderme. 
 Sprej na opaľovanie 
Posledný produkt - zas a znova Astrid. Ako som sa vrátila domov, čakal ma balík od tejto značky a nachádzal sa tam samoopaľovací krém (ktorý teraz asi nepoužijem, lebo som ako uhlík), balzám na pery, opaľovací krém ale aj tento opaľovací olej. Ja sa tu priznávam, že milujem na seba dávať rôzne oleje (ešte viac ako krémy) a vôbec mi nevadí, že som celá mastná. 

Aj som si chcela kúpiť nejaký olej, ale tak keď máte doma celú zásobu produktov proti spáleniu, tak ten olej oželiete. No som veľmi rada, že mi prišiel a otestujem ho, aj keď určite bude dobrý. Ak ste ho už náhodou skúšali, určite mi dajte vedieť do komentárov. 
Dúfam, že sa Vám článok/recenzia na opalováky páčila a nezabudnite mi dať vedieť, aký opaľovací krém používate vy ? A či máte tiež radšej oleje. 

You May Also Like

10 komentárov

  1. Jeeej no Astrid je podľa mňa skvelý. Od malička ho poznám a nepočula som ešte ani jedno krivé slovo :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Astrid je taková klasika, dá se říct, používala jsem ho jako malá, no teď nepoužívám nic, jelikož s tím se spálit nemám žádný problém. Ale lidé kolem snad ani jiné nepoužívají :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hoci som biela ako stena, moja pokožka sa tak rýchlo nespáli, za čo som veľmi rada :D Ale produkty Astrid u nás nikdy nechýbali a sprevádzajú nás na každej dovolenke :D Veľmi pekný článok! ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám teda radši klasické opalováky - mazací krémy :) Bojím se, že by mi opalovací oleje poškodily oblečení :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tiež obľubujem viac produkty v spreji :) Prišli ti fakt super a praktické vecičky. A krásne a ostré fotky :3

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Posledné dva roky sme aj my prešli na kvalitnejšie opaľováky a nevieme si ich vynachváliť :) Mojim obľúbeným bol práve opaľovací krém v spreji od Biodermy, no veľmi ma zaujala aj opaľovacia rada od Weledy, má krásne obaly!

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja sa o chvíľu chystám na dovolenku, takže sa pripravujem na nákup nejakého oleja :)

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Chrániť sa pred slnkom je v mojom prípade priorita, pretože mám ten typ pleti, kedy som červená ako paprika už po 10 minútach na slnku... :D Najradšej mám opaľovací krém v spreji :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Astrid mám nejraději, možná je to tím, že je i cenově dostupný. Ostatní značky bych ráda zkusila, ale jsou pro mě drahé.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram