PURE CAMILLE : STAROSTLIVOSŤ OD YVES ROCHER

by - septembra 02, 2017

Nastal ten čas. Posledný prázdninový víkend práve plynie a ja som veľmi rada, že ho môžem stráviť oddychom. Tieto prázdniny som mala skôr také robotné, ale tak aspoň som si niečo zarobila, keďže tento rok maturujem a nebudem mať už toľko času na prácu. 

Cez školu bude menej práce a preto bude aj viac článkov. Veď ste videli, že som nemala ani čas sa venovať naplno blogu a písaniu, nebudem tu sľubovať, že sa to určite zmení, ale ja sa  budem aspoň snažiť. 

Kto má rád vôňu kamilky ? Ja sa hlásim hneď ako prvá, pretože táto vôňa vo mne evokuje čistotu a pohodlie. A prečo je vlastne reč o tejto kvetine ?  Obľúbená značka Yves Rocher si pripravila starostlivosť pre všetky druhy pleti a základnou zložkou je práve harmanček, ktorý chráni, zjemňuje a navyše hydratuje Vašu pokožku. A čo všetko sa nachádzalo v balíčku ?
Pleťový krém na deň a noc - 50ml
Jemný hydratačný krém na pleť a telo - 125ml
Odličovač a tonikum 2 v 1 - 200ml

Z tejto rady ešte vyšli ďalšie produkty 
Čistiaci gél - 200ml
Regeneračný pleťový krém - 50ml
Ako prvý je tu jemný hydratačný krém na pleť a telo, veľmi sa mi páči balenie krému, síce ja som skôr na tie čo majú pumpičku, keďže mám gélové nechty, krémy z téglika sa mi ťažko naberajú a ostáva mi krém pod nechtom. Čo sa týka vône, ako som spomínala už na začiatku, veľmi mi vyhovuje. Krém má hydratačnú schopnosť, pre mňa super, keďže som skôr ten suchší typ. Je vhodný aj na každodenné použitie, takže ho mám stále pri sebe.
Odličovať a tonikum 2 v 1 - krásna vôňa, to je jasné. Vždy pre odlíčení si najprv umývam tvár a vtedy odlíči z pleti nečistoty veľmi ľahko a rýchlo. Čo sa týka samotného olíčenia, musím povedať, že má trošku problém so špirálou, trvá to troška dlhšie ale nakoniec splní úlohu. Po odlíčení ho netreba oplachovať vodou, pretože sa príjemne vsiakne a tonikum hydratuje pleť.
Tretí produkt, ktorý som si našla v zelenej krabičke bol pleťový krém na deň a noc, pripravuje vašu pleť na pokojný spánok a zanecháva hydratovanú a jemnú pleť po celú noc. Naopak ráno Vás nakopne do dňa a poskytuje pleti dôležitú ochranu. Ja sa priznám, že si ho dávam aj pred tým ako sa idem maľovať a zanecháva pleť hydratovanú aj pod makeupom.
Čo vy a kamilková vôňa ? Skúšali ste už nejaký výrobok z tejto rady Yves Rocher ? 


You May Also Like

4 komentárov

  1. No ja som zvedavá na tuto trojicu. Tiež ju mám doma, no ešte som nestihla testovať. Ale vyzerá dobre a proti voni kamilky nemám nič.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tato řada vypadá moc hezky, ještě jsem z ní nic nezkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Táto rada vyzerá super, žiaľ, nie pre moju pleť :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mám všetky tieto výrobky a sú perfektné,tiež som o nich písala recenziu no s tým tonikom 2v1 ale s tebou nesúhlasím lebo mne špirálu odličuje veľmi dobre ale tak asi záleží aj aká je to špirála a veci stým spojene..:)krém na deň aj noc používam iba ráno a pleť je hydratovaná celý deň naozaj vydarené produkty:)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram