ZÁZRAK NA SUCHÉ A POŠKODENÉ VLASY - SOAPHORIA

by - septembra 22, 2017

22.September - prvý jesenný deň! Ahoj, ako pociťujete to, že leto nám oficiálne skončilo a prišla pre niektorých vytúžená (pre niektorých menej) jeseň. Za seba môžem povedať, že ja som tú jeseň pocítila už skôr vďaka sychravému počasiu a plnému nosu. Prvá chrípka, kašeľ prišiel už aj na mňa, no statočne s ňou bojujem a predchádzam horúčke. 

Teraz keď už som sa Vám zverila s mojím s problémom, rada by som prešla k pointe článku. Prednedávnom ma poštárka prekvapila balíkom zo stránky krasnakazdyden.cz, kde sa nachádzali dva produkty, konkrétne šampón a kondicionér - oboje na suché a poškodené vlasy. Moje prefarbené vlasy sa stali aj suchými aj poškodenými z melíru, takže toto bola pre mňa záchrana.
Organický tekutý šampón na suché poškodené vlasy - šťava s aloe vera hydratuje a ošetruje vlasy do hĺbky. Vďaka vzácnym olejom ako argánový a jojobový získavajú vlasy svoju pevnosť a pružnosť.

Jediné sklamanie u mňa bola vôňa, pretože mi vôbec neulahodila. Ale to nie je nejaký závažný problém, pretože šampón naozaj moje vlasy krásne regeneroval. Po použití sú moje vlasy poddanejšie a omnoho lepšie sa rozčesávajú.
Organický kondicionér na suché, poškodené vlasy - taktiež vďaka kokosovému, slnečnicovému, olivovému a jojobovému oleju s kombináciou bambuckého masla a aloe vera budú vaše vlasy hydratované a zregenerované. Argánový olej vyživuje poškodené a pozštiepené končeky.

Môj testovanie dopadlo úspešne a kondicionér splnil moje očakávania. Síce tu bol tiež menší problém s tou vôňou, pretože je to tá istá čo aj šampón ale to je len jeden záporný bod.
Ďakujem za každý komentár a vidíme sa pri ďalšom článku...






You May Also Like

7 komentárov

  1. Mne na vlasy stačí normálny kondicionér a olej, keďže mám väčšinou iba suché končeky, no produkty vyzerajú super :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Výrobky vypadají skvěle. Na můj typ vlasů by sice nebyly, ale je fajn, že ti pomohly. Akorát by mi vadilo používat na vlasy něco, co mi nevoní, protože miluji voňavé vlasy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Oba dva produkty vypadají velice dobře a zaujaly mě :) děkuji ti za tip!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Soaphoria ma celkom dobré šampóny, no viac mi vyhovuje ich telová kozmetika. :)

    Rebelliouslily GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Keby bola jeseň taká, ako je dnes, tak by som sa vôbec nesťažovala :DD A v tom prípade by nás možno aj obchádzali choroby :)

    Inak takéto šampóny by sa mi zišli, lebo mám dojem, že moje vlasy sa nie úplne spamätali z farbenia na blond, aj keď už sú zas na tmavo. Len mám problém, že sa mi hore mastia a dole sú suché, čiže najhoršia možná kombinácia :(

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jeseň som privítala podobne ako ty - plným nosom a chrípkou, ale mám ju aj napriek tomu najradšej zo všetkých ročných období! Čo sa týka produktov, značku Soaphoria mám rada, pár produktov som od nich už skúšala a sadli mi zatiaľ všetky, takže možno by som nemala problém ani s týmito. Každopádne, používam teraz šampón aj kondicionér od Garnieru :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Líbí se mi složení. Zatím jsem od nich nic neměla ale tahle dvojice vypadá moc fajn :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram