NÁHODNÉ FOTIENIE

by - septembra 03, 2017

Ahoj holky! Je to nezvyčajné, ale po druhom článku som tu opäť. Zajtra do školy ? To si zo mňa robí niekto naozaj srandu, či nie ?  Zdá sa mi akoby to bolo včera, čo sme sa v škole lúčili, dostávali vysvedčenie a tešili sa na leto 2017 plné zážitkov. 

Ale je tu predsa aj niečo pozitívne. Prichádza jeseň - moje najobľúbenejšie obdobie. Všetky veľké svetre a šály môžem s čistým svedomím vyvešať do skrine a ostatné letné veci nachvíľu zbaliť. Leňošenie pri teplom čajíku a za oknom trošku sychravé počasie, to je ono. Ale ešte stále máme leto a aj keď to práve teraz tak ani nevyzerá ja sa ho snažím ešte stále užívať plnými dúškami.

Pre tentokrát som si pripravila menšiu ochutnávku fotiek, ktoré ste už mohli vidieť aj na mojom istagrame az ktorých mám nesmiernu radosť. A ako som sa k ním vlastne dostala ? Jeden deň mi prišla na instagrame spáva od jedného dievčaťa, či by som nechcela nejaké fotky. Prečo nie, keďže ona sa tomu chcela venovať a založiť si stránku na Facebooku ( viac fotiek si môžete pozrieť TU ) a na začiatok tam pridať nejaké už pofotené fotky, tak som jej možno aj istým spôsobom pohla a ona mne tiež - super fotky. Veľmi sympatická a príjemná a týmto by som jej chcela ešte raz poďakovať.
Outfit 
- tričko - H&M
- rifle - Stradivarius
- slip on - Internet 
- náušnice - Bonjour Brigitte

You May Also Like

14 komentárov

  1. super, vydarené fotky :) držím palce fotografke :) je skvelé, že ste si takto navzájom pomohli :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. perfektné fotky! :) myslím, že na začiatok jej to veľmi ide :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fotky sú veľmi pekne! :)) aj ten top ej veľmi pekný haha
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Opravdu velmi pěkné fotky, sluší ti to na nich. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc krásné fotky, moc ti sluší jak outfit, tak líčení. Na ten tep jsem se taky koukala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Vyzeráš nádherne, fotky sú krásne. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Veľmi ti to na fotkách pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten top ti veľmi pristane, super fotky :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásne fotky a outfit! Neskutočne ti pristane :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. The overall dial fake Tag Heuer design itself is pleasant, somewhat sterile other than featuring the 10 atm (100 meters) water-resistance fake Audemars Piguet rating. The 12 o’clock hour marker serves as the brand identifier, given that it is the MVMT logo. Over the dial is fake IWC a flat mineral crystal. The case is 45mm-wide and nicely sculpted, both comfortable on the wrist and sufficiently fake Franck Muller attractive. Around the dial is a uni-directional clicking rotating bezel that works better than most at this price range. Inside the watch is a Japanese fake Vacheron Constantin Miyota quartz movement.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram