VIANOČNÉ LÍČENIE

by - decembra 20, 2016

Takže, dnes som sa konečne dostala aj k blogu, ktorému by som sa chcela venovať určite viac no nedá sa mi (zatiaľ). Keďže ako som Vám spomínala, pracujem na vianočných trhoch a teraz som tam skoro každý deň. No teraz už nie, pretože cítim, že na mňa niečo lezie ale aj pre moju zranenú ruku, ktorú môžete vidieť aj na fotke. Pri záverečnom upratovaní som sa nejakou zhodou náhod porezala. Je to na dosť zlom mieste, tak som si to musela ísť dať zašiť, pretože bez toho by sa mi to oveľa dlhšie hojilo. Takže to je o mojej ľavej ruke a presne včera som si na druhú pravú ruku dala spraviť tetovanie, takže je to teraz dosť nepríjemný pocit ešte. Ak by ste ho chceli vidieť nájdete ho na mojom instagrame a kľudne mi napíšte Váš názor na nové tetovanie.


Dnešný mejkap som ladila do tých tradičným Vianočných farieb, ale ostala som pri klasickom, menej výraznom líčení. Ako som už spomínala, obľúbené farby na tieňovanie sú odtiene hnedej až zlatej. A presne tie som aj použila až na to, že som použila moju obľúbenú zlatú linku. Na pery som použila obľúbenú ceruzku na pery od Essence, ktoré sú dostupné za skvelé ceny.
Ako inak moje tradičné fotky s mojím miláčikom, ktorý sa fotí veľmi rád ak má výhľad na nejakú maškrtku. Samozrejme ušká musia byť, aj keď jedny už má. Takže my sme už na prichádzajúce Vianoce na 100% pripravení a čo vy ? Dúfam, že sa Vám moje vianočné líčenie páči a prajem krásne sviatky.
Dúfam, že sa Vám ďalší článok páčil, Vaša Alexxiew!.

You May Also Like

15 komentárov

  1. Strašne krásne líčenie, veľmi ti ide :) a inak sa mi tu hrozne podobáš na Blair z Gossip Girl :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tetovanie som pozrela a je krásne, ja by som tiež šla rada na tetovanie, no neviem, či by som prišla na to, aký vzor, motív vôbec chcem. A líčenie je krásne, hlavne tá výrazná farba na perách, kto by to bol povedal, že sa to dá docieliť s ceruzkou od Essence.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty sa líčiš neskutočne nádherne! Krásne fotografie ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * How to be Parisian chic *

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Červené rty plánuji na 24.12 :) moc hezké !! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tetování vypadá hezky a líčení taky. Ty červené rty jsou super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tetovanie aj líčenie sú krásne :) Ja už mám tiež jendo tetovanie ale ešte v januári alebo februári si idem dať spraviť ďalšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. líčenie je krásne, si veľmi šikovná :) keby som si túto kombináciu dala ja, neviem, či by to vyzeralo tak pôvabne ako na tebe :D ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Veľmi pekné líčenie, tie oči sa ti naozaj podarili :) Prajem ti krásne Vianoce.

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásný moc :) Podařilo se ti to moc dobře vyfotit. Dvojtá linka je boží :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. WOW, perfektní look! Vypadáš naprosto úžasně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásné , mé líčení vypadalo podobně, jen jsem měla zlaté stíny, černou linku, a rty orámované černou essence konturkou a červenou matnou rtěnkou Trend it up

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásne líčenie, zlatá linka vyzerá úžasne! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram