FOTKY ZA DECEMBER

by - decembra 27, 2016

Takže a je po! A je po Vianociach. Všetko na čo sme sa tak dlho chytali, už je za nami a ideme ďalej. Ja už by som bola najradšej keby je taká príjemná, teplá jar (aspoň, keď už nie leto). No na to si ešte chvíľočku počkáme. Ja teraz konkrétne čakám na kurz jógy, ktorý mi za mesiac začína. Veľmi sa na to teším, síce si to vôbec neviem predstaviť ale vždy ma to veľmi fascinovalo.
Pomaly by som na chcela asi aj dostať k dnešnému článku, ktorý som zamerala na fotky z mojej zrkadlovky za posledný mesiac, teda December. Ako prvá fotka, je to fotka môjho tetovania, ktoré som si dala robiť minulý pondelok. Veľmi som sa toho bála, ale nebola to nejaká extra bolesť, cítila som to, ale dá sa na to po chvíli zvyknúť. Je to moje prvé tetovanie a hneď ako mi ho dorobil, vedela som, že to určite nieje posledné.
Druhá fotka, ktorú som už dávnejšie pridala aj na instagram je fotka tohto trička, ktoré som si sama vyrobila. Nie som nejaká perfektná krajčírka, ale myslím si, že toto by zvládol asi každý. Je to veľmi dobrá vec na oživenie trička, keďže ja mám väčšinu veci len čiernej a bielej farby. No mňa ešte napadlo, že ako si budem robiť ďalšie podobné tričko dám si tam slovenský nápis, príde mi to originálnejšie.


Ďalšia fotka. Je to ako inak môj miláčik, ktorému som pre zmenu nedala na hlavu rôzne čelenky s uškami ale rovno kravatu. V jisku sme ju z mamou kúpili, ževraj pre tatina ale psíkovi sa zapáčila trošku viacej.
Pančušky, ktoré som na fotke som si veľmi obľúbila. Boli pribalené k časopisu Emma a sú úplne dokonalé. Materiál je veľmi jemný a vyzerajú decentne. Značka Bepon ma teda ohúrila a určite neostanem len pri týchto jedných. Mimochodom rifle ktoré mám oblečené som si tiež sama dotrhala, aj skrátila inak som ich kúpila v New Yorkeri asi za nejakých 5€.
Posledná fotečka je ako inak Vianočná, kedže sú to fotky za mesiac december a preto je to aj medovníček, ktorý som zdobila. Nie, že by som ozdobila len jeden, to nie len viacej som ich neodfotila. 
Dúfam, že sa Vám tento článok páčil a hlavne dúfam, že ste si Vianoce naplno užili a poriadne sa najedli všetkého čo ste mali.
To je na dnes odomňa všetko, prajem krásny zvyšok dňa.

You May Also Like

32 komentárov

  1. To tetování je nádherné! Fakt moc moc povedené:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tetovanie je úžasné a psík je hroozne zlatý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš úžasné tetovanie a tvoj psík super kravatu :)


    Zvláštne dievča

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tetování je nádherné. ♥ A fotky taky.:)
    S tou kravatou i přišel můj strejda a malý bratranec.:)
    Ten nápad s trikem je super.
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť
  5. To tetovanie je veľmi pekné a taktiež ma zaujalo aj to tričko , teda lepšie povedané ten nápis a naozaj sa ti podaril úžasne.Musím povedať ,že tie pančušky pod tými riflami vyzerajú BOMBASTICKY a dakujem za inšpiráciu :) . Prajem ešte pekný zvyšok Vianoc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To tetování vypadá hezky a rifle jsi skvěle zkrášlila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  7. To tetovanie je nádherné ;) ja idem 13.1. Na ďalšie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. to tričko by ma nenapadlo takto ozdobiť :) veľmi sa mi to páči :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tetovanie aj tričko som videla na instagrame a hneď sa mi zapáčili :) Tá kravata je perfektná, psík je veľký elegán, haha :) Všetky tvoje fotky sú skvelé, veľmi pekný článok ..

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Wowo fotky sú nádherné? Ako sa ale stalo, že ťa na IG nemám? Chyba tohto roku!!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Jeej, to tetovanie je krásne a veľmi sa mi páči, že si si sama vyšila ten nápis na tričko, aj ja plánujem niečo také:) A psík je roztomilý, tiež máme doma 2 v tejto rase!

    Lily of the valley

    OdpovedaťOdstrániť
  12. to tetovanie je krásne ♥ a čo sa týka tej druhej fotky, tak ťa obdivujem! síce to možno nie je také náročné, ale ja by som ani to nezvládla :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Bože, to tetovanie je také krásne. Ja o tetovaní snívam už dlhšiu dobu, no obávam sa, že po vyštudovaní môjho relatívne konzervatívneho odboru by ma s tetovaním bol problém zamestnať. A vyšitý nápis na tričku je veľmi originálny, si šikovníček! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Naozaj krásne fotky za december si spravila :) Veľmi sa mi páči najmä tá s havinom a kravatou :)

    Čo je dobré to musím mať aj s novoročnou GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Čo sa týka tetovania, viem presne o čom hovoríš. Ja mám už 2 a v januári sa idem objednať na ďalšie. Je to taká, by som povedala, bolesť, ktorú chceš zažiť znova. Fotky sú krásne. Pančušky sú veľmi pekné - nejaké podobné som aj ja dostala na Vianoce a už sa teším, ako ich budem nosiť :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Zaujalo ma, ze fotky su fotene zo zrkadlovky. Na aku zrkadlovku fotis a aky rezim zvyknes nastavovat?
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Nádherné fotky ♥ Tetování je neskutečný!! Strašně moc se mi líbí. Jen tak mimochodem, s tím, že nebude poslední máš pravdu, jednou na sebe člověk nechá něco načmárat a znovu se tomu nevyhne, vím o čem mluvím :D Já jsem nedávno svého pejska oblékla do noční košile, nekoukal zrovna moc nadšeně :D Jinak bych ti chtěla moc poděkovat za milý komentář k mému návratu, moc si toho vážím ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Krásné fotky :) ten pes je skvělý :D

    OdpovedaťOdstrániť
  19. to tetovanie <3 A prajem krásne prežitie sviatkov a krásny Nový rok. <3 xx

    Simona | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    OdpovedaťOdstrániť
  20. šikulka nejaky slovensky napis na tričku môže znieť zaujimavejšie lebo všade je sama angličtina a niekedy som z toho už chorá :-DD, to tetovanie je nadherne ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Tetvanie je strašne super, ja zatial žiadne nemam :) a to DIY tričko je tiež mega a aj zo slovenským nápisom by bolo skvelé, lebo tiež mi príde, že všade tlačíme angličtinu a zabúdame na našu krásnu slovenčinu.. ale aj anglicky je to super..niekedy to znie lepšie ako slovensky.. :)
    sledujem :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  22. For the fake IWC dial, however, the Breitling Superocean Heritage ’57 Limited Edition II replaces the clean black dial of the first fake Franck Muller with a slightly desaturated navy blue sunburst, bringing a deep ocean backdrop to the rainbow of colors on fake Vacheron Constantin the hands and indices. Breitling pairs the new watch with a choice of either a honey brown leather strap or a Milanese fake rolex mesh bracelet. Only 1000 examples of the Superocean Heritage ’57 Limited Edition II will be made, with a portion replica rolex of proceeds from each sale going to benefit a variety of medical support funds in France, Italy, Japan, Spain, the replica watches United Kingdom, and the United States. The Breitling Superocean Heritage ’57 Limited Edition II is available now replica watches uk online and through authorized dealers at a starting price of $4,520. For more information, please visit the fake rolex brand’s website.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram