VYVOLEJ.TO + VÝHERCA GIVEAWAY

by - decembra 19, 2016


Zase nestíham. V sobotu som mala vyhlásiť výhercu Yves Rocher Giveaway, ale vôbec som nestíhala. Od ráno som sa začala chystať na svadbu a na blog som úplne zabudla. Preto by som sa Vám chcela veľmi ospravedlniť a ako odškodné pribalím do balíka ešte nejakú drobnosť navyše. Takže výherca je.... na konci článku.
 Ale ešte predtým ako sa dozviete, kto z Vás vyhráva užasnú sadu Yves Rocher rada by som Vám povedala o stránke z kadiaľ som si objednávala fotky a som s ňou maximálne spokojná. Stránku Vyvolej.to som našla tiež na blogu a veľmi ma zaujala. Fotky veľmi chválila a vždy sa mi páčili fotky v tomto formáte. Zásielka prišla asi dva dni po tom čo som zaplatila a musím povedať, že fotky boli nádherne zabalené. Úprimne som vôbec nečakala, že prídu v takomto obale, ktorý som si neobjednávala.

Pod každú fotku si môžete napísať vlastní text čo je podľa mňa tiež dosť veľké plus.

Fotky som si na prvý pohľad zamilovala a určite sa na túto stránku budem vracať, pretože sa tam z tých fotiek dá vyrobiť aj plagát na stenu, sú tam aj rámčeky a je to super darček pre nejakú kamarátku alebo člena z rodiny s ktorým máte veľa krásnych spomienok.


Výhercom sa stáva IVANNA. ( výber bol náhodný )


You May Also Like

5 komentárov

  1. Super fotky, vždy som mala rada, keď fotky boli hmotné - vytlačené. A fakt sa teším, že som vyhrala giveaway.. To je snáď asi prvý raz, čo som niečo vyhrala haha..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratuluji :)
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fotky jsou krásné, jen škoda, že jsem asi moc líná na to, abych si sama nějaký vyvolala :D

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram