WELEDA | FOR THE VERY FIRST TIME

by - júna 27, 2018

Weleda! Verím, že veľa z Vás už túto značku pozná a určite ste už aj skúšali niektoré produkty. Ja som sa so značkou stretla prvýkrát, keď ma Weleda oslovila o spoluprácu. Samozrejme som značku registrovala v obchodoch, ale priznám sa, že mám doma docela dosť produktov takže po nových sa v drogérii ani moc neotáčam. 

Takže, na začiatok niečo o Welede - čo som sa dozvedela. Je to prírodná liečivá kozmetika vyrábaná z čisto prírodných surovín a bez umelých konzervačných látok. Poskytuje produkty cez vlasovú, pleťovú, telovú starostlivosť, ale taktiež aj dezodoranty či slnečnú starostlivosť.

Ja som sa nechala prekvapiť, čo mi v balíčku príde - takže sa v ňom nachádzali tri produkty zo slnečnej starostlivosti, ale dnes budem písať o jemnej čistiacej pene, mandlovom hydratačnom kréme a hydratačnom telovom mlieku a citrusovom osviežujúcom sprchovom géle. 

Mandľový hydratačný krém
Ako prvé, čo musím spomenúť je, že mandlová vôňa je naozaj mandlová. Ak ste ho už skúšali tak určite viete o čom hovorím. Je veľmi výrazná, niekomu môže prekážať - no mne nie. Krém používam aj ráno aj večer po vyčistení pleti. Pokožka je naozaj veľmi hydratovaná a príjemne pružná. Veľmi praktické menšie balenie, takže ľahko ho zoberiete všade so sebou. KÚPIŠ TU
Jemná čistiaca pena
Tento produkt sľubuje hĺbkové čistenie a hydratáciu pleti. Musím sa priznať, že odkedy som dostala túto penu začala som celý makeup "dávať dole" len pomocou tento peny. Síce cez teplejšie dni som mala na tvári jemnejší makeup, ale produkt si s ním veľmi ľahko poradil. Taktiež sľubovanú hydratáciu pena splnila. Avšak tá vôňa ma tu nejako moc neoslovila, na prvýkrát som ju hneď zavrhla, ale keď som začala produkt nanášať na pleť - zmenila sa na príjemnejšiu citrusovú. KÚPIŠ TU

Mandľové telové mlieko na citlivú pokožku
Mandľová vôňa je tu znova. Produkt ktorý môžem len pochváliť, pretože je určený pre citlivejšiu pokožku a to je môj prípad, keďže mám na rukách atopický ekzém. Tento ekzém je o začervenanejšej pokožke a práve telové mlieko redukuje začervenania.Ppo použití mám pokožku jemnú a čo je plus veľmi rýchlo sa vstrebáva. Skúšali ste už toto mlieko? KÚPIŠ TU
Citrusová osviežujúca sprchovacia emulzia
Kto už toto "ňuchal"? Ja som bola z tej vône nadšená, pretože mám veľmi rada osviežujúce citrusové sprcháče. Tento má konkrétne kombináciu citrónu s pomarančom - no čisté leto. Má povzbudzujúce účinky, takže komu sa lení ísť do sprchy či už ráno, alebo večer šup kúpiť tento produkt. Len odporúčam. KÚPIŠ TU
Ešte som v procese testovania produktov zo slnečnej starostlivosti o ktorých bude určite článok tiež. Dúfam, že Vám moja recenzia dala nejaké poznatky o tento značke, alebo zoznámila s novými produktami. Určite mi dajte vedieť do komentárov, čo hovoríte na značku Weleda a na spomenuté produkty. 

You May Also Like

16 komentárov

  1. V posledných dňoch som sa začala o túto kozmetiku dosť zaujímať a chcem si niečo určite kúpiť, keďže veľmi veľa ľudí ich produkty chváli :) Akurát tá cena je vyššia, samozrejme, ale lepšie zainvestovať do niečoho kvalitnejšieho, ako si kúpiť nejakú zlú chémiu.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. o tejto značke som čítala ešte veľmi dávno ale nikdy som od nich nic neskusila mozno sa po rokoch an to dam haha :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  3. O této kosmetické značce čtu poprvé, zaujala mě ta čistící pěna, teď v létě, jak je teplo, tak moje pokožka dostává dost zabrat. Jinak mandlové krémy přímo miluju, ta vůně je skvělá! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já mám Weledu moc ráda, jako jejich top produkt vidím Skin Food , z mandlové řady jsem zkoušela olejíček , který je super, určitě doporučuji, zejména pro citlivky a pěna na čištění pleti se mi též osvědčila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Weledu mám veľmi rada, obzvlášť ich mandlové produkty a Skin Food :) Nádherné fotografie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zaujal ma hlavne ten madľový krém, tú vôňu ja môžem :-) od tejto značky som mala tuším len Skin Food, ale určite sa musím popozerať aj po iných produktoch ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já jsem od značky Weleda ještě žádný produkt nezkoušela ale momentálně je to hrozně velký 'hit' mezi blogerkama bych řekla. Zaujala mě jemná čistící pěna :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja ked dopoužívam produkty YR určite vyskúšam ďalšie výrobky od Weledy. Zatial mám balzam na pery aj ked je soť tuhý som sním strašne spokojná je super♥

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Na Weledu jsem četla už spoustu opěvných článků, ale stejně jsem ji zatím nevyzkoušela, tak uvidím, jestli si na ni třeba někdy v drogerii vzpomenu :) jinak musím říct, že máš opravdu krásnou pleť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tieto produkty patria k mojim najobľúbenejším :) Jemná čistiaca pena je skutočne výborná na leto, pretože dobre čistí a zároveň pokožku, ktorá sa v lete rýchlo mastí osvieži :) Citrusová sprchovacia emulzia je tiež osviežujúca bomba, hlavne ráno skvele preberie a dodá chuť do celého dňa. Pekná recenzia a fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Produkty od Weledy vyzerajú vždy tak skvelo, no stále sa neviem dokopať k tomu, aby som od nej konečne vyskúšala nejaké produkty :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Weleda přípravky teď vídám celkem často a hodně lidí je s nimi právě spokojených - časem určitě ráda vyzkouším! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Je pravda, že o Welede som už prečítala veľa dobrého no nikdy som túto značku neskúšala. Uvidím, možno raz niekedy. :-) Skvelá recenzia. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. moc hezké :) od weledy mám kuličkový deodorant pouze

    OdpovedaťOdstrániť
  15. weledu jsem mela parkrat, nicmene bych chtela mandlovy krem na ruce. Uvidime, budou dny Marianne, tak si neco poridim.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram