HAIR | MY 5 FAVOURITE HAIRSTYLES

by - júna 11, 2018

Prajem krásny a pozitívny pondelok. Dnes sa budeme rozprávať o korune krásy - čo sú naše vlasy. Ja som sa rozhodla, že by som Vám ukázala pár mojich obľúbených účesov, ktoré som si v poslednej dobre dosť obľúbila. A predtým, ako sa pustíme do samotných účesov, všimli ste si, že moje vlasy sú čierne ? 

1. Ako prvé sú to dva drdolíky, culíky alebo si to nazvite to ako chcete. Zbadala som ho na jednom instagrame a odvtedy to mám na hlave skoro každý deň. Aj keď vyzerám trošku deckejšie, ale raz za čas nevadí. 

2. Ako druhý účes tu mám klasický jeden drdol hore na hlavne. Vždy keď nechcem aby mi vlasy padali do očí, ale chcem ich mať aj rozpustené je to najlepšia varianta.
3. Asi pred dvomi mesiacmi ma napadlo, že by som si mohla klasický zapletený vrkoč niečim oživiť. V galantérii som kúpila túto dlhú stuhu a najskôr som ju chcela aj skrátiť, ale nechala som ju dlhú a vôbec to nevyzerá zle. A do mojich nových čiernych vlasov sa veľmi hodí. 
4. Klasika, ktorú v horúcich dňoch ocení asi každá z nás. Veľká guča na vrchu hlavy, "bejbyvlásky" všade naokolo. Drdol je u mňa na dennom poriadku, pretože mám docela dlhé hlasy. Ale potom to rozčesávanie... 
 5. Ako posledný look tu mám cop, ktorý je skôr dole spadnutý a cestička v strede. Mám radšej tento - na dve strany cop, ako ulízany. Taktiež som zakomponovala stuhu, tentokrát troška z folklórného prostredia. (používam ju aj ako chooker - pozri tu INSTAGRAM 
Áno, troška som sa spálila na slniečku... Nosíte niektorý z mojich rýchlych účesov ? ALebo sa Vám nejaký zapáčil a skúsite ho ? Dajte mi určite vedieť dole do komentárov.

You May Also Like

19 komentárov

  1. Krásné účesy, líbí se mi vážně všechny:D. Moc ráda bych řekla, že je vyzkouším, ale mám na to moc krátké vlasy:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvelé typy :) ja najradšej nosím klasický cop, alebo rôzny drdol, aký sa podarí :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne nápadité účesy. Hlavne tie so stužkami. Ja som si povedala že si nechám nárast vlasy lebo s týmito krátkymi toho veľa neurobím.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super článek, z těchto účesů nosím jen ten drdol, je to taková domácí rychlovka, vždycky si říkám, jak stylově si chci vlasy upravit a nakonec skončím max u culíku nebo copu :-D , tak snad se polepším , jinak Ti to moc sluší :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Můj favorit je ten copánek s červenou stužkou, to vypadá tak neskutečně dobře :) sama bych se chtěla naučit nějaké účesy, protože pořád nosím jenom culík nebo drdol :D

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyvole. Ty si nádherná. ♥ Ten drdol a cop Ti sluší nejvíc. :-) Já mám teď takové delší mikádo, takže si udělám maximálně culík nebo boban. :-D Ale ono ani když jsem měla dlouhé vlasy to nebylo jiné. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ty culíčky jsou cute! <33 Já si v poslední době oblíbila takový ten malý drdůlek a zbytek vlasů rozpuštěných, jako máš na druhém účesu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Já poslední dobou nosím převážně jen culík, ale hodně se mi líbí ten poslední účes.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten poslední "indiánský" účes ti fakt sluší! :) a máš krásný drdol

    OdpovedaťOdstrániť
  10. já nosím na hlavě skoro pořád ten "bobek" co máš taky na fotce :-D
    JannieBel

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Moc se mi líbí ten propletený cop s červenou stuhou. V kombinaci s rudou halenkou a rtěnku je to dokonalé :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  12. V jednoduchosti je krása. Já vlasy nosím buďto rozpuštěné nebo v culíku. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Wow, všechny účesy jsou dokonalé!
    A ten druhý je za mě nejvíc! Sluší ti moc!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Skvelý post, účesy ti naozaj pristanú. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Najviac sa mi páčia posledné tri účesy, pristanú ti a vyzeráš v nich veľmi pekne. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Obdivujem, ako si vieš urobiť takýto krásny drdol :) Stále sa pokúšam o "messy bun" a nikdy sa mi to takto pekne nepodarí

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram