EXPERT NA ODLIČOVANIE | NIVEA

by - júna 04, 2018

Prajem pekný pondelok. Ja som si dnes trošku pospala, teda pospala - u mňa pospala znamená, že som vstával o 8 - pretože mi začali prázdniny. Áno, teraz mám skoro štyri mesiace voľna, ak nerátam robotu, či prijímačky na vysokú. 

V tomto čase sa chcem naplno venovať svojmu blogu a instagramu na ktorom si tiež zakladám. A čomu sa teda budem venovať dnes? Je to nová odličovacia rada od Nivei MicellAir EXPERT . O tejto rade/novinke ste už určite veľa počuli či už v televízií, na blogoch alebo na instagramoch. Dnes by som Vám chcela povedať môj osobný názor a skúsenosti s týmito výrobkami. 
Všetky tri produkty som si odniesla z tlačovky/prezentácie, kde nám predviedli čo dokážu a že naozaj stoja zato. Keď som videla, že si poradia so všetkým makeupom - tešila som sa, keďže u mňa hrá líčenie a hlavne výrazné líčenia veľmi veľkú rolu. 

Expertná micelárna voda - ako prvé je naozaj dosť veľká (400ml). Touto micelárkou sa odmalovávam odvtedy čo som ju dostala každý deň vždy večer. Aj keď mne troška vysušuje pokožku, ale to asi každá, používam ju naozaj rada, pretože s ňou dosiahnem dokonalé odlíčenie pleti vďaka výťažkom z čierneho čaju. Po použití si aplikujem hydratačný krém.
Expertný odličovač očí - menšie balenie (125ml), ktoré je určené na odlíčenie očí. Áno, toto je ono. Toto je sen asi každej jednej z nás, alebo aspoň môj. Pri mojom každodennom skúšaní rôznych glitrov, trblietok alebo výrazných tieňoch sa mi tento produkt naozaj osvedčil. Vôbec ma neštíte a taktiež je bez parfumov, čo je pre mňa veľké plus. Je to malé, šikovné balenie - takže vhodné aj na cesty. 

Odličovacie expertné micelárne obrúsky - toto je za mňa tej naj produkt. Toto sú moje doteraz prvé odličovacie obrúsky, ešte nikdy som to neskúšala aj keď som to veľakrát videla v drogérií. Prišlo mi to zbytočné, veď sa odlíčim doma s odličovacím tampónom. Ako som sa k nim dostala, len sa po nich zaprášilo. Nosila som ich v kabelke a v tomto teple keď som sa potrebovala odmaľovať alebo len niečo na makeupe opraviť mala som ich poruke. Naozaj šikovná vec, ale je ich v balení len 20ks čo mi prišlo vcelku málo a asi aj preto som ich tak rýchlo minula. 
Tieto produkty sa Nivei naozaj vydarili, teda aspoň za mňa. Ja som si najviac obľúbila práve odličovacie obrúsky a čo vy ? Ktorý je Váš favorit ?

You May Also Like

7 komentárov

  1. Já tuhle řadu ještě nezkoušela, ale vypadá dobře. Tu micelární vodu bych taky ráda vyzkoušela.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja osobne mám s touto micelárkou skúsenosť len z drogérie kde ju majú pre odličovanie swatchov a tam si hravo poradila so všetkým. Teraz mám doma tú typickú ružovú od Garnieru ale keď sa minie beriem túto.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. po nejakých obrúskoch už dlhšie pozerám, lebo mi to príde veľmi praktické, tak možno skúsim aj tieto nové :)
    každopádne krásny článok a pekné fotky :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super článok, momentálne používam od Yves Rocher, ale aj táto vyzerá byť skvelá. :)

    Izabell zo SYDNEY SLEEK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. niveu aom vždy používala na odličovanie ale tieto produkty som ešte nevidela :) vypadajú super

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Celý rad vyzerá super a už sa chystám zaobstarať si minimálne tie odličovacie obrúsky ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tuhle celou novinku od Nivei jsem také zaznamenala :-) asi nějaký produkt vyzkouším, ale zatím nevím jaký.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram