DETAILS | MY ROOM

by - júna 25, 2018

Všetko je o detailoch! a taktiež aj o dekoráciách. Vždy keď idem do obchodu tak rozmýšľam, čo by sa mi mohlo ešte hodiť do izby, aj keď sa mi tam už nezmestí pomaly nič. Po nejakej dobe to všetko sťahujem z izby do obývačky, či do iných izieb..

Preto by som Vám dnes rada ukázala pár detailov z mojej izby a ako prvé by som začala stolíkom pri posteli. Nachádza sa tam stolná lampa a taktiež umelá kvetinka (ktorá vyzerá super na fotkách) a teraz som tam "rozhádzala" fotky zo stránky vyvolej.to  na ktorých som závislá. Keď sa mi po nejakej dobe nakopia fotky v mobile, dám si ich vyvolať a vždy si k ním niečo napíšem.

Nie, že by som ich tam mala stále. Väčšinou tam mám knihy, ktoré čítam, alebo v nejakej budúcnosti chcem prečítať. Poznáte niektorú z knižiek ?
Nad stolíkom sa nachádza zrkadlo v tvare srdiečka (pretože zrkadlá sú potrebné), ktoré som si kúpila v Pepcu ešte keď som tam pracovala. A taktiež tu mám bielu poličku na ktorej sa nachádza svietiaca reťaz s bielymi ružičkami (reťaz mala slúžiť na fotky, ale ešte som ju nikdy nepoužila) a tabuľka na ktorú sa dá písať. 

Tú som si kúpila v Jisku a strašne som ju chcela, že si tam budem každý deň - alebo aspoň každý týždeň písať nejaké motivačné citáty - čo sa nestalo. Odvtedy čo som si ju kúpila, som ju prepísala presne dvakrát. 
Posteľ. Jasné, že na posteli sa musí nachádza veľmi veľa vankúšov. Všetko na posteli mám ladené do čierno-biela. Ten vankúšik s očami som si sama vyrobila na jednej akcii s Niveou. No nie som šikovná ? 
Nad posteľou sa nachádza veľký biely baldachýn, ktorý mi robí spoločnosť už asi od mojich 12 rokov. Najskôr som mala samozrejme ružový - ako barbína. 
Môj kozmetický stolík. Ten určite dobre poznáte z môjho instagramu, kde keď sa fotím v zrkadle ho môžete vidieť v plnej kráse. Na stolíku sa zvyčajne nachádza veľký kozmetický bordel. Áno, veľká pravda. Ale inak tam mávam vystavené produkty, ktoré aktuálne testujem. Teraz je to nová hydratačná rada od Yves Rocher

Jedna vec, ktorá je stále na stolíku sú moje štetce - pretože ich používam dennodenne. Aká vec sa nachádza vždy na vašom kozmetickom stolíku?
Ako posledné je to veľká biela komoda, v ktorej sa nachádza aj oblečenie, ale aj iné veci ktoré nemajú miesto. Na vrchu sa nachádza moja zbierka okuliarov (toto nieje zďaleka moja celá zbierka), ktoré aktuálne nosím a musím sa priznať, že väčšina je ich tam s motívom tigra. Vystavené sú tu aj moje dve obľúbené crossbody kabelky, ktoré som kúpila v Mohite. A časopisy, z ktorých často čerpám inšpiráciu. 
Čo hovoríte na moju detailnú izbu? Zaujalo Vás tam niečo, dajte mi vedieť nižšie do komentárov. Budem sa tešiť. 

A ako sa zmenila moja izba od 8.oktobra 2016 ? Môžeš to zistiť TU!

You May Also Like

16 komentárov

  1. Moc hezké doplňky, velmi se mi tento sytl líbí :) Je super, že vyvoláváš fotky, taky jsem to začala dělat, je to úplně o něčem jiném, než je mít jen v mobilu:)

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak to máš moc krásný pokoj. Líbí se mi přesně takový jednoduchý styl, doplněný jednoduchými a nepřeplácanými doplňky. Moc pěkné a inspirativní :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pamatuji si, že když jsem ještě bydlela u mamky, chtěla jsem mít krásný, jednoduchý pokoj. Teď ho mám. Miluji doplňky, plátna, svícny a svíčky a dekorací není nikdy dost. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi pekné jednoduché elegantné!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE


    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty časopisy jsem si takto také dřív schovávala :-) doplňky teď moc neřeším, protože budeme rekonstruovat a stěhovat se, ale už se těším, až se do toho zvelebování v novém pustím. Doplňky dělají z bytu útulnost a to, co dělají domov domovem :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Takovéhle detailové fotky miluju :) musím říct, že má moc krásnej pokoj :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásne fotky, vyzerá to nádherne! :)
    xx Mon
    http://lifebymon.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Takéto články ma bavia! Tvoja izba vyzerá veľmi pekne. Tiež sa chystám tieto prázdniny niektoré detaily v mojej izbe zmeniť. Napríklad v nej nemám ani zrkadlo, ani hodiny, čo mi teda dosť často prekáža. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc krásné, také mám hodně věcí z Pepco. :) Nicméně u nás je pokoj stále nedořešený.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Izba snov. Ja by som sa rada tiež realizovala ohľadom svojej izby. Viac menej ju mám aj podľa predstáv. Nie vždy sa to však dá. Keďže máme len dvojizbák, musela som sa veľmi prispôsobovať tomu, aby izba bola aj praktická. Dúfam, že za 3 roky budem mať aj ja vo svojom už vlastnom byte vysnívanú spálňu. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Nádherne upravená izba, máš skvelý štýl♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Máš veľmi krásnu izbu,zaujalo ma všetko no najviac pozornosti som venovala baldachýnu ja som vždy po takom snívala,k lenže nikdy nijako nesedelo s mojou izbou a tak som sa k tomu nikdy nedostala, ale v tvojej izbe to vyzerá nádherne.

    sistmood.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Týjo, v tomhle článku máš taaaak nádherné fotky!! <3 Mě teď čeká stěhování a už se nemůžu dočkat, až si to právě těmi detaily zdokonalím :DD Za mě nesmí chybět kopice fotek a vonná svíčka :))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Presne takýto typ bytového dizajnu žeriem, minimalizmus biela a čierna.. a ešte k tomu doplnky z pepca a jysku sú the must! Neminieš veľa peňazí a pritom je to take moderne pekne a cool :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram