4 FAVOURITE PRODUCTS | SUMMER

by - júna 22, 2018

Prajem krásny utorok dámy! Včera sme sa konečne dočkali toho dňa, alebo teda aspoň ja. Áno, prvý letný deň - takže leto oficiálne začalo, aj keď dnes to zrovna tak nevyzerá. Musím povedať, že tento rok sme si toho leta a tepla už užili dostatočne alebo ja som ten typ človeka, čo teplo miluje. 

Dnes by som Vám ukázala také moje obľúbené produkty, ktoré mám nachystané na tieto horúce dni, ktoré ma dokážu osviežiť a pripomínajú mi leto. 

Ako prvé by som začala touto vôňou. Síce som túto vôňu dostala už dávnejšie, povedala som si, že najskôr miniem tú čo mám načatú a potom sa presuniem na túto. Konkrétne je to vôňa od s.Oliver FEELS LIKE SUMMER a jej vôňa je špecifická tým, že sa tam nachádzajú typické letné vône ako napríklad grep, citrón, z kvetín ľalia a pivonka. Ja ju používam už asi vyše dvoch týždňov a neviem sa jej nabažiť. Taktiež sa mi veľmi páči ten flakón, ktorý má veľmi zvláštny tvar a celý ten námornícky štýl na mňa pôsobi veľmi jemne.
Ďalší produkt je od slovenskej značky Navia, ktorá ponúka široké množstvo produktov vegánskych a vegetariánskych produktov. Produkty nie sú testované na zvieratách, čo je ďalšie veľké plus (teda aspoň pre mňa). Tu som sa rozhodla Vám predstaviť ich dezodorant Ranná rosa (vegan), ktorý má jemnú citrusovú letnú vôňu. 

Má krémovú konzistenciu a pokožku vôbec nevysušuje, pretože obsahuje napríklad kokosový olej či bambucké maslo. Po nanesení nezanecháva žiadne stopy na oblečení - super. Ja som si tento produkt naozaj obľúbila a len ho odporúčam. 
Balea - značku, ktorú musí mať rada snáď každá z nás. Už len kvôli tým ich obalom, či novinkám s ktorými značky prichádza na trh veľmi často. Naposledy keď som navštívili Dm-ku som tam objavila tento osviežujúci sprej na tvár a telo - buď kokos alebo melón. Ja som veľký milovník aj kokosu aj melónu takže to bola pre mňa dilema si vybrať. 

Nakoniec som sa rozhodla pre kokos, pretože mi o niečo krajšie voňal. Veľmi ma produkt prekvapil a nosila/nosím ho všade so sebou. Príjemne osvieži celú pokožku, dodá je hydratáciu a ešte aj krásne voniate. Po otestovaní som sa rozhodla, že určite musím zbehnúť do drogérky aj po melónový. 
Ako som spomínala Balea je pre mňa skvelá značka, takže ďalší a zároveň posledný produkt bude tiež od tejto značky. Dezinfekčný čistiaci gél na ruky som zbadala ako novinku na instagrame Dm-ky a hneď som sa zamilovala. Tento gél sa dá pripať aj napríklad na kľúče, čo je veľmi praktické. Balenie samé o sebe ani nemusím komentovať - veľmi pekne spracované. 

Gél na fotke má malinovú vôňu, ale nájdete ho aj v kokosovej či ovocnej. Veľmi rýchlo sa dokáže vpiť do pokožky rúk a zostanú čisté. 
Tak toto sú moje obľúbené letné produkty, ktoré u mňa nesmú chýbať. Poznáte niektorý z týchto produktov, alebo aké sú vaše obľúbené letné produkty ?

You May Also Like

13 komentárov

  1. Tu osvěžující vodu mám taky melounovou a je opravdu super, též ji nosím stále sebou. Gel na ruce mám vždy v kabelce, ale tento od Balei jsem ještě neviděla. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten námořnický flakonek se s.Oliver velmi povedl :) Ten osvěžující sprej od Balei mě zaujala velmi, nejspíš si pro něj hned v pondělí skočím :) a možná v košíku neskončí jenom kokosový, ale i melounový :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásné produkty nejvíce mě zaujal Sprej na obličej a tělo od balea :)

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Všechny produkty jsou super! :) strašně moc mám ráda různé tělová mléka, sprchové gele a tak podobně s vůni kokosu :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné produkty, pro tu osvěžující vodu od Baley (jak se to skloňuje?:D) si musí dojít, protože už dlouho jsem něco podobného chtěla, do toho vedra je to skvělý a hlavně je super, že má Balea super ceny :)! Díky za tip.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wau, ten gél som ešte v DMke nevidela, vďaka za tip. Som ten druh človeka čo nenávidí baktérie, čo utiera kľučky od dverí a zakaždým si umýva ruky :D Toto je pre mňa úplne ideál, že sa to dá pripnúť aj na kľúče :D
    www.danycuks.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Naozaj super produkty o tom poslednom som minule v drogérke uvažovala, že si ho kúpim. :) Veľmi pekná recenzia. :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Znám akorát Baleu a produkty od ní používám a jsem s nimi moc spokojená. Ty první dva produkty neznám, ale vypadají zajímavě. Super letní tipy :)
    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Osvěžující voda by se mi hodila budu se muset po ní mrknout. :)
    Miska blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ten kokosový sprej mám aj ja a jeho vôňa je božská! :) ale rovnako som váhala aj nad melónovým
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram