4 OF MY FAVORITE LIPSTICK | MY FAVORITE PRODUCTS

by - apríla 11, 2018

Ja som bola vždy ceruzkový typ a ešte aj stále som, ale pridala som k tomu aj "lipstiky". Zakaždým ako som navštívila drogériu, odišla som aspoň jednou ceruzkou na pery. Ale už ich mám doma teda naozaj dosť a musela som to stopnúť, vstúpila som si do svedomia a povedala som si, že najskôr miniem tie čo mám doma a potom môžem kupovať. 

Ale keďže ste ( a aj ja som ) beauty blogerka, beauty produkty sa na Vás hrnú z každej strany. Niekedy niektoré ani nestíham hneď otestovať a ešte k tomu vybrať 4 tie najlepšie - to dá naozaj zabrať.
 1. Color sensational powder matte
Ako prvý je tu môj naozaj obľúbený rúž od Maybelline. Je to jeden z troch najnovších rúžov, o ktorých som aj písala v článku TU. Na pre mňa je najlepší práve Smoky Taupe 15, ktorý jé krásnej, tmavej bordovej farby. V ten čas, kedy som ich dostala som mala ešte vlasy s nádychom bordovej a vtedy ku mne pasoval ako uliatý. No aj keď už mám hnedé vlasy - nevzdám sa ho. Poznáte tieto nové rúže od Maybelline?
2. Tekutý rúž s matným efektom
Yves Rocher - značka ktorú každý jeden z nás miluje. Dekoratívnu kozmetiku od YR moc nepoužívam, ale ak nejakú naozaj dobré produkty poznáte budem rada, ak mi ich napíšete dole do komentárov. No ale späť k téme, tento tekutý rúž mi prišiel ešte na Valentína a odvtedy ho milujem. Červený rúž je pre mňa veľmi podstatný v mojom kozmetickom kufríku, takže som rada, že som našla ten správny.
 3. Soft matte metallic lip cream
NYX, NYX, NYX.. Táto nová metalická kolekcia ma úplne dostala. Vyskúšali ste už niektorý z týchto metalických rúžov? Ja musím priznať, že nemám rada všetky tie metalické veci, ktoré sa dostávajú do popredia, ale keďže tieto rúže sa spojili aj s matným efektom, tak výsledok je úžasný!
4. Lip oil - výživný lesk na pery
Ako posledný som do tejto kategórie zaradila produkt od GOSH - je to výživný lesk na pery. Má priesvitnú farbu a lesklý vzhľad. Ako sa blíži leto, tak som začala používať aj lesky, aby moje pery neboli až také zaťažené a vysušené rúžom. Tento lip oil používam na rôzny rúž, ceruzku a tentokrát som si zvolila bledohnedú ceruzku od NYX a na to naniesla lesk.
Tak tu je moja obľúbená 4 rúžov/leskov, dúfam, že sa Vám článok páčil a určite mi dajte vedieť či niektorý z mojich obľúbencov poznáte. A ak nie, budem rada ak mi napíšete vašich favoritov.

Vaša Alexxiew

You May Also Like

11 komentárov

  1. Tu rtěnku od Nyx asi nutně potřebuju. Je to fakt parádní odstín. Já si velmi oblíbila rtěnky od Dermacolu, ale zaujala mě i ta tvoje od Maybelline. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten lip oil je božský! Nečakala som, že ma až takto prekvapí. A ten rúž od maybelline mám v červenej farbe a tiež ho mám rada:)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mně osobně se na tobě nejvíc líbí ta rtěnka od NYX a už dlouho pokukuji po té od Yves rocher ❤️

    CZECHHONEY: V.’s World  

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ten červený Yves Rocher ti pristane najviac :) ja ho mám v inom odtieni, ale tiež som s ním veľmi spokojná :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. beautiful blog! I really like how you write
    and what you give photos. wonderful!
    I have a question, you will agree to follow for follow?
    I like to be in touch with inspirational blogs.
    Greetings from Poland!
    ayuna-chan.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež mám jeden od YR z tejto rady, trošku tmavší odtieň a bola som neskutočne prekvapená kvalitou a výdržou a ešte aj za takú cenu! Ja ako verný fanúšik tekutých rúžov od Kylie sa teda neuspokojím len tak s hocičím, ale tento je fakt mega!

    Petush - Nasklee

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Všetky rúže vyzerajú zaujímavo, od Yves Rocher rúže mám rada aj ja. :) Najviac ma zaujal ale odtieň rúžu od NYX. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Všechny jsou moc hezké ale nejvíce se mi líbí ta první :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Já rtěnky a tak nepoužívám, ale přemýšlím, že bych se odhodlala. Bojím se z toho, že mám velké rty a dřív se mi kvůli tomu dost posmívali, tak se bojím je ještě více zvýrazňovat. Nejvíce se mi líbí ta druhá, krásně červená rudá :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Lip Oil používam skoro stále, je úplne perfektný ! ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten lesk na rty a tekutá rtěnka od Yves Rocher vypadají úžasně!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram