PR BALÍČKY | MAREC

by - marca 31, 2018

Pekné veľkonočné sviatky Vám prajem! Konečne prišla jar, slniečko každý deň vychádza o trošku viac a čo je podľa mňa najlepšie - dni sú konečne lepšie. Zmenil sa čas a my síce stávame o hodinu dlhšie ale mne to teda vôbec nevadí. Musím povedať, že ja sa v týchto dňoch a v období jari stávam o niečo pozitívnejší človek, vy to tak nemáte ? Že čím je krajšie počasie aj Vaša nálada je o niečo lepšia ? 

Síce som tu ešte nemala tento typ článku, ale musím priznať, že keď čítam iné blogy a zbadám tam článok s RP balíčkami, vždy si ho rada prečítam a dozviem sa niečo o novinkách. Preto som si dnes pripravila pre Vás pár balíčkov, ktoré by som Vám rada ukázala a niečo k nim aj povedala. 

Ako prvé značka Yves Rocher. Túto značku určite každá jedna pozná a obľubuje. Ja milujem ich produkty a hlavne teda prípravky na pleť. Nedávno mi prišlo pár produktov z ich jarného rastlinného detoxu. Zelený balíček, v ktorom sa nachádzali 4 produkty ( v predaji od 3.4.2018) :
Ráno môžeme začať deň s Denná starostlivosť s OF30 - ktorá dodáva pokožke jas a vyhladuje vrásky. Má ľahkú textúru s ochranným faktorom, preto je pokožka chránená pred vonkajšími vplyvmi. 

Denná omladzujúca starostlivosť na suchú pleť - áno, super na suchú pleť čo je presne pre mňa - na to sa teším. Redukuje a omladzuje pleť a taktiež detoxikuje. 

A večer si pleť vyčistíme s Čistiaci gél - ktorý vďaka mikročasticiam odstrámi odumreté bunky z našej pokožky. 

Ako posledný krok je tu Nočná omladzujúca starostlivosť - ktorá zregeneruje pokožku počas noci, aby sme sa zobudili do detoxikovaného rána. 
Ďalší balík, ktorý mi tentokrát neprišiel poštou domov, ale som si ho priniesla z krásneho workshopu na ktorom som sa zúčastnila vďaka Yves Rocher.  Značka prestavila novú jarnú edíciu parfumovaných vôd Comme une Évidence a Oui a l´Amour. Ako prvé musím povedať, že vône majú naozaj nádherný obal a celkové spracovanie.

Comme une Évidence veľmi jemná, príjemná a čistá vôňa, ktorú si obľúbi snáď každá jedna žena. 
Oui a l´Amour vôňa plná ženskosti, ktorá Vám bude pripomínať, že ste výnimočná. 

K týmto dvom pafumovaným vodám boli pribalené tie isté ale v menšom prevedení, čo ma naozaj potešilo a teda nielen mňa, ale aj moju mamu a sestru, ktorým som ich podarovala. 
A je tu NYX! Produkty z tejto značky patria medzi moje naozaj obľúbené a touto cestou nesmierne ďakujem NYX za poskytnuté produkty/novinky, ktorých je naozaj dosť. Ja sa chystám spraviť aj osobitný článok - líčenie, kde použijem väčšinu týchto produktov a už aj s nejakými komentármi či mi produkty vyhovujú.

Ako prvý a teda hlavný produkt je nová riasenka Worth the Hype volumizing, ktorá vyzerá už na prvý pohľad veľmi dobre, mala by robiť riasy dlhšie, tmavšie a aj hustejšie. Veľmi dobrý aplikátor, ktorý má aj na konci kartáčiku menšie štetinky na menšie riasy v kútiku oka. Takže som zvedavá!

Total control drop primer - táto báza sľubuje sametový finish, z čoho sa veľmi teším. Taktiež kvapatkový aplikátor je super. 

Total control drop foundation - makeup od nyx som ešte nemala, takže vôbec neviem čo môžem očakávať. Základné pravidlo je, čím viac kvapiek, tým vyššie krytie. 

Soft matte metalic lip cream - Nyx uvidel na trh aj nové matné rúže s metalickým odleskom. Majú celkom 12 odtieňov, veľmi dobrú pigmentáciu a čo je najviac, nádherne voňajú. 
Duo chromatic lipstick - rúž s maslovou textúrov a vysokým obsahom s odrážajúcimi sa perličkami. Naozaj nezvyčajný rúž, ale vyzerá veľmi pekne!

Metallic glitter - ja som úplná straka a všetko čo sa leskne proste milujem. V ich portfóliu sa nachádza 6 metalických odtieňov od zlatej, cez holografickú ružovú.... Ale nezabudnúť pred použitím naniesť aj Primer glittre

Metallic eyeliner - neviem ako vy, ale ja tieto linky v ceruzke moc nepoužívam a mám ich doma naozaj veľa. Dúfam, že sa mi nejako podarí ich využiť, alebo sa s nimi aspoň naučiť robiť. Ale myslím, že na leto by mohli byť dobré. 

Stricly vinyl eyeliner - proste fialová linka! k tomu ani netreba nič iné hovoriť, veľmi sa na ňu teším.

Ako posledná Hishlighter & counturing cream palette - je krémová, čo je pre mňa veľmi veľká výhoda, na moju extrémne suchú pleť. Teším sa na jej použitie ako malé dieťa!


Českú značku Astird hádam ani predstavovať nemusím, a ak áno tak je to značka, ktorá sa zaoberá výrobou účinných a bezpečných výrobkov pre krásnu a zdravú pokožku. Majú veľké portfólio produktov na pleť, vlasy, opaľovacie výrobky, ale aj výrobky pre mužov. Ja mám osobne túto značku veľmi rada a to vďaka ich vôňam. O týchto krémoch aj o oleji na pleť som už písala tu na blogu konkrétne v TOMTO článku.  

Velvet touch - krém na zjemnenie a vyživenie suchej pokožky na rukcá. Obsahuje avokádové maslo, vďaka čomu nádherne vonia. 

Zjemňuje moje pery - MED - balzám na pery na každodenné použitie. Balzám je vždy dobrá vec a asi v každej kabelke ktorú nosím sa nachádza aspoň jeden.
DECLARÉ Couperose Solution - Kuperóza je chronický stav pleti so začervenaním a zápaľom, ktorá sa prejavuje najmä v oblasti líc a nosa. Čo spôsobuje kuperózu ? - veľké teplotné rozdieli, alkohol, potraviny ako cukor, mlieko ale aj stres... Práve na tieto začervenania je možné používať krém od Declaré, ktorý tento problém vyrieši. Treba ho používať ráno a večer po vyčistení pleti.

Ja mám na tvári, hlavne v oblasti líc začervenania, ktoré mi spôsobuje hlavne chlad, takže Vám dám určite vedieť, ako tento krémik finguje.
JUVENA miracle serum film & hydrate - kompletná starostlivosť a zlatistý lesk v jednom sére. Jeho úlohou je zbavovať pleť viditeľného stresu a chrániť ju pre vonkajšími vplyvmi. Pleť by mala zostať hydratovaná, napnutá a hlavne by sa mala znížiť viditeľnosť vrások.

Ja som toto sérum podarovala mame, keďže je určené skôr pre staršiu pleť, ona ho už zaradila do každodennej rutiny - takže Vám dám vedieť ako zabralo.

Tieto dva produkty ešte nie sú dostupné, čoskoro určite na fann.sk
Tak a ak ste sa dostali až nakoniec tohto článku, budem rada ak mi napíšete do komentárov čo Vás zaujalo najviac, alebo či ste už niektoré produkty vyskúšali. A tiež či sa Vám tento typ článku páči. 

Krásne sviatky Vám prajem! Alexxiew

You May Also Like

17 komentárov

  1. Ty jo, nejvíce se mi líbí balíčky od Yves Rocher, tu značku miluju! :)

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tento tip článku čtu ráda😊, nejvíc mě zaujaly novinky od Yves Rocher, ta značka se mi líbí stále víc 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý článok, páči sa mi typ týchto článkov. Balík od Yves Rocher mám doma aj ja, už nedočkava čakám kedy sa k nemu dostanem ale už len týžden. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Samozrejme, najkrajšie balíčky chodia od YR, páči sa mi aj NYX a Astrid, budeš mať čo testovať. :D :*

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tyjo, to je novinek Nejvíce se mi líbí od Yves Rochera a věcičky od té růžové značky. Od Astridu jsem měla ten elixir olej a absolutně mi nesedl. Přišlo mi, že na pleti zanechával film a vůbec neodličoval.

    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som nevedela, že Astrid začal vyrábať aj balzámy väčšej veľkosti! Nechávam si poslať okamžite...Astrid je skvelá značka a ich balzámy okamžite pomáhajú. Teda aspoň mne :) Mimochodom krásne fotky a hlavne tie ružové <3

    Klaudia Duranova

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Najviac ma zaujal ten produkt od Declaré, keďže si myslím, žeby mohol pomôcť aj na moju začervenanú pleť :(
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělé balíčky, nejvíc mě asi zaujaly věci z Yves Rocher:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvělé produkty. Sama mám doma novou řadu od Yves Rocher a ráda ji používám, hlavně čistící gel mě moc baví :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné PR balíčky :) nejvíce mě zaujal ten od nyxu :)

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť
  11. "Růžovka od YR voní hrozně zajímavě :-) Já, ale nedám dopustit na tu kokosovou péči, miluju tu vůni ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Líbí se mi produkty od Nyxu, ty mě hoodně zaujaly :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ta růžová řada YR je vážně roztomilá :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Nádherné vecičky, najviac ma zaujala krémová paletka od NYX :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Nejvíce se mi líbí produkty od značky NYX - nejvíce mě zaujala ta dvoubarevná rtěnka :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram