SKRÁŠĽOVANIE IZBY | PIXERS.CZ

by - februára 21, 2018

Ahojte dievčatá, dnes sa Vám prihováram trošku v inej oblasti ako ste na mojom blogu zvyknuté, pretože to nie je žiadne líčenie, ani recenzia na kozmetiku ale moje vlastné hodnotenie na stránku "Pixers® • Žijeme pro změnu" a na darček, ktorý som od nich dostala. 

Nedávno ma oslovila firma, ktorá síce moc nezapadá do obsahu, toho čomu sa venujem, ale je to stránka s krásnymi tapetami. Zhodou okolností moja mam pracuje v obchode, kde sa predávajú aj tapety a v novom byte (kde bývame cca 2 roky) sme stihli už dvakrát pretapetovať obývačku. Takisto aj v mojej izbe sa nachádza, a ak by ste ju chceli vidieť máte možnosť TU. (ale je to trošku starší článok) 
A keďže v mojej izbe sa už tapeta nachádza, túto som venovala práve mojej sestre, ktorá ma rada  práve tento mestský štýl. Stránku som "preskenovala" od tapiet, obrazov, plagátov až som nakoniec zastala pri fototapetách. Kontrétne vynilové tapety, kde som si do vyhľadávania zadala : mesto.

Ale čo ma najviac na tento stránke baví ? Stránka je maximálne prehľadná, veľmi ľahko nájdete to čo potrebujete a rozmer tapety si môžete veľmi ľahko vybrať, zadať konkrétnu veľkosť, ktorú Vám vyrobia vo firme pixers na mieru. Pri výbere som odmerala presnú veľkosť steny, aby tapeta nebola zase moc veľká alebo malá. Tapeta má maximálnu kvalitu,čo ma prekvapilo je veľmi pevná. Taktiež si môžte zvoliť, či chcete tapetu umývateľnú, vynilovú alebo samolepiacu. Nie je to skvele, všetko si môžete zvoliť podľa seba. Spracovanie tapety na mieru trvalo asi 2 týždne. 
Tapetu sme lepili spolu s mojou maminou, ktorá miluje túto robotu a asi aj preto ju dokáže tak precízne nalepiť. Sestra mala veľkú radosť, keď zbadala vynovenú izbu. 
Ja som so stránkou, dodaním a hlavne produktom veľmi nadšená a takisto aj moja sestra, preto sa chcem firme PIXERS ešte raz poďakovať. 

A inak všimli ste si moju menšiu zmenu na vlasoch, alebo nie je vôbec vidieť ?






You May Also Like

16 komentárov

  1. Tapeta sa aj mne veľmi páči. Viem si ju úplne predstaviť v nejakej izbe,kde je biely nábytok :) . A veru som sa pozerala na tie tvoje vlásky,vyzerajú veľmi pekne a páči sa mi aj ich dĺžka. Super článok! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tyhle nálepky na zdi miluju, mám objednané z aliexpressu spoustu tapet tak uvidíme v jaké kvalitě přijdou.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Pixers mám taky nálepky na zdi a jsou vážně super:). Vybrala jsi skvěle!
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Z téhle nálepky bych měla taky radost. Z tohoto e-shopu mám obraz a stále je moc pěkný. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vybrala si skvelo! Ja som s nimi tiež spolupracovala a vybrala som si dva obrazy, jeden máme doma my a druhý som darovala mojej mame na narodeniny. Nedávno som začala rozmýšľať, že by som tam pozrela niečo na stenu pre bábätko, ideálne niečo čo sa dá nalepiť na stenu, ale nezničí ju to .. existuje také niečo vôbec? :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tapeta vyzerá moc dobre a skvele sa ti do izby hodí :).

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásna tapeta! Keď sme sa my nasťahovali do nového bytu, tiež som chcela nejakú peknú, no nakoniec to skončilo len s farebnými stenami, no stále po nejakej túžim :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja zasa naopak tento mestský štýl akoby obrysovej potlače všeobecne veľmi nemám rada ale keďže mám tiež skúsenosť s Pixers a viem akú robia skvelú prácu, určite si bola spokojná a aj sestra musela byť veľmi rada ♥ :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvělá tapeta, vybrala jsi dobře, já už na svou objednávku netrpělivě čekám

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Tá tapeta vyzerá naozaj veľmi pekne a kvalitne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vybrala jsi si nádhernou tapetu, určitě bych proti ní nic neměla ani v mém pokoji :))

    Little Dreamer

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Tak tohle je super, strašně moc se mi to líbí :) mám v pokoji na bílé zdi černé kytky a tak to nevypadá špatně, každopádně tvoje tapeta je hezčí :D

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Taky jsem s nimi měla spolupráci a super :) moc hezké to máš

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram