MÔJ NÁZOR NA CUKROVÉ SCRUBY | L´OREAL

by - februára 07, 2018

Ahojte dievčatá! Aj Vás dnes ráno zobudil sniežik? Ja som to už vôbec nečakala ( teda aspoň som nechcela) že nasneží, ja som už bola skôr naladená na takú príjemnú, teplučkú jar. Úplne by mi stačilo takých krásnych 20° C, kedy môžem nosiť koženku a nieje mi ani zima a ani teplo.

Najviac čo mi na zime asi vadí je to, že musím byť strašne naobliekaná, nedajú sa fotiť outfity a celkovo zima pôsobí na moju pleť veľmi negatívne. Každý deň sa o ňu snažím starať, hlavne ju hydratovať aj vyživovať a v tom mi veľmi pomáhajú práve tieto peelingy.
Asi pred mesiacom som bola pozvaná na akciu, kde predstavovali práve tieto nové scruby od Ľ´oreal, za čo som nesmierne vďačná agentúre null.agency, že som sa mohla zúčastniť. Konalo sa to v príjemnej kaviarni/cukrárni, kde bolo všetko ladené a prispôsobené farbám ako je zelená a hnedá. Všetko sa nieslo v znamení cukru, takže nechýbali ani sladkosti, zmrzlina či cukrová vata, ktorú som si sama vyrobila. Fotku nájdete TU.

Ako prvý, ktorý je učený na vyhladenie na zjemnenie pleti. Jeho hlavnou zložkou je kakaové maslo, kokosový olej a kakaové semienka, ktoré pomáhajú zmierniť suchosť pokožky a chránia ju pred baktériami. Má veľmi príjemnú konzistenciu, naozaj ako maslo a v tom sa odlišuje od ostatných dvoch.  Moja skúsenosť po prvom použití bola, že moja pokožka bola okamžite jemnejšia, po ďalšom a intenzívnejšom používaní som spozorovala hlavne pružnejšiu a vyhladenú pleť.
Druhý scrub, ktorý by mal byť na rozjasnenie pleti som si obľúbila asi najmenej. Nieje zlý ale na základe rôznych porovnávacích kritérií som zaradila tento na čestné tretie miesto. Jeho vôňa je veľmi príjemná, hroznová ( hrozno milujem ) asi preto, lebo semienka hrozna je hlavná zložka, ktorá sa tu nachádza a potom ďalšie oleje, ktoré pokožku naozaj rozžiaria. 

S týmto "cukrovým" výrobkom som veľmi spojná, nachádzajú sa tam len malé častice, ktoré pokožku vôbec nedráždia. Keďže som sa už stretla aj s peelingom, ktorý mal veľmi veľké a drsné čiastočky. Je veľmi dobré, že sa môžu peelingy použiť aj na pery.  
 Ako posledný som zvolila cukor s vôňou a aj zložením z kivi. Aj keď ja som človek, ktorému kivi vo svojom živote vôbec nechýbajú - toto je proste sen! Najviac ma na tomto produkte baví vôňa a hneď by som ho radšej spapala ako aplikovala na tvár. V samotnom peelingu sa nachádzajú tiež esenciálne oleje, mäta a citrónová kôra. Po aplikovaní cítim na pokožke mierne pálenie, neviem však čo to spôsobuje, keďže pri tých druhých sa mi to ešte nestalo ? Vy ste ho už skúšali ? 

A práve tento scrub je určený na veľmi problematické čierne bodky s ktorými zápasí snáď každý z nás. Produkt sľubuje, že už po týždni používania by mali byť menej viditeľné, aj keď ja si myslím že na bodky nezaberá skoro vôbec nič. Ale taktiež pleť nádherne vyčistí a zjemní.
Ja som veľmi rada, že som mala možnosť testovať tieto produkty vďaka null.agency a značke L´oreal. Ak máte nejaké skúsenosti s cukrovými scrubmi určite mi dajte vedieť do komentárov. Pekný zvyšok večera.

You May Also Like

17 komentárov

  1. Věřím, že sis užila krásný a pohodový den, taky doufám, že se jednou něčeho tak báječného budu moci zúčastnit ♥ (Tiše závidím) jinak můj favorit je zelený peeling

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja mám v pláne tieto produkty vyskúšať. Vyzerajú fajn a dosť ma zaujali.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wau tak tieto scruby sa mi páčia, ani som nevedela že loreal niečo take vyrába a ten zeleny je riadny kivi mám veľmi rada a neviem či by som ten scrub nezjedla:-) ale aj ja mam taky nazor že na čierne bodky nezabera nič. Ja to riešim tak že umyjem si tvar pílingom a potom čierne podky vytláčam ide to lepšie:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Cukrové peelingy mám moc ráda. Vypadají opravdu skvěle a taky bych je ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja už ich fakt cheeeeeem skúsiť, len teda ich cena ma celkom brzdí momentálne :D Každopádne ďakujem, že si napísala, čo na nich hovoríš, pomohlo mi to v rozhodovaní :)) A fotky top, ale to u teba vždy :) ♥

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ano tyto peelingy mě zajímají, jsem na ně hodně zvědavá a až dopoužívám ten co mám, tak si pořídím tento.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Cukrové peelingy mám moc ráda 💗 , nejvíc mě zaujal ten první , mám totiž suchou pleť 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tyhle nové scruby jsem včera na netu zahlédla poprvé a hodně mě zaujaly, firma ví, jak upoutat oči na barvičky a to, co letí :) no lákají mě, asi je prubnu. Moc hezky jsi fotky nafotila!


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Páni to jsou skvosty, všechny tři! Asi budu muset co nejdřív co nejbližší drogerie, no chudák peněženka :-D
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  10. tak teraz už definitívne musím tieto masky (ktoré na mňa vyskakujú z každej strajny) vyskúšať :/

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten kivi ma zaujal najviac :) tiež mám občas problémy s čiernymi bodkami, ale veľmi mi pomáha produktový rad od Oriflame, ktorý je určený práve na čierne bodky a tak isto občas siahnem aj po čiernej maske.
    S cukrovými peelingami zatiaľ nemám skúsenosť, ale mám doma jeden od Ziaje, no ešte som ho nevyskúšala.
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ak mám byť úprimná, prestala som používať peelingy na pleť a moja pleť mi snáď nebola nikdy vďačnejšia. Kedysi som peelingy ale mala fakt rada, no najviac sa mi aj tak osvedčili tie od slovenských prírodných handmade značiek..

    deerly lost / blog instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Zaujaly mě úplně všechny:D. Ale ten první by byl pro mě asi nejvíc, mám strašně suchou pleť:D.

    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Scruby určitě nevyzkouším, protože používám kosmetiku jen netestovanou na zvířatech, ale chtěla bych Ti pochválit Tvůj styl vyjadřování a krásné fotky. Tvůj blog na mě působí moc hezky. :-)
    Nedávno jsem si vyrobila scrub na rty a postla jsem video i na svůj Instagram. Scrub na obličej mám od Balea, který působí i jako maska i jako mycí gel. Teď se mi ale začala sušit kůže, tak to nepřeháním a spíš nenosím makeup a tvář omývám jen vodou. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Ten kiwi je láska! Neskutočne krásnu a jednu pleť mám po ňom😍

    Saja Frey Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Tyto výrobky jsem ještě nezkoušela, ale možná bych do nich šla.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Vyzerajú totálne na spapanie! Mňa neskutočne upútal ten s kiwi :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram