MARY KAY SATIN BODY | FIRST IMPRESSION

by - februára 01, 2018

Polročné vysvedčenie som si dnes odniesla zo školy a rýchlym krokom som utekala domov na prázdniny ( aj ten jeden deň niekedy pomôže). To bol jeden dôvod prečo utekám rýchlo domov zo školy a druhý je, že vždy chcem stihnúť aspoň niečo odfotiť na blog. Toto obdobie je pre mňa veľmi ťažké niečo nafotiť, keďže končievam tak o pól tretej prídem domov a o tretej nieje dobre svetlo. Nemávate podobný problém ?

Určite ste na mojom instagrame (ak ma ešte nesleduješ, môžeš to napraviť TU), že som sa v januári zúčastnila šťavnatých raňajok s MARY KAY, kde sa zároveň predstavovali novinky na nasledujúce tri mesiace. Čo musím podotknúť akcie s Mary Kay sú pre mňa vždy veľmi príjemné, cítim sa tam ako doma a všade koluje len príjemná atmosféra. A to nie len že teraz, ale na každom jednom evente.
Dnes som sa rozhodla spraviť trošku iný typ článku - nový typ článku, ktorý na svojom blogu publikujem prvýkrát a zatiaľ som takéto videla len videá. First impression - prvý dojem, dnes to bude konkrétne môj prvý dojem na značku MK a jej novú kolekciu Satin Body

Mám tu tri produkty a to sprchový gél, peeling a telové mlieko a všetky produkty obsahujú bambucké maslo, ktoré ja zbožňujem. Vy nie ? Produkty sľubujú ako hlavný bod hydratáciu a jemnosť pokožky - čo na 100% spĺňajú. 

Ako prvé som skúsila sprchový gél s bambuckým maslom, ktorý neskutočne pení, čo ma veľmi potešilo. Príjemná vôňa je asi pri každom produkte, to ani nemusím písať. Hneď po umytí som použila aj telové mlieko, ktoré vydrží aj po dlhšom čase na vašej pokožke (mne vydržalo a to ja mám že extrémne suchú pokožku).
Peeeling má v sebe len malé čiastočky čím na pokožku pôsobí veľmi jemne a je možné ho používať kľudne aj častejšie. Tiež je tu ako hlavná zložka bambucké maslo, ktoré má v sebe vzácne účinky aby pokožku chránil a zjemňovať. Po osprchovaní s peelingom som vymenila sprchové telové mlieko za telový krém. Tento produkt sa už ale nenachádza v tube ale v nádobe, čo mne nejako neprekáža.

Tento krém je navyše obohatení aj o mangové maslo, slnečnicový olej a olej z marhuľových jadier. Musím povedať, že krém hydratuje pokožku o čosi dlhšie ako telové mlieko, ktoré som spomínala dlhšie. Tento krém ma zaujal asi najviac a to hlavne príjemnou maslovou konzistenciou.
Novinky od Mary Kay hodnotím veľmi pozitívne čo sa týka účinkov týchto produktov, aj celkový vzhľad je veľmi príjemný a jemný. Čo sa týka ceny telové mlieko, peeling aj sprchový gél stoja 19,90 € za 192 ml, čo je celkom dosť ale produkty sú pomerne veľké. Telová krém stojí o niečo viac 24,50 € za 114ml, ale má v sebe viac zložiek ako spomínané produkty.
Čo hovoríte na novinky od Mary Kay ? Už ste nejaké skúšali, alebo Vás zaujal nejaký produkt ?

You May Also Like

14 komentárov

  1. Krásne fotky a super článok, Saši :) Je to zaujímavý nápad napísať first impression na telové produkty! Inak s tým svetlom musím len súhlasiť... my máme na byte dokonca tak okná, že keď je vonku zatiahnuté, neodfotím pekne nič ani keď fotím skoro ráno :(

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To tělové mléko bych určitě chtěla moc vyzkoušet:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. na svetlo v tomto období máme asi všetky blogerky ťažké srdce :D ja fotím napríklad iba po víkendoch a potom cez týždeň už len upravujem a píšem...ale už aby bola aspoň jar a bude dlhšie aj svetlo :) inak tieto novinky som si zamilovala a používam ich od raňajok každý deň :) tá vôňa je božská :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S výrobkem nemám zkušenost, ale zaujal mě.
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zaujimavý produkt, vďaka za tip! :) a inak, ja by som tento jeden deň ani prázdninami nenazvala! :D

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvelé nafofený článok. Čo sa týka problému so svetlom, tak mám rovnaký problém keď prídem z práce. Aj preto sa víkendy snažím venovať fotenie. Novinky Mary Kay vyzeraju ozaj skvelo. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krém na telo ma skvelú konzistenciu, tiež testujem tieto novinky a som zatiaľ nadšená tak uvidíme. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ty máš dokonalé a nádherné fotky :)! Ten peeling mě moc zaujal, vypadá skvěle a mám ráda bambusové máslo, takže složení musí být fantastické :)

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Túto kozmetiku mám veľmi rada. Mojej pokožke perfektne vyhovuje! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  10. jééé, zrovna mi tyto novinky dorazily, strašně se těším, jak je budu zkoušet, vypadají fantasticky! ❤

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Vyzerajú krásne! Mňa najviac zaujal posledný produkt :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Nádherně nafocené!!! :) Přijde mi, že jsem v okolí snad jediná, která ještě v životě nic od Mary kay nevyzkoušela - budu to muset napravit :DDD

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram