PRVÝKRÁT SKÚŠAM LUSH | ŽELÉ MASKA

by - januára 02, 2018

Tak ako prvé Šťastný nový rok 2018 <3, dúfam, že ste ho poriadne oslávili ale moc sa neopili. Ja som tento rok strávila v rodinnej pohode, v dobrej nálade. Aj ste si dali do Nového roka nejaké predsavzatia? Ja áno, bez toho by som ani nemohla začať rok. Určite tam patrí úspešne zmaturovať, dostať sa na vysokú a čo sa týka blogu, pridávať kvalitnejšie fotky a lepšie odfotené fotky. Chcem do každej recenzie zahrnúť aj fotku mňa ako produkt skúšam, čo uvidíte aj v nasledovnej recenzii.
Dneska by som Vám rada napísala niečo o želé maske od značky LUSH, ale najprv niečo o samostatnej značke. Dočítala som sa, že táto značky sa začala vyrábať vo Veľkej Británii a je zameraná na ručne vyrobené kozmetické výrobky, kde patri napríklad masky, krémy, mydlá, prípravky na vlasy, bomby do kúpeľa ale aj nejaké tie vône a makeup.

Od Lush mám aj spomínané bomby do kúpeľa, na ktorých som zistila, že Lush sa špecializuje na vôňu výrobkov. Tak krásnu vôňu som ešte necítili. A čo je ďalšie veľké plus, teda hlavne pre mňa a ostatných milovníkov zvieratiek, značka výrobky netestuje na zvieratách.
 FOMO - ŽELÉ MASKA NA TVÁR
Táto maska by mala zanechať Vašu pleť hlavne šťastnú a to vďaka príjemnému kalamínovému prášku, ktorý má na pokožku upokojujúce účinky. Mala by nechať Vašu pleť zjednotenú, čistú a bez červených odtieňov. Pri nanášaní by ste mali suchými rukami kúsok želé rozpracovať na pastu, ktorú si postupne nanesiete na tvár a necháte pôsobiť asi 10 minúť. 
Ako pôsobila maska na mňa ? 
Ja sa môžem priznať, že táto maska ma fakt dostala hlavne tou želé konzistenciou. Keď si nanášam masku, je to také zábavné - najprv ju rozrobiť, potom sa veľmi ľahko nanáša. Vôňa nieje veľmi výrazná, čo mne veľmi vyhovuje. Pri používaní masky som spozorovala hlavne jemnejšiu pleť a zlepšenie pri začervenaných miestach na mojej pleti - zjednotenie pleti. 
Na záver by som už len chcela povedať, že značka Lush je presne taká aká som očakávala a dočítala sa od mojich blogerských kolegyniek, teda úžasná <3

Ako prvé chcem poďakovať LUSH , za poskytnutie produktu na otestovanie a ďalej len otázka na Vás? Poznáte značku LUSH, máte rady handmade výrobky

You May Also Like

11 komentárov

  1. Lush mám strašně ráda, masky jsem ještě nezkoušela a tahle želé vypadá naprosto úžasně:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lush poznám, ale ještě jsem od nich nic neměla. Handmade výrobky mám taky moc ráda a tato maska vypadá velmi zajímavě. Měla jsem jen sprchové želé, ale to bylo úplně jiné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. popravde, mňa táto značka nejak neláka...neviem čím to je, pretože oceňujem kvalitu týchto produktov, aj zvláštne vyhotovenia a balenia..avšak stále si ku mne nenašla cestu :) možno niekedy v budúcnosti :) každopádne veľmi pekný článok a fotky :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O Lushy se píše že je přírodní ale moc se mi to nezdá, hlavně ty všechny barvy použité do koupelových bomb, no nevím. Na Vánoce jsem pár produktů dostala, ráda je vyzkouším a uvidím.
    Terezah-style

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Lush jsem ještě nic neměla, handmade výrobky se mi líbí moc ,s dcerkou jsme sami na Vánoce vyráběly šumivky do koupele jako dárečky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Máš úplně nádherné fotky a ještě k tomu ta maska vypadá famózně, inspirativní a moc krásné!

    Všechno nejlepší i Tobě!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Lush mám ráda, ale vůbec jsem netušila, že takové masky mají. Vždycky jsem měla jenom ty čerstvé, kde naprosto miluji Mask of Magnaminty <3

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovedaťOdstrániť
  8. LUSH mám veľmi rada, vône ich produktov sú neskutočne nádherné :) Želé masku som ešte neskúšala, ale vyzerá skutočne veľmi dobre, možno sa po nej popozerám

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lush milujem! Ale zatiaľ som od nich vyskúšala len produkty ako sú bomby do kúpeľa či peny do kúpeľa,pretože si veľmi rada robím vaňu a veci od nich to je neskutočná bomba! Ale tieto masky vyzerajú super,musím vyskúšať. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ja som Lush ešte nikdy neskušala, stále sa k tomu chystám, no asi už fakt objednám. Táto želé maska sa mi veľmi páči, viem si predstavit tu prijemnu konzistenciu, a aj ked maskám velmi neholdujem, na tuto by som sa dala nahovorit.
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram