MY FAVORITES | JANUARY 2018

by - januára 22, 2018

Síce ešte nie je koniec mesiaca (ale už by mohol byť) a ja som si aj tak už pripravila pár drobností, ktoré som si za toto obdobie obľúbila. A keďže je toto môj prvý článok do tejto kategórie, tak Vám určite nevadí, že pár kúskov bude ešte z Vianoc. Som veľmi zvedavá, či sa Vám bude tento typ článkov páčiť, budem sem dávať len produkty, veci, ktoré som zasa otestovala a chcem odporučiť ďalej.

Tak by som začala (jasné, že niečim z kozmetiky) kozmetickým kufríkom po ktorom som odmalička túžila, vtedy len po takom hračkarskom ale ja som dostala už troška profesionálnejší. Pre mňa veľmi praktická vec, keďže by som chcela začať maľovať, pri poslednom maľovaní som si musela všetok makeup nabaliť do rôznych taštičiek, čo nie je vôbec praktické. 
Ďalší v poradí je taktiež niečo z kozmetiky a je to konkrétne makeup. Hneď ako sa povie Makeup od Dermacolu ja si nevybavím žiadny iný ako MAKEUP COVER. Hneď ako som sa o ňom dozvedela som ho túžila skúsiť, keďže zatiaľ som videla len jeho funkciu na rôznych youtubových videách.

Podľa mňa to nie je produkt určený na každodenné používanie (teda aspoň pre mňa do školy) ale skôr na rôzne eventy alebo tutoriály. Stačí veľmi malé množstvo, príjemne sa rozotrie a fakt super kryje. Aj keď ja som skôr zvyknutá na tekutejšie makeupy, tento hodnotím veľmi pozitívne.
Červený očný tieň - to bolo niečo čo som hľadala už veľmi dlhú dobu. Doteraz som stále používala len červený rúž ako tieň, ale pri najbližšej návšteve Bratislavy, kde som sa zúčastnila Raňajok s Mary Kay a blogerkou Sajou Frey sme si dopriali menšie nákupy a nevynechali sme ani predajňu NYX. Tak mi pohľad padol na niečo červené a ja som sa za tým hneď vybrala. Aj keď som zistila, že som v oddelení farby na líčka, nič ma neodradilo a farbu na líčka som si kúpila - ale na oči.

Takže som šťastná a vy sa môžete tešiť na ďalšie líčenie, asi v červených odtieňoch. Používate aj vy rôzne iné produkty ako očné tiene? Dajte mi určite vedieť, aby som sa priučila.
Obočie je u mňa základ a asi aj dlhú dobu určite zostane. Mám tu moju obľúbený dvojku a to je farba na obočie od značky Ardell ( o mihalniciach tejto istej značky som Vám už písala TU ) a gél na obočie od značky Alverde z DM-ky. 

Tieňmi na obočie sa veľmi ľahko narába a to aj vďaka pribalenému štetcu, s ktorým sa dá veľmi presne vykresli tvar. Aj keď farba tieňov by mohla byť troška tmavšia, keďže mám celkom tmavé vlasy ale obočie mám dosť bledé, takže mi to nejako moc neprekáža. Čo sa týka gélu, som prekvapená jeho účinkom. Síce som už mala rôzne gély, ale mám taký pocit, že ani jeden nefarbil tak dobre ako tento od Alverde.
Ďalší kúsok to mám niečo z nedekoratívnej kozmetiky a konkrétne je to telové mlieko od Victoria´s secret. Už na prvý pohľad na mňa pôsobí veľmi luxusne a tá ružová farba. <3 Ale nie len podľa obalu súdim tento produkt, ale aj vďaka jeho blahodarným účinkom na moje telo a hlavne tá vôôňa.

Druhý produkt, ktorý som sem zaradila, je odličovacie mlieko značky Garnier. Aj keď nie som so značkou Garnier veľmi veľká kamarátka, toto mlieko je výnimka. Odličuje aj vodeodolnú špirálu a veľmi rýchlo sa popasuje s celým makeupom. Vôňa ruží mi nevadí, práve naopak mám ju rada. 
Ešte čo u mňa stojí za zmienku je moja nová peňaženka Calvin Klien. Musím sa priznať, že je to moja prvá značková peňaženka, vždy som si kupovala len peňaženky z obchodov ako sú H&M, Gate... Týmto ďakujem mojej sestre, ktorá ma úplne odhadla a vybrala peňaženku v krásnej kráľovskej modrej. 

Takže je to asi všetko na dnes a ako tak pozerám, je tento článok zameraný skôr na beauty. Skúšali ste už niektoré produkty, alebo veci z mojich obľúbencov ? Dajte mi určite vedieť, čo ste si obľúbili za Január vy.

You May Also Like

11 komentárov

  1. Rozhodně by mě zajímala ta barva na obočí od Ardellu , jestli koukám správně , je ve formě sypkého stínu? Určitě udělej recenzi .

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kozmetický kufrík je aj môj sen <3 ja som dostala minulý rok taký skôr organizér, no dá sa zobrať tiež ako kufrík. Ale ten tvoj je úplne senzačný. Rozmýšľala som, že ak pôjdem študovať mimo domu, tak si na prenos tej kozmetiky budem musieť zaobstarať niečo podobné aj ja :D
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem zredukovala kosmetiku jen na to, co vážně používám a cítím se o mnoho lépe teda.. a chci si pořídit právě nějakou kosmetickou tašku na to nebo kufřík. Nebaví mě to mít po šuplíku.. :) Jinak to od VS musí krásně vonět :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten oční stín od Nyxu vypadá dobře :) a peněženka je nááádherna, ta barva :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wow tá červená! odpadla som! v poslednej dobe som an červenej akosi závislá takže mi to normálne vyrazilo dych
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tomu říkám pořádný kosmetický arzenál :-) na ty stíny bych asi neměla odvahu, používám jen jemné hnědé odstíny. Momentálně u mě vedou ty od značky Couleur Caramel. Jsou to přírodní kousky, ale drží jako přibité :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásné přípravky, především ta červená mě překvapila, má nádherný odstín :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten gel od Alverde jsem také jendou měla a vyhovoval mi :) klidně bych si ho koupila znovu. Ale co je rozhodně pecka, je ta červená, to je fakt bomba :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  9. V prvom rade ti musím pochváliť peňaženku, je nádherná! Dermacol make-up mám aj ja, má úžasné krytie, ale odtieň mi veľmi nesadol, čo je veľká škoda, pretože je to skvelý make-up. VS telové mlieka majú nádhernú vôňu a neviem, či náhodou práve toto doma nemám :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram