ROK 2017 V SKRATKE | INSTAGRAM

by - decembra 31, 2017

Čas nezastavíš. Sedím na pohovke u krstnej a začínam písať článok o roku 2017. Je to zvláštne, že už za necelých 9 hodín začíname ďalší rok plný očakávaní, čo nám prinesie. Ja môžem čestne vyhlásiť, že tento rok stál zato. Veľa som sa naučila, posunula v blogovaní, nastúpila som do maturitného ročníka, či skúsila - aké je to byť blondínkou. Tak sa na to poďme pozrieť. 
>> V januári som spolupracovala so zahraničným eshopom ZAFUL, čo bola moja prvá spolupráca v oblasti fashion.
>> Je to zvláštne, ale aj v tomto roku som si prvýkrát dala spraviť gélové nechty. Tie čo som len doma skúšala so sestrami nepočítam. Vydržalo mi to asi 3krát a znova som sa vrátila na prirodzené, pretože hneď nazačiatku vyzerajú skvele, ale už po dvoch týždňoch nie. 
>> Moja prvá blogerská akcia, pri ktorej som si uvedomila, že by som sa takýchto akcií zúčastňovala aj každý deň. Boli to Palacinka z FABULOUS, kde som spoznala množstvo nových priateľských blogeriek, ale aspoň jednu som poznala a to moju spolužiačku SAJU FREY.
>> Líčení na mojom instagrame môžete vidieť snáď každý deň. Čo som však veľmi rada, táto fotka sa stala "najlajkovanejšou" za rok 2017 a je to líčenie <3 ste skvelí!
>> Po prvej akcii som sa zúčastnila aj ďalších, za ktoré som nesmierne vďačná. Začala som spolupracovať so značkou Mary Kay, ktorá raz za čas pripraví Raňajky s Mary Kay, na ktorých som už bola dokonca 2krát. Vždy je tam príjemná atmosféra a skvelí ľudia!
>> Nákupy na aliepresse - to je moje! Vždy keď mám chvíľku čas, alebo keď sa väčšinou nudím na hodinách v škole otvorím Aliexpress a hľadám kúsky, ktoré nikto iný nebude mať. A tak som našla aj túto priesvitnú bundu, ktorú som využila na festivaloch. 
>> YVES ROCHER, to sa snáď nemusím ani vyjadrovať - je to moja srdcovka. Milujem ich balenia, ich vôňu, ich výrobky a som veľmi rada, že som dostala možnosť s nimi spolupracovať.
>> Veľký výlet v Prahe s mojimi spolužiačkami. Aj keď je Praha od nás len kúsoček, nikdy som tam dovtedy nebola, ale tento rok dokonca dvakrát. Obrovské hračkárstvo bolo pre mňa ako raj (navždy dieťa), na fotke môžete vidieť Transformera, ktorý ma najprv vystrašil tak ma potom začal stískať. Zlatý
>> To je už taká tradícia, že každý rok zakotvíme s rodinou a kamarátmi v teplom Štúrove, kde strávime týždeň a prídeme domov zhorení ako uhlíky. 
>> Prvýkrát som navštívila Maďarsko - kde som konečne navštívila ja Baziliku, na ktorú som sa vždy len zdiaľky pozerala. Na fotke som s mojou najlepšou kamarátkou - nájdeš ju na INSTAGRAME 
>> Táto fotka ma dostala aj na facebookovú stránku @dnesnosím, kde zožala celkom úspech, za čo ďakujem. Odvtedy som začala používať DAYBYME častejšie.
>> Počas leta sme navštívili dosť veľa hradov alebo zámkov a jeden z nich je aj Červený kameň, kde som bola naposledy asi keď som mala 3 roky. Takže ako keby som ta išla prvýkrát. 
>> Nastal ten deň, kedy som sa rozhodla prefarbiť po 18 rokoch. Vždy som to chcela urobiť, ale nikdy som nemala odvahu. Jedno ráno cez letné prázdniny som sa zobudila a chcela som byť blondína, avšak som si dala len hustý melír a chytil úžasne. Čo hovoríte lepší je blond alebo hnedé vlasy?
>> Akcia s GOSH, kde som ešte len prichádzala a spoza dverí som zbadala, že tam je Kimlička. Veľmi ho obdivujem už za čias kedy hodnotil v nákupných maniačkách. Pozeravali ste ? 
>> Toto líčenie som sem dala už len z dôvodu, že mi ho lajkol práve spomínaný Lukáš Kimlička. <3
>> Našla som si novú robotu vo fitku, takže som trošku aj začala žiť tým športovým spôsobom - aspoň 2krát do týždňa chodím cviciť. Ale čo sa týka jedenia, jem stále to isté, všetko čo mi chutí.
>> Áno, konečne som sa dočkala. Stužková! Večer kedy sa každá z nás cítila ako princezná. A terau už len maturita... Na fotke som s mojimi milovanými rodičmi. <3
>> Zlomový deň kedy som si dala naspäť svoje pôvodné blonďavé vlasy bola práve moja stužková. Nikomu som o tom nepovedala, ale plánovala som to už dlhšie. 

A mnoho ďalších vecí, ktoré by som tu mohla opísať. Ale aspoň takto v skratke tento môj rok, ktorý stál zato. A aký bol Váš rok 2017? A tešíte sa na ďalšie zážitky, ktoré prinesie rok 2018?
Už len Vám chcem na záver povedať, že Vám prajem 

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2018!



You May Also Like

5 komentárov

  1. Krásný a šťastný nový rok :)
    hezky jsi ve článku shrnula tvůj rok 2017.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zvládla jsi toho letos hroznou spoustu :) Je to krásné shrnutí a já ti přeji jen aby se ti dařilo dál a ještě víc :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky a hodně štěstí v novém roce přeji :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekné zhrnutie :) som rada, že som ťa vďaka blogovaniu mohla spoznať, a vďaka Mary Kay eventov aj osobne :) do roku 2018 ti prajem veľa úspechov :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, a tiež som veľmi rada, že som ťa spoznala, dúfam, že sa vidíme aj na ďalších eventoch :)
      Aj Tebe veľa úspechov, hlavne v blogovaní, nech je 2018 ešte lepší <3

      Odstrániť

Instagram