KTO SA O MŇA STARÁ ? | ASTRID

by - decembra 03, 2017

Milujem ten pocit, keď sa môžem starať o svoju pleť. Večery, kedy si hĺbkovo vyčistím pleť, dám masku, rôzne krémy... veď to poznáte. Potom sa celá lesknem a zaspávam s pocitom malého bábätka. K tejto moje starostlivosti neodmysliteľne patria aj produkty značky Astrid. Je to značka, ktorú som spoznala vďaka blogovaniu a odvtedy na ňu nedám dopustiť.

Tentokrát som mala možnosť testovať radu BEAUTY ELIXIR, ktorá má omladzujúce účinky. Keďže ešte nemám ani 20 ( až za pól roka ), tak moja pleť nie je stará, ale je veľmi suchá čím môžem vidieť náznaky vrások napríklad keď sa usmievam. Ale to proste ja riešiť ešte naozaj nemusím.
Čo by to bolo za radu, keby sa v nej nenachádzal denný a nočný krém ? To je proste alfa a omega. Denný krém používam po rannej hygiene, nanášam ho na pleť a následne pokračujem makeupom. Áno, používam ho aj ako bázu pod makeup. Skladá sa z troch mojich obľúbených olejov a to sú argánový, makadámový a mandľový, ktoré svojimi účinkami pleť nádherne rozjasnia. Je obohatený o Pro-elaskin, ktorý zabraňuje vytváranie vrások a starnutie pleti.

Nočný krém má rovnaké zloženie a taktiež zabraňuje starnutiu pleti a vytváraniu vrások. Taktiež je obohatený o bambucké maslo, ktoré pomáha pokožku chrániť pre nadmerným vysušovaním.
Musím sa priznať, že keď som bola mladšia oleje sa v mojej každodennej rutine vôbec nenachádzali. Čím som staršia objavujem nové produkty a hlavne účinné produkty - čo som zistila. že sú práve oleje. Olej príjemne čistí pleť a po použití je hlavne veľmi jemná. Olej si treba naniesť na pleť a potom teplou vodou rozpracovať - začne peniť, čo som vôbec nečakala. Dokonca aj pleť odlíči. Ja ho mám už druhýkrát a som nesmierne spokojná.
V balíčku ma čakalo aj menšie prekvapenie v podobe poukážky na vyvolanie fotiek zo stránky vyvolej.to. Veľmi sa to potešilo, keďže ja som si z tejto stránky už asi 3x objednávala po 30 ks fotiek. S fotkami som vždy veľmi spokojná a hlavne ma baví to, že si ku každej môžem napísať vlastný text. Ja si tam väčšinou dám miesto kde bola fotka vyhotovená, dátum a s kým som bola v tom momente. Na stránke sa dajú urobiť aj rožne magnetky s fotkami, veľké plátna a podobné vecičky. Určite sa tam mrkni!
A prečo sa to tam vlastne nachádzalo? Značka ASTRID sa snaží povzbudiť nás ženy, aby sme sa stali viac sebavedomejšie, boli na seba viac hrdé a hlavne aby sme videli každá svoju krásnu, ktorá z nás vyžaruje. Preto aj som aj ja dostala túto poukážku na fotky. Na fotkách by sa mali nachádzať okamihy kedy sa cítim najkrajšie. Astrid stránka aj vyhlásila súťaž, kde vyhrali 3 fotky s najkrajšími okamžikmi. Je mi ľúto, že som článok nestihla pridať skôr, keďže súťaž už skončila.

Hlavnou tvárou bola aj jedna z najkrásnejších Češiek Tereza Maxová, ktorá nás spolu s Astridom povzbudzuje, že máme byť na čo pyšné, pretože sme okuzlujúce. Veľmi sa mi tento nápad zapáčil a dúfam, že príde aj k nám na Slovensko.
Skúšali ste už niektorý z týchto produktov ? Alebo používate aj nejaké iné od značky Astrid ?

You May Also Like

12 komentárov

  1. Tyhle výrobky jsem ještě nezkoušela, ale vypadají skvěle. Hlavně ten olej mě zaujal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem zkoušela Beauty Elixir olej a přijde mi poměrně mastný na mě. Asi jsme si nepadly zrovna do noty.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celá tahle řada vypadá skvěle :) Já také používám denní krém od Astrid, akorát tedy přímo pro mastnou pleť :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Také po olejíčcích sahám stále více, čím jsem starší. Tento od Astridu je moc fajn :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S touto značkou ešte nemám veľa skúseností, ale veľmi rada by som ju vyskúšala, vyzerá byť fakt super! A ten nápad s fotkami je fakt geniálny!

    Petush - Nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Značku síce poznám, no ešte som od nich nič neskúšala. Keď ono je toho dnes na trhu toľko, že človek ani nemá šancu všetko poskúšať :D Ale teraz budem hľadať novú starostlivosť o svoju pleť, tak pridávam na zoznam :D

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Astrid je skvělá značka! S těmi oleji to mám úplně stejně:D až v poslední době zjišťuji že jsou to super produkty:D.
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Astrid ma ako značka nikdy nelákala, ale týmto článkom si ma presvedčila, že ju chcem vyskúšať ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Od téhle značky nic neznám, ale slyším na ní hodně chvály :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Astrid som ešte nejako extra neskúšala, zaujal ma najmä ten olej :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Od Astrid si hlavne pamatam kremy na opaľovanie no tato rada je uplne užasna už na pohľad.. niečo take pre moju suchú pleť padne určite vhod a ten olej ♥♥

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram