AKO SOM SPOKOJNÁ S UMELÝMI RIASAMI OD ARDELL.CZ ?

by - decembra 19, 2017

 Presne za 5 dní nastane to krásny deň, na ktorý sa väčšina z nás teší celý rok. Síce som skôr teplomilný človek, Vianoce pre mňa znamenajú veľa. A nie je to všetko len o tých darčekoch a to každý dobre vie. Tá vianočná nálada, kedy len tak s našimi najbližšími sedíme pred televízorom a pozeráme tie "otrepané" vianočné filmy a rozprávky. Navštívime starých rodičov, postavíme stromček a hlavne vypekáme tak, ako keby sme už nikdy nemali nič napiecť. Máte to podobne ?

Na Vianoce máme takú tradíciu a aj vy určite, že sa pekne "vyparátite" a až potom si sadnete k štedrovečernému stolu. Preto sa schytám na nejaký skvelý look pri ktorom jednoznačne nesmú chýbať umelé riasy od ARDELL. Na výber majú nesmierne množstvo rôznych typov rias medzi, ktorými si určite vyberiete tie svoje.
 Pri spolupráci s touto značkou som si vybrala dvoje umelé riasy a to:
- Prírodné riasy Ardell typ Baby Wispies - na prvom a druhom líčení
- Prírodné riasy Ardell typ 105 - na treťom líčení
A aké sú teda Ardell mihalnice ? Ja som priam nadšená. Vôbec som to nečakala, ale s doterajšími mihalnicami, ktoré som kupovala v drogérii sa nedajú porovnať. Taktiež musím povedať, že veľkú časť úspechu pri nalepovaní mihalníc zahrá aj kvalitné lepidlo. To sa síce v obsahu škatuľky umelých rias nenachádzalo, čo bola menšia nevýhoda. Použila som ich napríklad na jednu zábavu, kde som tancovala celú noc a mihalnice krásne držali na svojom  mieste po celý čas. Zo stránky sa určite chytám objednať ďalšie a ďalšie, keďže som už konečne našla tie pravé.
Používate umelé riasy na dokonalý finish, ak áno skúšali ste už tieto od ARDELL.CZ ? Bola by som rada, ak by ste mi dali vedieť v komentároch, ktorý look sa Vám naviac páči.

You May Also Like

10 komentárov

  1. ešte niekedy dávno som nosievala tieto Ardell riasy, ale teraz už veľmi nie...ale spomínam si, že z pomedzi všetkých, ktoré som vtedy vyskúšala, boli najlepšie :)
    na tebe sa mi páči najviac druhý look :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzkoušela jsem více značek umělých řas a ty od Ardell mi vyhovovaly nejvíce :)

    Krásné Vánoce!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Umělé řasy jsem zatím zkoušela jen z drogérie, ale tyhle vypadají božsky:). Jinak mě se asi líbí nejvíc druhý look:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To líčenie je dokonalé! Mne osobne sa viac páčia husté riasy, ale tieto ti veľmi pristanú :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já nikdy umělé řasy nezkoušela a nejvíce mě zaujaly asi ty druhé :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tvoje očné tiene sú viac než dokonalé! Cut crease ako má byť. :)
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Tie riasy ti veľmi pristanú, mne by nešli, ja už aj tak mám dosť dlhé a výrazné mihalnice. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  8. WOW tak to vypadá perfektně s tím líčením! Já měla jednou řasy už si teda moc nepamatuju jaké značky, ale byla to šílenost, neustále mi padaly. Snad ještě někdy budu mít příležitost znovu vyzkoušet a snad to dopadne lépe. Beru odběr tvého krásného (pro mě inspirativního) blogu a za tvou návštěvu nebo odběr budu moc ráda. Užívej víkendu... Janina

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram