RÝCHLA POMOC PRI VEĽMI SUCHEJ POKOŽKE | YVES ROCHER

by - novembra 25, 2017

Ahojte dievčatá, konečne piatok a ja som môžem pustiť do písania nových článkov pre Vás. Dnes som úspešne zvládla odpoveď aj z francúzskeho jazyka a tak isto aj z angličtiny, takže som pozitívne naladená na víkend a na chvíľku odpočinku.

Síce som sa chytala zverejniť líčenie ale nejako som nestihla denné svetlo a fotky produktov ešte nemám nafotené, tak to odkladám na zajtra. Tiež poznáte tie blogerské (zimné) problémy, keď po príchode domov zo školy by ste aj niečo išli nafotiť ale už je tma ?! Pretože ja áno, ale vždy mám nachystané aj iné články, keď nastane nejaké takáto situácia.
Dnes by som rada rozprávala (písala) o regeneračnej rade od Yves Rocher, ktorá je určená pre ľudí s extrémne suchou pokožkou, teda pre mňa. Yves Rocher je moja veľmi obľúbená značka čo sa týka telovej a pleťovej kozmetiky. Táto rada bola predstavená už dávnejšie, ale stále ju nájdete na internete ale aj v kamennej predajni. 
Ako prvé je tu regeneračný sprchový balzám s úžasnou textúrou. Príjemne pokožku uvoľňuje, hĺbkovo čistí a spolu s vôňou vytvára zážitok z kúpeľa. Je určený pre všetky vekové kategórie a väčšina zložiek je prírodná. Čo je bod naviac jeho balenie je v ekotube, čím podporuje aj naše životné prostredie.
K sprchovému gélu neodmysliteľne patrí aj telové mlieko. To je v rovnakej vôni ako aj balzám vyššie a taktiež zabraňuje vysušovaniu pokožky. Má veľmi príjemnú textúru a vstrebáva sa okamžite. Ja ho používam hneď po kúpele kedy býva moja pokožka extrémne suchá.
V poradí tretí a zároveň posledný produkt je taktiež regeneračný balzám, ale nie je to sprcháč. Musím povedať, že skôr preferujem krémy v tube. Pretože, vždy keď mám dlhé alebo gélové nechty vôbec sa mi nedá krém naberať a ostáva mi nechtami. Obsahuje maslo z Karité ktoré ma regeneračné schopnosti. 
Ja som si túto regeneračnú radu až nadmieru obľúbila, a čo vy ? Už ste ju skúšali ? Používate vlastne značku Yves Rocher ?

You May Also Like

8 komentárov

  1. Já mám z této řady šampon a moc mi nevyhovuje, protože mám mastný typ vlasů a nějak jim nesedí. Jinak mám po něm ale vlasy hezké a masku bych vyzkoušela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám doma tělové mléko, ale ještě jsem ho neotevřela, takže se na něj velmi těším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neskúšala som, no asi vyskúšam. Teraz mám veľmi suchú pokožku a jediné čo ma zachraňuje je olej od Eucerinu, no to zas neznášam že som celá mastná :D

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tieto produkty milujem, v tomto období mi veľmi pomáhajú. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Yves Rocher miluju, tuhle řadu jsem sice ještě nezkoušela, ale určitě vyzkouším:D
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všetko vyzerá super :) Ja mám suchšiu pokožku najmä teraz počas zimy a tak si budem musieť nájsť nejaký kvalitný vyživujúci krém, Yves Rocher je úžasná značka, milujem ich sprcháče :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Z tejto rady som mala šampon a bola som spokojná a páčia sa mi aj tieto vyrobky Yves Rocher a momentálne asi najviac používam tuto značku a nehodlam to meniť:)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Musím říct, že toto je nejlepší kondicioner, který jsem kdy vyzkoušela ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram