MOJE OBĽÚBENÉ INSTAGRAMOVÉ PROFILY

by - novembra 09, 2017

Prajem krásny podvečer, dnes som zo školy "utiekla" troška skôr a mohla sa venovať blogu. Dnes som si pre Vás pripravila takú menšiu inšpiráciu, teda jedná sa o instagramové profily, ktoré rada navštevujem, obdivujem.... 

Keďže téma beauty je moje druhé meno, je samozrejmé, že pri listovaní mojím instagramom je každý druhý post nejaké líčenie, alebo novinky od rôznych značiek, rôzne typy a triky. Začala by som zahraničnými makeup artistami, krorý priam žijú pre "kreslenie na tvár".

Inak aj Ana nevytvára na svojej tvári obyčajný makeup ale rôzne ilúzie. Fakt neviem odkiaľ toto dievča berie inšpiráciu, že vždy vymyslí niečo nové. Naozaj veľký talent a šikovné ruky, účet ktorý sa určite oplatí sledovať ak keď ste nieje nejaký makeupový nadšenci. 

Na tvári dokáže zázraky. Myslím, že nie každému sa páči tento štýl líčenia - všetkého veľa. Avšak pri nej mám pocit, že je to akurát. Videá pri, ktorých sa priam rozplývam ako precízne nanáša očne tiene. Čo je veľké plus zázraky dokáže aj s vlasmi. Rada by som sa jej zverila do rúk.

Makeup artista, ktorý pochádza z Vietnamu. Ja som ho spoznala vďaka fotkám, ktoré pridala Selena a označila ho. Preferuje skôr pure beauty. Na jeho instagrame nájdete veľa inšpirácie.


Ďalej by som.sa presunula na kategóriu FASHION a taktiež na osoby zo zahraničia.

Kenza blogerka, ktorú sledujem dlhšiu dobu, najskôr som sa k nej dostala cez blog a neskôr objavila instagram. Na blogu ma zaujali jej fotky, krásne outfity a jej prirodzená krása. Veľmi rada sa inšpirujem jej jednotlivými kúskami, ktoré má vo vlastnej kolekcii alebo prečítam nejaký random článok.
Tiež blogerka a podobný štýl ako slečna vyššie. Veľmi ma bavia tie luxusné fotky a pekne uprataný instagram. Jej štýl je veľmi ženský. Jej články kde zhrnie celý jej mesiac alebo fotky z akcií stoja za sledovanie.

Ako poslednú kategóriu som si nechala - slovenské beauty blogerky, na ktorých mám nastavené upozornenie keď niečo pridajú, takže: 

Veľmi sympatická, mladá slečna, ktorej videá na youtube milujem. Som rada, že som ju mohla spoznať na evente s Yves Rocher a zistiť že je veľmi príjemná a prirodzená. Fotky s líčeniami, ktoré pridáva ma vždy inšpirujú a hneď chytám do rúk štetce a skúšam.
Peťka s ktorou som bola už na viacerých eventoch a vždy prišla super nahodená. Super štýl, krásny look a hlavne vždy vysmiata. Instagram Peťky má svoje čaro, ktoré ja obdivujem. Z blogerky sa stáva aj youtuberka a myslím, je sa vybrala správnou cestou. Zoberiem si notebook, teplý čaj, veľkú deku a púšťam LOOK DO 25 EUR
A aby som nezabudla spomenúť má rozkošného psíka, ktorého tiež nájdete na instagrame.

@sajafrey
A najlepšie nakoniec. Moja blogerská parťáčka, spolužiačka a hlavne osoba, ktorá ma "dokopala" k blogovaniu, za čo jej veľmi ďakujem ešte teraz. Na istagrame nájdeš hlavne kozmetiku, motiváciu k cvičeniu a áno, aj nejaké tie zdravé pochutiny. Na vizuálnej stránke instagramového profilu si dáva záležať a používa ho aj ako svoj "denníček" kde píše svoje myšlienky. Taktiež sa môžeš tešiť na instastories, kde pridáva hlavne unboxingy, ktoré ja mám veľmi rada.
Más aj ty svojich favoritov? Poznáš niektorého/niektorú z mojich obľúbených instagramových profilov ?


You May Also Like

9 komentárov

  1. Super, děkuji za tipy. Poznám z nich jen pár a určitě mrknu na ostatní. Fotky, které jsi na ukázku vybrala jsou moc pěkné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. skvelé tipy :) páči sa mi, že si pridala nejaké naozaj zahraničné známe profily, ale nezabudla si aj na svoje parťáčky :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super tipy, některé z nich také sleduji :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělé tipy na slečny, které vůbec neznám :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nejvíce mě zaujal hned první instagram, to snad ani není možný! Všechno vypadá velmi věrohodně :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Neznám ani jednu slečnu, ale profily vypadají zajímavě, hlavně ten první je pecka! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kenzas ma krásne fotky, taktiež sa mi páči Saja, jej unboxing mám tiež veľmi rada. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Skvělé tipy, většinu neznám. Ten make-up s iluzemi mě opravdu dostal!
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram