PODKLADOVÁ BÁZA A MAKEUP | ARTDECO

by - októbra 31, 2017

Vždy si na prázdniny, alebo aspoň na týchto pár dní voľna naplánujem veľmi veľa aktivít, vecí, ktoré by som rada stihla, ale nie zakaždým to vyjde podľa mojich predstáv. Vždy sa pripletú nejaké veci, ktoré ste vôbec nečakali a plány sa menia. Tak to jednoducho chodí.

Už v nedeľu som pre Vás chcela pripraviť nejaké líčenie, avšak za necelé tri týždne mám stužkovú a šaty už chvalabohu mám, ale topánky nie a nie nájsť. Takže som celú nedeľu strávila v obchodoch v Trenčíne, ale výsledok žiadny. Túto sobotu mám na pláne obehnúť ešte Nitru a ak nič posledný víkend stavím na Bratislavu a dúfam, že niekde na mňa čakajú tie vysnívané topánočky.
Ale na článok si nájdem vždy čas. Neviem či niektorá z Vás pozná, alebo používa značku Artdeco, alebo aspoň o nej počula. Ja som dostala možnosť vybrať si z eshopu GLAMOT.SK nejaké produkty a najviac ma zaujala práve táto značka, keďže som už o nej dosť veľa počula, ale nikdy neskúsila.

Pri prezeraní produktov som narazila na podkladovú bázu bez silikónov - Artdeco Make-Up Base, ktorú síce bežne pod makeup ja nepoužívam ale mala som potrebu skúsiť ju. Vlastne skúsiť čo, ako funguje podkladová báza. Môžem povedať, že pri bežnom "líčení" so školy, teda veľmi malé množstvo makeupu, bronzér a namaľovanie obočia mi vôbec nie je treba.
Avšak pri mojich väčších premenách, alebo keď idem niekam na akciu je veľmi dobrým pomocníkom. Má veľmi príjemnú gélovú textúru a nanáša sa veľmi ľahko. Po nanesení je cítiť akoby som si dala na tvár nejaký "ochranný štít", čím vyživuje pokožku. Makeup s ňou príjemne spolupracuje a slúži aj ako podklad pre dlhotrvajúci vzhľad. Podkladovú bázu hodnotím veľmi pozitívne.
Druhý produkt, ktorý som sa rozhodla od značky Artdeco skúsiť je krémový makeup - Artdeco Rich Treatment foundation. Je dosť zložité objednávať si makeup z internetu, pokiaľ ho nemáte vyskúšaný. Ja mám pomerne bledú pokožku, pokiaľ nie je leto ( pretože to bývam priam čierna ) a tak som si vybrala z ponuky najbledší odtieň 10 s názvom Sunny Shell.

Na moje prekvapenie mi odtieň sadol ako uliatý, čo som nečakala. Je dostatočne krycí a pokožku vôbec nevysušuje, pretože je určený  práve na suchú až veľmi suchú pleť. Našla som jednu nevýhodu a tou je aplikátor. Môžete ho vidieť aj na fotografiách nižšie. Niekomu to nemusí vadiť, ale ja mám radšej tie s pumpičkou alebo kvapatkom.
Oba produkty nájdete na internetovej stránke glamot.sk v sekcii dekoratívna kozmetika Artdeco.
Na záver musím zhodnotiť, že značka Artdeco je podľa mňa veľmi kvalitná a celkovo cenovo dostupná. Aké máte vy skúsenosti s touto značkou ?

Ďakujem eshopu GLAMOT za profesionálny prístup a poskytnuté produkty.



You May Also Like

7 komentárov

  1. Používam práve bázu pod očné tiene a je výborná :)
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám podkladovú bázu a je naozaj super ! :) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  3. podkladovú bázu by som rada skúsila aj ja :) vyzerá super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od této značky jsem měla jen jednu rtěnku a byla jsem s ní moc spokojená :) I tyhle produkty vypadají mooooc dobře :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Artdeco samozrejme poznám ale ešte som ju neskúšala :) Moja kozmetička používa na líčenie práve túto značku a mám pocit, že pri najbližšej návšteve salónu si kúpim tú podkladovú bázu, vyzerá fakt veľmi dobre :)

    IVANNA THE BLOGGER

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram