KOREAN COSMETICS | CREMORLAB

by - októbra 10, 2017

Vítam Vás u ďalšieho článku, kde by som Vám chcela predstaviť a hlavne zrecenzovať produkty od menej známej značky CREMORLAB. Neviem či ste o nej už počuli, ale ja som zaregistrovala pár článkov o značke v rôznych beauty časopisoch. Tiež by som asi o Cremorlabe vedela len z časopisoch, ale výhoda bola, že som bola na tlačovke, kde uvádzali značku na trh. Môžete ju nájsť vo všetkých Fann Parfumériách.

Všetky produkty obsahujú patentovanú termálnu minerálnu vodu získavanú až z hĺbky 1 100 m pod zemou v Kórei. Oblasť je známa vďaka tunajšej pôde bohatej na vzácne minerály ktorých koncentrácia je tu 300 krát vyššia ako pri bežných pramenitých vodách. Čo sa týka mňa, toto je presne značka pre mňa a moju vysušenú pokožku. 
Teraz by som Vám chcela postupne predstaviť produkty, ktoré som mala možnosť vyskúšať.
Ako prvé by som začala týmito malými vzorkami - Minerálna pleťová esencia Ošetrujúci pleťový gél so sviežou textúrou. Keďže sú to len vzorky a majú len 15ml tak sa ich mala len na pár použití. A ako fungovali ? Ja musím za seba povedať, že na pleť pôsobia fakt zázračne. Gél pleť dokonale hydratuje a nenecháva pokožku lepkavú. Minerálna pleťová voda zase dodáva pleti maximálnu hydratáciu. Produkty majú dosť vysokú cenu, ale myslím, že niektoré tomu aj naozaj zodpovedajú.
Intenzívny hydratačný krém s rozpustnou textúrou snehových vločiek - už len ten názov je krásny. Ale aj balenie a hlavne textúra. Pôsobí veľmi nadýchane, a fakt by sa dal prirovnať kôpke snehových vločiek. Po použití krému pociťujete hydratáciu a príjemné chladenie na pokožke.
Ja som si v balíčku našla Rozjasňujúca pleťová maska s bielymi kvetmi. Musím sa priznať, že som ju skúšala ešte len asi pred týždňom - proste nejako nestíham. Ale čo sa týka masky, zas a znova musím potvrdiť, že táto značka je úžasná.
A čo vy a značka CREMORLAB ? Už ste sa s ňou stretli, či poprípade testovali nejaké ich produkty ?

You May Also Like

6 komentárov

  1. Stále rozmýšľam, či testovať tie miniatúrky, alebo ich dať niekomu na mikuláša/vianoce :DD Inak melting cream som používala rada, ale zdá sa mi, že mi začal príliš mastiť pleť :(

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuto značku neznám, ale vypadá dobře podle toho co píšeš 🙂
    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Značku vidím poprvé ale jsem ráda že teď o ní vím, dle tvého popisu zní jako něco hodně kvalitního. Já mám spíš mastnější typ pleti, takže nevím jestli by mi úplně tahle řada seděla.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zatiaľ som mala možnosť vyskúšať len masku a bola som s ňou spokojná 😊 Momentálne si ma navnadila nato aby som si pozrela aj iné veci od tejto značky 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zatiaľ som nepoznala a tým pádom neskúšala, ale určite si nájdem o nej viac a možno niečo vyskúšam :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tuto značku vůbec neznám, ale chtěla bych vyzkoušet :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram