ČISTIACA A ODLIČOVACIA STAROSTLIVOSŤ OD ASTRID

by - augusta 05, 2017

K základnej starostlivosti o pleť neodmysliteľne patrí aj čistenie. A preto ma čistiaci balíček od Astridu nesmierne potešil. Značka má podľa mňa kvalitné a hlavne cenovo dostupné produkty a z ich sortimentu si vyberie snáď každý niečo, čo mu vyhovuje.

V balíčku sa nachádzal krány, ručne písaný dopis, čo mne dokáže urobiť najväčšiu radosť. To, že si dal niekto tú námahu a napíše venovanie. Okrem toho sa v taštičke nachádzali 3 produkty - micelárna voda, dvojfázový odličovač očí a pier, čistiaci pleťový olej.
DVOJFÁZOVÝ ODLIČOVAČ OČÍ A PIER - musím sa priznať, že milujem tieto odličovače spojené s olejom - tento je s mandľovým čo navyše dáva produktu krásnu vôňu. Je určený pre všetky typy pleti, ale pre mňa je ako stvorený. Ja mám suchú pleť a po odlíčený mi tvár zostane príjemné mastná ale nie až veľmi. Čo sa týka odlíčenia, funguje na 80% so špirálou mám trošku problém - makeup sa odstráni naozaj ľahko a mandľový olej so svojími hydratačnými vlastnosťami chráni riasy. 
+ príjemná, čistá vôňa
+ rýchle odličovanie
 MICELÁRNA VODA 3 V 1
- odstraňuje makeup
- čistí pleť
- tonizuje
Veľká výhoda pretože je určený pre suchú aj citlivú pleť a rýchlo a účinne čistí a odličuje makeup aj vodeodolný. Je oboharený o komplex HYDRO ACTIVE čo vašu pokožku prijemne hydratuje a čistí bez podráždenia. Túto micelárnu vodu som zaradila do mojej každodennej rutiny, pretože mi vyhovuje v každom smere. 
+ 3 v 1
+ veľké balenie
BEAUTY ELIXÍR - ČISTIACI OLEJ -ponúka dokonalé a luxusné odlíčenie. Veľmi ľahko a učinne odstraňuje makeup aj nečistoty avšak zachováva nepoškodený ochranný film. Necháva pleť jemnú a vláčnu a navyše dodáva pleti mladistvý vzhľad. Musím priznať, že po odlíčení olejom zostala moja pleť vždy hydratovaná a rozjasnená. Aj keď musím povedať, že na moj vkus bol trošku viac mastný ako som čakala, ale na večer keď idem do postele mi to až tak nevadí. 
- mastnejší
Neviem čím to je, ale mne táto značka vždy "sadne". Preto som veľmi rada, že som mohla spolupracovať a testovať orodukty od Astrid. Čo vy a táto značka ? A čo hovoríte na ich odličovací balíček?

You May Also Like

4 komentárov

  1. tie produkty vyzerajú celkom dobre :) zaujal ma ten dvojfázový odličovač očí a pier :) ten sa vždy zíde .. a od tejto značky som ešte nič neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zatím zkouším čistící olej a moc mi vyhovuje. :-)
    SimonetaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Olej ma zaujal najviac, mne to tiež neprekáža, ak sa večer odlíčim, mám pocit, akoby mi pleť tie oleje viac hydratovali. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som kedysi dvojfázové odličovače používala, no teraz by som ich mohla používať jedine tak na oči :) Micelárky milujem a veľmi ma zaujal ten olej, odličovanie s ním musí byť príjemné


    FRENCHSTYLE

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram