VÝLET DO PRAHY

by - júla 19, 2017

P R A H A. Musím sa priznať, že do Prahy som zavítala prvýkrát. Síce je to kúsoček, no nikdy nebol čas, alebo odhodlanie. A tak sme sa spolu so spolužiačkami rozhodli, že by sme si mohli spraviť menší výlet a hneď sme sa pustili do hľadania.

Ubytovanie sme "obkukali" od blogerky Terky Polak, ktorá pridávala článok na blog spolu s ubytovaním. Cez stránku https://cs.airbnb.com/ sme si ubytovanie objednali na dve noci a tri dni. Po príchode do Prahy sme troška blúdili a nevedeli sme kadiaľ sa máme vybrať a nepomáhala ani mapa. Asi pól hodinku sme meškali ale nakoniec sme sa dostavili na stanovené miesto. Pán, ktorý nás ubytovával bol veľmi milý, poukazoval nám čo treba a odovzdal kľúčiky.

Aby som nezabudla, bolo nás 5 kúskov. Byt bol útulný, čistý a dosť veľký. Lokalita bola perfektná, pretože asi o ulicu ďalej sa nachádzala zástavka a nemali sme problém sa dostať do mesta. Počasie nám vyšlo až moc, vonku bolo príšerné teplo, ale lepšie akoby malo pršať.

V prvý deň sme si našli útulnú kaviarničku na rohu ulice, s príjemnou obsluhou a atmosférou - Nostress. Ako inak ja som si dala svoje obľúbené cold brew - vždy ma príjemné osvieži a dodá energiu táto káva. Druhý deň sme sa tu ocitli tiež a sedel tu na kávičke Rytmus. Boli sme dosť prekvapené, že sme ho stretli v Prahe a v Piešťanoch kde bývame a býva aj on ho nestretneme.
A toto bolo celú Prahu :D
Boli sme aj na Petříne, ale nebola to žiadna sranda, dosť sa to tam hore kývalo a ja som mala trošku strach ale ten výhľad stál za všetko. Aj za tie schody hore.
A zakončila by som to poslednou s Rytmusom a Domčou v kaviarni Nostress. Ten môj postoj si nevšímajte, vyzerám tam hrozne.

You May Also Like

8 komentárov

  1. Spravili ste si s kamarátkami krásny výlet :) Praha je úžasná! Rada by som tam išla aj ja znovu pozrieť :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež som tam bola ešte na konci júna:) parádne fotky a to je mega, že ste sa stretli práve s Rytmusom!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. hehe, a ja jsem v centru kazdy den :D ale je to krasne mesto, to jo:)
    JANNIEBEL

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. praha je krásne mesto a podľa fotiek je vidieť, že ste si ju poriadne užili! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Do Prahy sa tento rok chystám aj ja /pri sťahovaní/, je to ozaj krásne mesto :) Super článok, verím, že ste si to poriadne užili :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. to musela být perfektní dámská jízda! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jde vidět, že jste si udělali opravdu pěkný výlet. Taky s přítelem plánujeme do Prahy co nevidět vyrazit. Chceme se totiž kouknout jak teď Praha vypadá bez návalu turistů. Už jsme si zarezervovali ubytování v Praze na příští měsíc, takže tam budeme co nevidět. Trošičku se u vás inspirujeme a navštívíme i pár míst co vy.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram