EXTRAVAGANTNEJŠIE LÍČENIE S PALETOU OD BHCOMSTICS

by - júla 25, 2017

V poslednej dobe sa stala ružová farba dosť obľúbenou a to sa hlavne týka líčenia oči. U mňa ste síce zvyknuté na zemité farby, tmavé ale keďže sa chcem v líčení posúvať stále ďalej, snažím sa naučiť používať rôzne kombinácie farieb.

Pred nedávnom som prijala spoluprácu so známou značkou BHCOSMETICS a preto som si mohla vybrať zo stránky jednu z ich paletiek. Táto značka ponúka veľmi kvalitné so skvelou pigmentáciou a výdržou, takže tiene dlhodobo držia na oku. Či už chcete prirodzené alebo aj trošku extravagantné líčenie v paletách od BHcosmetics ho určite nájdete.
Ja som sa pre tentokrát rozhodla pre paletu NEUTRAL, ktorá obsahuje 21 očných tieňov od najslabšej ružovej až po temnejšie hnedé odtiene a ďalších 5 líceniek. Ako som aj vyššie písala, dávajú si na paletách záležať aby boli čo najlepšie pigmentované - a musím potvrdiť, že je to veľká pravda. Nachádzajú sa tam farby na každodenné líčenie, čo sa mne nesmierne hodí, keďže tiene nosím skoro každý deň. Jedna nevýhoda podľa mňa je, že sa na hornej strane nenachádza zrkadlo, ako v každej palete. Ale veď každý máme doma zrkadlo.
Na tejto poslednej fotke môžete vidieť ich skvelú pigmentáciu. Takže čo hovoríte na dnešné utorkové líčenie a na neutrálnu paletku od Bhcomestics ?

You May Also Like

13 komentárov

  1. Líčení na tobě vypadá vážně dobře a na večerní akce se určitě hodí :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je vážně krásná paletka:) moc krásné líčení.

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne líčenie, tie tiene sú výborne pigmentované. ;)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné líčení, moc ti sluší!! :) Značku BHcosmetics mám ráda, také od ní vlastním jednu velkou paletku různých odstínů.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ty máš na takéto líčenia skvelé veľké oči, na ktorých je veľa priestoru niečo takéto vymýšľať :) super :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. wow wow wow šikovná si!! paletka je krásna! :) a to líčenie samozrejme tiež!!!
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  7. bože to je tak nádherné!! :P akože výrazne ale na nejakú párty prečo nie :P keby sa ja tak líčim tak by som teda vyzerala :D fakt ťa obdivujem

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wow, to líčení je nádherné a paletka má moc pěkné odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásne líčenie, vyzeráš super :)

    NITA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. to líčení očí a úprava obočí je naprosto DOKONALÉ! Nemám slov, brala bych nějaký tutoriál pro začátečníky, jako jsem já :( :D

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super líčenie 😊 Velmi ti pristane.

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram