ACT BEAUTIFUL - KONCENTROVANÉ SPRCHOVACIE GÉLY

by - júla 31, 2017

Značku Yves Rocher proste milujem. A popravde si myslím, že ju miluje každý. A to nie len vďaka krásnym obalom každého jedného produktu, ale hlavne ich vôňou. Každá jedna kombinácia rozličných vôni je priam neuveriteľná.

Vždy keď sme išli na nákupy napríklad s rodičmi tak som sa chcela v predajni zastaviť a aspoň to tam poobzerať. Keďže je táto kozmetika vcelku kvalitná, cena je tiež trošku vyššia. A teraz keď už chodím aj do práce a zarábam si rada sa tam zastavím a spravím si radosť za odvedenú prácu.

Po dlhšej a namáhavej práce s blogom som sa dostala do bodu, kedy som dostala ponuku spolupracovať s YR. Bola to pre mňa nesmierne skvelá správa a posun a krok vpred.
V prvom balíčku, ktorý som dostala sa nachádzali tri sprchovacie gély. Hneď na prvý pohľad ma zaujalo, že boli pomerne malé a pri preštudovaní pribaleného letáčiku som bola v obraze. Značka Yves Rocher vytvorila kampaň ACT BEAUTIFUL v ktorej chcú presadiť ženskú krásu ale i zdravie našej planéty. Mali by sme si ju chrániť a chovať sa ekologicky napríklad aj v sprche.

1 kvapka gélu postačí na jeden kúpeľ. 100ml recyklovateľný flakón teda vystačí až na 40 kúpeľov. Je bez konzervantov a nachádzajú sa tu zložky 100% rastlinného pôvodu.

Čo sa týka vôni gélov najviac ma oslovil Olive and Petit grain, krásna, čistá vôňa - to je presne pre mňa. Na druhej strane Vanille Bourbon - o čosi viac (viac a viac) sladšia vôňa. Nehovorím, že je zlá ale na mňa až moc presladená, avšak niekedy mam chuť aj na takú sprchu. Mangue Coriandre - výrazná, tiež sladšia vôňa, čo nikdy nič nepokazí.
Čo hovoríte vy na tieto koncentrované gély a hlavne na značku YR, ktorá sa stará nie len o krásu ženy ale aj o zdravie planéty?


You May Also Like

6 komentárov

  1. Tieto sprchové gély sú fakt úžasné! :) A krásne voňajú :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám ten vanilkový a je naprosto skvělý, miluju ho ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadají krásně :) tuhle značku mám velmi ráda a v předešlých letech jsem moc ráda používala jejich klasické sprchové gely, které tuším mají dodnes. Musím pro nějaký opět skočit, úplně jsi mě na ty jejich božské vůně navnadila.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty musí nádherně vonět. Tuto značku mám moc ráda.
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Zrovna tyhle produkty nekupuji, ale to mango nevypadá špatně.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. gratulujem k spolupráci :) o týchto sprchových géloch som už čítala, a je to každopádne zaujímavý nápad :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram