PRIPRAVENÁ NA FESTIVAL - FESTIVAL LOOK

by - mája 16, 2017

Festival look! Asi ste si mohli všimnúť moju neaktivitu, čo sa týka písania článkov. Dostala som sa do menšej krízi, čo znamená, že som nevedela o čom a celkovo sa mi nechcelo vôbec písať. Myslím si, že každá blogerka už zažila podobnú krízu a patrí to k blogovaniu. Ale kedže som mala teraz trošku viacej času tak som si pripravila zopár článkov dopredu, aby som mala čas aj na školu, prácu a hlavne pridávanie článkov.

Keďže jar je už v plnom prúde, síce doteraz som z toho počasia ani moc tú jar necítila, tak ako určite všetci viete po jari prichádza očakávané leto. Horúce dni, studené drinky a k tomuto neodmysliteľne patria aj festivaly. A čo vy chystáte sa tento rok na nejaký ?

Ja som bola len na Topfeste, ale tento rok by som sa rada pozrela aj napríklad na Grape. Ja som úplne unesená z kúskov, ktoré si ľudia dokážu obliecť a vyzerá to úžasne. Na takomto mieste si môže obliecť hocikto čokoľvek a niekto to nebude riešiť. A presne toto ja milujem. 
PRODUKTY KTORÉ SOM POUŽILA
Tvár 
- Makeup - Maybelline Super Stay
- Korektor tekutý - Essence
- Korektor tuhý - Catrice camouflage
- Púdre - sypký transparetný Mary Kay
- Bronzér - Catrice Sun glow matt
- Rozjasňovač - v pere Made to stay

Oči
- Tiene - paleta NYX butt "naked"
- Linka - Catrice Liqud liner
- Trblietavé očné tiene
- Ceruzka na oči - čierna Pupa Milano
- Riasenka - Catrice Lashes to kill

Pery
- Ceruzka na pery - 11 In the nude
- Lesk - Essence XXXl, Shine, 01 Pure chic
Môžete vidieť dva typy líčenia, keďže v jednom som dala okolo očí typické bodky, alebo aj guličky, ktoré sú pri festivalovom líčení veľmi obľúbené. A na druhom, som sa inšpirovala od Perry Edwards v klipe Shout out to my ex, kde mala pod očami nakreslené hviezdičky, ale ja som ich trochu pozmenila.
Čo hovoríte na dnešné líčenie? Budem rada ak my napíšete Váš názor a kľudne mi navrhnite na akú akciu by som sa mohla skúsiť ešte namaľovať, budem sa tešiť.

You May Also Like

19 komentárov

  1. Ten první look se mi moc líbí, vypadá to super :) Já už jsem letos stihla Brněnský majáles a bylo to super, naštěstí nám krásně vyšlo počasí - o to to bylo hezčí.
    Mohla by jsi zkusit líčení, kdyby jsi měla možnost jít na MET GALA jako nějaká hvězda, takový článek bych určitě uvítala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzeráš geniálne!! Keďže ja som si festivaly odchodila keď som bola mladšia a som na ne asi až príliš pohodlná, jediný ktorého sa zúčastňujem je hip hop žije, na ktorý sa viem pekne dopraviť autom, sadnúť si vo VIP zóne a odpraviť sa autom naspäť domov kedy sa mi zachce :DD

    www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak nejdříve ti pochválím nehty, ty máš moc hezké. A teď to líčení. Obdivuji tě, že dokážeš něco takové vykouzlit na obličeji. Já se namaluji decentně, používám teda rtěnky a občas tekuté linky, ale tohle by mi trvalo půl dne a stejně by to nevypadalo takhle. Jsi šikovná, moc hezké :)

    Inspiration by Linda

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dokonalé!!!! naozj krásne líčenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krása! Veľmi ti to pristane 😊

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mám rada tieto festivalové looky, pretože šialené nápady sú dovolené viac než kedykoľvek inokedy :) Sama si tieto looky nerobím, pretože na festivaly ani nechodím a ani by som nemala žiadne nápady na vytvorenie niečoho podobného, originálneho.
    Tvoje looky sú krásne, mne sa viac páči ten s tými bodkami :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Najviac sa mi páči prvý look, je odvážny a pritom krásny. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  8. waaaau,super to je :) páči sa mi tvoja odvaha :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné líčení! :-) Bohužel já se moc malovat neumím, takže mně by se to určitě nepovedlo, ale někdy bych to taky mohla zkusit ! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Nádherné líčenie, veľmi ti to pristane! Mne sa strašne na festivaly páčia trblietky, rozjasňovače či farebné obočie :) Taktiež rozmýšľam, že by som tento rok zavítala na Grape

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Tak tohle je bomba! Vážně se mi to strašně moc, ale fakt strašně moc líbí a navíc ti to hrozně moc sluší :) víc se mi líbí ten první, ale ten druhý je taky moc pěkný :)
    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Na fesťaku jsem nebyla :). Ale LOOK se mi opravdu líbí, že mě to normálně láká vyrazit. Jsi šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tvé looky se mi líbí vždycky a tenhle není výjimkou :) Docela by mě zajímalo jaký je ten fixační sprej od Essence :) Měla jsem tu první variantu a nic moc teda :/

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ešte nikdy som neskúšala niečím vyzdobiť oči - teda miesto pod očami. Tie hviezdičky však vyzerajú absolútne super :)

    Katkine kozmetické dobrodružstvá v novom ošatení

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram