OUTFIT - VYFARBENÉ TRIČKO

by - mája 20, 2017

Ešte včera som sa opaľovala na dvore na lehátku a dnes som po vonku chodila v bunde a bola mi stále zima. Presne toto mne veľmi vadí - náhla zmena počasia. Už ráno som to isto vedela, pretože som vstávala s príšernou bolesťou hlavy. Našťastie, bolesť prešla a ja som sa mohla pustiť do písania článku.

Keďže dnes je niečo ako Noc v múzeách, do tejto noci sa zapojilo aj múzeum vedľa ktorého bývame. Áno bývame vedľa vojenského múzea už jeden rok a ešte stále sme tam neboli. A keďže dnes sme zistili, že sem chodia ľudia napríklad z Bratislavy či Žiliny, nedalo nám to a išli sme to preskúmať.

Som typ človeka čo tieto veci veľmi neobľubuje, ale prišlo mi to celkom zaujímavé, keď som videla všetky tie lietadlá, tanky či zbrane, ktoré sa kedysi používali naši predchodcovia. Dokonca mi môj tatino povedal, že aj on sa na takých niekedy vozil. A keďže je to Noc v múzeu, teraz je presne deväť hodín - bola som vyvenčiť psíka - múzeum je stále naplnené ľuďmi a niektorí dokonca ešte len prichádzajú.
Napriek tomu, že slniečko nesvietilo, ja som si trošku toho tepla vynahradila svojím outfitom, ktorý je na moje pomery celkom dosť farebný. Určite je to aj sýto-žltou kabelkou, ale hlavne tričkom, ktoré je pre mňa trošku netradičné. Žlto-ružová kombinácia a dokonca potlač macka. Takéto tričko sa v mojom šatníku vôbec nenachádza, ale postupne sa snažím meniť svoj šatník na leto - trošku ho osviežiť a preto ďakujem stránke DARČEKY OD SRDCA, že mi v tom trošku pomohla. 

Tričko mi prišlo pekne zabalené spolu s fixkami na textil a mojou úlohou bolo vyfarbiť si ho podla seba. Myslím si, že je to skvelý nápad, zabavíte sa pri tom a spravíte si ho podľa seba. Ja nie som v tých farbách nejaký odborník, preto som to moc neprekombinovala. TRIČKO OMAĽOVÁNKA je skvelým odreagovaním pre všetky vekové kategórie. Ja som maximálne spokojná, aktuálne sa stáva jedným z mojích najobľúbenejších tričiek.
 ( tričko - DARČEKY OD SRDCA // bunda - F&F // rifle - STRADIVARIUS // kabelka - GATE )
Tak čo hodia sa mi aj farebnejšie veci alebo stále len čierna? Akú farbu vy preferujete ? A čo poviete na tričko, ktoré som si vyfarbila sama ? Teším sa na Vaše komentáre a hodnotenia.

You May Also Like

18 komentárov

  1. to je skvelý nápad! :) hlavne tým, že nikto nebude mať rovnaké tričko :) podľa mňa sa ti farby veľmi hodia a super to ladí aj s kabelkou :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tričko je naozaj super :) Osobne si však nejak neviem predstaviť, že by som si ho vyfarbovávala :) Alebo skôr, že by som si ho tak pekne dokázala vyfarbiť :)

    Katkine kozmetické dobrodružstvá

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéééj, to tričko je nádherné. Taky by mě bavilo si ho takto vybarvit. Myslím, že ti veselé barvičky sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tričko je úplne milé a tebe to naozaj pristane. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. aww ten nápad s múzeom milujem :D vždy som rada chodila na takéto akcie keď som bola dieťa a ani sama neviem prečo som potom prestala :D to tričko je veľmi milé! :) ja som absolútne milovník farieb ako biela, čierna a sivá ale takéto zakomponovanie sa mi veľmi páči! :) ide ti to!! :)
    Ivana xx
    Truwoman PINK FB page

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tričko je skvelé, môžeš si byť istá, že máš originálne tričko ktoré nikto iný nemá :) a ten nápad s múzeom, to by bolo pre mňa, ja takéto akcie veľlmi veľmi obľubujem. ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zladila si to veľmi pekne a páči sa mi aj ako si to vyfarbila. Určite nos aj farebné veci. A tiež sa mi páči tá žltá kabelka♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  8. To tričko je velice povedené! :) Super, sluší ti to.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tričko je veľmi milé a pekné:)
    Podľa mňa farby nezaškodia niekomu, aj keď poznám čiernu milovanú klasiku, ale niekedy je fajn byť farebný, najmä v lete:)
    http://thenoela.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Taky většinu šatníku mám v černé, šedé a bílé, ale občas je potřeba to oživit, aspoň na to léto :) Zrovna ve čtvrtek jsem si asi hodinu a půl vybarvovala antistresové omalovánky, takže tohle by bylo něco pro mě :) Tričko ti sluší, je úplně rozkošné ♥

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ten outfit je bombový, strašne ti pristane! Niekedy takéto simple looky sú tie najkrajšie, tá bundička je nádherná! :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť
  12. jeeej tak to je zaujimave že si si ho mohla vyfarbiť:) o takom som ešte nepočula, a ani o vonjenskom muzeu to musi byť zaujimave sa tam isť pozrieť a aj zážitok:)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Velice zajímavý nápad s omalovánkami na tričko! Pěkně jsi si ho vybarvila.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. To tričko je parádní, super nápad :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak tohle tričko ti neskutečně sekce, a ještě ta tvá pozitivní energie co z tebe vyzařuje!

    Holky nemáte náhodou nějaké zkušenosti s e-shopem s-fashion. Líbí se mi jejich věci ale ještě jsem o tohmle eshopu neslyšela. Děkuji

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Bomba, miluju tento web!Je tady tolik rad a nápadů a milých lidiček!Holky teďka jsem objednávala pár triček a náhodou jsem narazila na tento eshop, normálně prádlo nekupuju po netu ale moc se mi tam některé kousky líbí, máte s ním nějaké bližší zkušenosti?Za každou radu budu ráda!Marlana

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram