PRVÝ WISHLIST NA MOJOM BLOGU

by - mája 04, 2017

Wishlist! Na mojom blogu je to prvýkrát, kedy som si pre Vás prichystala zoznam vecí, ktoré by som si chcela v najbližšom čase zadovážiť. Začiatok jari, kedy je ten správny čas na vytvorenie wishlistu je už pasé a zase na ten letný mám ešte chvíľku čas. Takže som sa rozhodla, že tento nezameriam na žiadne konkrétne ročné obdobie proste len teraz. What I need right now. Snažila som sa ho ladiť trošku (dosť) do takých bledších a teplejších odtieňov, pretože cez horúce dni sa moja obľúbená čierna nenosí až tak dobre. Aj tak ju ale budem nosiť.

1. Košeľa s volánikmi - Myslím si, že to síce už za pár dní, týždňov bude mať azda každý, no mne sa veľmi páčia tieto košele s volánmi na konci rukávu. Príde mi to veľmi elegantné a ešte keď sa k tomu pridá tá kvetinková potlač, príde mi to veľmi romantické a vzdušné na tropické leto.


2. Sandálky s hrubším podpätkom - Ja som veľmi veľký milovník vysokých topánok a hlavne s ihličkovým podpätkom. Lodičky alebo sandále na vysokom podpätku dodajú žene úplne iný vzhľad a myslím si, že sa v nich cíti aj sebavedomejšie - teda aspoň ja. A aj keď nemám moc veľa príležitostí, kde by som ich vynosila, vlastním doma dosť veľkú zbierku. Ale takéto, trošku farebnejšie a s hrubým opätkom sandále ešte nemám a u mňa je to presne ten kúsok must have na túto jar/leto. 
3. Bralet/nevystužená podprsenka - Ja som sa do tohto trendu úplne zamilovala. Zatiaľ teda vlastním iba v čiernej a bielej farbe ( aké nezvyčajné ) ale určite by sa mi hodili nejaké farebné, s výšivkami, pokreslené skrátka všelijaké. 

4. Plavky - Na obrázku môžete vidieť dva typy, pretože ako prvé by som veľmi rada vlastnila také tie klasické podľa ktorých sa aj môžem opáliť a nebude to vyzerať divoko. Najradšej by som bola keby ich nájdem aj presne v tejto červenej farbe, no myslím si že na nejakých zahraničných e-shopoch určite áno. A taktiež asi na internete by som chcela objaviť plavky s mojím obľúbeným volánikom, ale tie by boli asi len tak na okrasu a na fotky. 

5. Kabelka - Ale nie len taká hocijaká kabelka. Ale kabelka s výraznou farbou a nejakou potlačou. Ja som našla akurát túto s kvietkovaným vzorom, no prijala by som aj takú, kde sú rôzne kreslené postavičky, alebo funny nápisy. 

6. Zlatá retiazka - Už dlhšiu doby rozmýšľam nad tým, že by som si kúpila zlatú retiazku, pretože doma v šuflíku mám odložené rôzne prívesky, ktoré som dostala na nejaký sviatok alebo pri nejakej významnejšej príležitosti a rada by som ich nosila pri sebe. A čo je veľké plus na opálenej pokožke vyzerá jemná zlatá retiazka veľmi pekne. 

7. Riflová bunda - Kúsok, ktorý má asi každá žena rada a určite aj chlapi. V mojom prípade by som rada privítala tak aspoň o číslo väčšiu ako nosím a mierne dotrhanú. Na chrbte by sa mi páčil veľký nápis ale to nieje až také podstatné.

Tak toto by bolo asi všetko z môjho prvého wishlistu, ktorý sa objavil na blogu. Určite mi dajte vedieť či sa Vám tento typ článku páči a či by ste ich uvítali viacej. A zaujímalo by ma či by ste si vybrali niečo z môjho dnešného wishlistu, určite napíšte do komentára. 

PS: Ako určite viete, práve prebieha súťaž Blogerroka a môj blog sa tam nachádza tiež - presne v kategórii nováčik. Ak Vás môj blog baví a páči sa Vám budem rada ak ma podporíte svojím hlasom na tomto odkaze - HLASUJ TU 
ĎAKUJEM ♥

You May Also Like

10 komentárov

  1. Ja si wishlisty vždy rada pozriem, zaujíma ma čo sa páči druhým :) Najviac ma zaujala kabelka, tá je fakt krásny kúsok! A riflová bunda je môj must have, nosím ju veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty barvy, úplně mi to připomíná léto.:) Nejvíce mě zaujaly boty, jsou náááádherné!:) Celkově moc pěkný wishlist.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásný WISHLIST <3 Ty sandalky jsou TOP


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No pěkný věci máš na wishlistě. Černá je kársná, ale v létě je to na upečení se za živa :D Mně se moc lbí ty košile s volánky a riflová bundička s výšivkou, ta je moc hezká :) Kabelka se taky super, žádnou takovou barvenou též nevlastním.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. veľmi pekný wishlist Alex :) také sandáliky by sa aj mne zišli :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nevyztužená jednoduchá podprsenka je supervěc, doporučuji pořídit. Mám jednu a v létě pod šaty je ideální. Já si wishlist vytvořila v lednu na celý rok a zatím už jsem si pár věcí splnila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pěknž wishlits! Bralet bych si také chtěla pořídit!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásný kousky! Tu kabelku jsem si zamilovala ♥ Tyhle nevyztužené podprsenky mají pěkné v Tezenis a viděla jsem pěknou i v Lindexu ,)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Moc krasny wishlist ;) Snad poridis vse. Jinak ja si ted poridila tento krasny satek https://www.kupujem.cz/satky-a-saly-1/satek-beata-ruzovocerny-b7.html Co na neho rikas?

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram