ORPHICA - SÉRUM NA RAST RIAS A OČNÁ LINKA

by - apríla 09, 2017

Hello girls! Takže, znovu bol môj blog trošku neaktívny alebo vlastne ja som trošku nestíhala. Znovu som riešila rôzne iné veci, ale hlavne som si užívala krásne dni ktoré boli u nás ešte pred pár dnami, kým sa to znovu pokazilo. Dúfam, že aj u Vás bolo teplúčko a ja môžem povedať, že som sa dokonca už stihla aj opáliť kým som sedela na dvore. 

Včera bol trošku pochmúrni deň, taký jak kedy malo každú chvíľu začať pršať ale tak aj také dni musia byť, avšak dneska je úplne krásne znovu. Ja sa nesťažujem ani na tie škaredšie dni ale mohlo byť aj krajšie keďže mám konečne voľný víkend. Asi by som aj ukončila tento krátky úvod a hneď by som sa vrhla na článok.
ORPHICA - Asi pred vyše mesiacom mi bol doručený balíček a ja som už nemohla vydržať kedy začnem s testovaním. Vedela som, že je to balíček zo stránky orphica.sk , ale nevedela som čo sa ukrýva vo vnútri. Bol veľmi pekne obviazaný stuhou real you a pod papierom som objavila realash - sérum na rast rias a edge - očnú linku v čiernej farbe. 

REALASH - Hneď ako mi balíček prišiel som začala s testovaním. Tesne pred tým ako som si išla ľahnúť, som si každý večer aplikovala sérum na korienky mihalníc ale len na horné viečko. Môžem povedať, že produkt môžu používať aj tí, ktorí nosia kontaktné šošovky ale aj ženy, ktoré majú umelé riasy. Mne tento produkt prišil úplne vhod, pretože som mala tesne pred tým spravené umelé mihalnice a po tom ako som ich dala dole boli moje mihalnice úplne zničené - vypadané.
EDGE - očná linka sa hodí vždy. Ja som doteraz používala hlavne od značky Catrice ale po vyskúšaní tejto, pre mňa netypickej linky (pretože ja som doteraz používala buď v pere alebo normálnu so štetcom ale nie v podobe ceruzky) som bola naozaj prekvapená. S vysúvacou linkou sa pracuje veľmi ľahko a presne. Je vyrobená z naozaj kvalitných prísad, preto ju môžu používať aj ženy s citlivejšou pokožkou. Ako bonus sa v spodnej časti linky nachádza zabudované stúhadlo na upravenie linky. Je veľmi mäkká, vďaka čomu sa s ňou dá krásne pohrať a dokonca sa nerozmazáva.

Môžem povedať že za ten mesiac mi to nesmierne pomohlo, hlavne preto lebo som mala akurát urobené 3D mihalnice a keď som si ich dala dole, moje boli úplne zničené a vypadané. Ja si osobne myslím, že to záleží na každom jednom čo mu realash dokáže urobiť s mihalnicami. Pretože ja mám odjakživa krátke riasy a špirála mi trochu aj pomôže ale nemám ich vôbec také že vau. Mne to hlavne pomohlo s hustotou mihalníc ale pri dlhšom používaní by to bolo znovu o niečo lepšie. 
Spokojnosť je na mojej strane veľmi veľká a som nesmierne rada, že som mohla produkty vyskúšať. Účel to určite plný, ale u každého jedného z nás rovnako. A čo vy skúšali ste už niekedy niečo od orphica.sk ? Ak nie, určite kliknite na odkaz, nájdete tam aj niečo pre seba!

You May Also Like

6 komentárov

  1. O tomto sére som už veľa počula no neskúšala som ho, našťastie si myslím, že ho nepotrebujem no ak to naozaj tak funguje ako ho všetci ospevujú, tak je super, že také niečo je. Pre ženy, ktoré majú slabé riasy je to určite veľká pomoc :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som chcela hustejšie obočie, preto ma tento výrobok zaujal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super :) vzera, ze to, ze to naozaj nieco robi :) a inak mas aj tak velmi pekne mihalnice :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vyzerá to, že to naozaj funguje. :) skvelá recenzia.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tiež by som nejaké sérum chcela skúsiť :) tak možno sa nechám inšpirovať týmto :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ta změna jde fakt vidět, super! Já si vždycky říkala, jestli to není nějaký podvod, ale konečně vidím, že to fakt aspoň někomu zabírá :)

    Piosek

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram