NAMAĽUJ MA! - TAK TROŠKU FAREBNEJŠIE

by - apríla 15, 2017

Jarné líčenie! Dnešný článok by som znovu chcela zaradiť do kategórie NAMAĽUJ MA!, kde ma maľuje a píše článok moja kamarátka, ktorá takisto miluje líčenie a všetko s tým spojené. Líčenie malo byť ladené skôr do farbenejších tónov a nie takých na aké ste u mňa zvyknuté, veď predsa keď už je tá jar. Môžme sa asi aj hneď do toho pustiť ako prvé prišli na rad oči.
OČI
Ako prvú som naniesla podkladovú bázu od Alverde, ktorá je pôvodne určená na tvár, ale keďže má v sebe silikón a je ho tam celkom dosť, tak vyhovuje skôr na oči lebo potom sa tiene nezmiešajú dokopy. Ako prechodový tieň som použila hnedý z paletky od W7. Do neho som už tenším štetcom primiešala oranžový tieň z paletky ButtNaked od NYX. Potom prišla farebná časť na pohyblivom viečku. Začala som od vonkajšieho kútika nanášať samostatný zelený tieň od NYX. Potiahla som ho asi tak do polky oka a na druhú časť teda vnútorný kútik som naniesla trblietavý oranžový tieň z paletky Sunset od Sleeku. Aby tam neboli ostré čiary po krajoch som tiene zjemnila s oranžovým matným tieňom z NYX paletky. A celkovo s týmto tieňom som tam toho poopravovala najviac a bola to taká moja záchrana:D. S tieňmi som ešte úplne neskončila; spodok oka nemohol tiež ostať len tak preto som naň tak do trištvrťky naniesla trblietavý ružový tieň od Sleeku. Ďalší opäť od Sleeku už o niečo tmavší oranžový som sekla tak v polke oka. A posledný najtmavší opäť do oranžová som použila len na úplný kúsoček na kraj. Do vnútra oka som dala bielu ceruzku čo by ho malo opticky zväčšiť. Neviem či to tento účel splnilo ale minimálne to líčenie trošku oživilo. Na záver som žltým tieňom rozjasnila kútiky oka a trošku som ho použila aj do stredu tam kde sa prelínal oranžový a zelený tieň. Ešte taká poznámka na koniec, spodok očí som dokončila až keď som Saške dala makeup a korektor pod oči. Zvyšok tieňov som mala hotový pred makeupom, pretože niektoré tieňe celkom dosť prášia a ľahšie sa to zotiera z nenamaľovanej pleti:)
TVÁR
Makeup, ktorý som použila je od The One, neviem či majú aj nejaké vlastné predajne prípadne e-shopy, ale ja som si ho objednala z Oriflame-u za ozaj smiešnu sumu, ale musím povedať, že je veľmi dobrý a našťastie aj Saške sadol, keďže som na nej používala moje produkty(okrem paletky od NYX. Korektor od Catrice, myslím v druhom najbledšom odtieni aký majú som naniesla pod oči a pod lícnu kosť aby vynikol bronzer. S korektorom som si aj dopomohla k vytvarovaniu očných tieňov. Bronzer od značky W7 som použila kraje čela a lícne kosti. Všetky časti, na ktoré som použila korektor som zafixovala bielym púdrom od Essence. Pokiaľ ho nie je veľa tak je skôr priesvitný. Na líčka som zmiešala všetky lícenky z NYX paletky a rovnako som vyriešila aj rozjasňovač.
PERY
Opäť najjednoduchšie boli pery, ktoré som vykreslila trošku nad originálnu líniu ceruzkou od Essence v odtieni 07 cute pink. Použila som ju skoro na celé pery a ešte som ju pretrela matým rúžom od Jordany v odtieni 54 blushed. Tu nastala malá komplikácie lebo Saške sa ružový rúž nepozdával tak som tú ružovú trochu zjemnila ceruzkou na pery od Miss Sporty v odtieni 007 slow.

OBOČIE
Tomu som výnimične venovala najmenej pozornosti pretože som chcela nechať vyniknúť hlavne oči a iba som ho prešla s farbou na obočie od Milani v odtieni Dark brown.
Čo hovoríte na tieto odvážnejšie farby na mojích očiach? Dúfam, že sa mi zveríte v komentároch.

PS: Ako určite viete, práve prebieha súťaž Blogerroka a môj blog sa tam nachádza tiež - presne v kategórii nováčik. Ak Vás môj blog baví a páči sa Vám budem rada ak ma podporíte svojím hlasom na tomto odkaze - HLASUJ TU 
ĎAKUJEM ♥

    You May Also Like

    14 komentárov

    1. Kreativní kamoška :) Moc hezký, mně se to líbí náhodou, vždyť make-up je jen hra :)

      OdpovedaťOdstrániť
    2. Krásné! Zajímavé líčení, barvy jdou do sebe a hodí se k sobě.

      OdpovedaťOdstrániť
    3. Veľmi zaujímavý makeup ☺️ Pekné skombinovanie farieb 🙂

      OdpovedaťOdstrániť
    4. teeeda :) toto je niečo úplne iné na tebe :) ale presne ako vraví Zuzka nado mnou, makeup je o kreativite, a ja si oveľa radšej pozriem takéto líčenie, ako bežné :)
      MakeUpByVeo

      OdpovedaťOdstrániť
    5. Krásne líčenie, veľmi ti pristane :)

      OdpovedaťOdstrániť
    6. Líčení ti sluší a krásně jsi zkombinovala odstíny, moc pěkné. :-)
      welcometomyworld

      OdpovedaťOdstrániť
    7. Páči sa mi ako sa vyhrala s farbičkami, výsledok je perfektný :) xx

      Simona | l i v e i n f o x w o r l d

      OdpovedaťOdstrániť
    8. nuž, tebe snáď pasuje všetko,takže..nádhera:))

      Na mojom blogu práve prebieha súťaž o Nars Duo lícenku a bronzér, ak by si mala záujem, bola by som rada ak by si sa pozrela:)

      BeautyMuffin

      OdpovedaťOdstrániť
    9. Bude to znít dvině, ale strašně se mi líbí, jak t líčení očí vypadá z boku, vytváří to takovou nenápadnou duhu (zepředu mi to řpijde už moc nápadně duhovité :DD). A jinak se mi líčení líbí, i když tobě sedne snad vše!

      OdpovedaťOdstrániť

    Instagram