MARK SCRUB - ZAMILOVALA SOM SA DO MARKA

by - apríla 01, 2017

Áno, presne tak ako čítate v nadpise. Asi pred mesiacom som mala možnosť skúsiť tento peeling a odvtedy som s MARKom spätá asi každý druhý deň. Síce som pri výbere mala trošku "problém", pretože som nevedela, ktorú arómu si vybrať, keďže všetky voňajú nádherne. Ale pri mojej čokoládovej závislosti som nemala na výber a kávový peeling s čokoládovou arómou čakal na mňa.

Ja som do vône čokolády úplne zbláznená ( myslím si, že každý ) a pri otvorení obalu som mala nemalé nutkanie normálne ho ochutnať. No neurobila som to, to je jasné. Ale ešte pred tým ako som peeling otvorila som si preštudovala celé balenie. Veľmi jednoducho spravený obal spolu s návodom na používanie a potrebnými informáciami na zadnej strane.

Ešte pred samotným použitím ma veľmi zaujímalo z čoho presne sa vyrába, tam som sa do toho hneď pustila. Zistila som že sa vyrába z kávových zŕn robusta, hnedý cukor, morská soľ, mandľový a kokosový olej, prírodný esenciálny olej a vitamín E. No super čo viac si želať. Po tomto som sa už mohla pustiť na prvú ochutnávku.

Takže, hneď ako prvé ma zaujala úžasná konzistencia. Peeling nebol sypký, ale skôr taký lepkavý, alebo ani to neviem popísať - držal pri sebe. Pri používaní som si vždy trochu navlhčila tvár a vysypala peeling do dlaní. Jemný krúžením som ho vmasírovala do pokožky a nechala pôsobiť asi  minúť. Bála som sa, že mi to začne z tváre opadávať, ale nie pekne držal na svojom mieste. Po chvíli som peeling opláchla a výsledok bol skvelý. 


Pokožka zostala už len na pohľad úplne iná a na dotyk už ani nehovorím. Veľmi hebká a jemná. Môžem povedať, že až taký výsledok som nečakala. Používam ho asi 2-krát do týždňa, keď mám chvíľku pre seba a určite sa k nemu budem veľmi rada vracať. Pretože na stránke je ešte veľmi veľa druhov ako napríklad kokosový, citrusový, pepermintový ale ale klasický iba kávový, ktoré by som veľmi rada skúsila. Ak by si sa chcela dozvedieť viac o MARKovi klikaj na odkazy, kde nájdeš potrebné informácie
webstránka - markscrub.sk
facebook - @scrubmark
instagram - @scrub_mark

Som veľmi rada, že som mohla skúsiť a aspoň troška Vám priblížiť, čo vlastne MARK je. Takže, ak by si najbližšie potrebovala peeling, nemusíš nikde hľadať, pretože už si našla ten pravý. A aj ja.

Ešte aby som nezabudla, ak Vás blog zaujíma a baví budem rada ak ma podporíte ♥ ĎAKUJEM



You May Also Like

11 komentárov

  1. Hrozně mě láká jejich scruby vyzkoušet, ale odrazuje mě ta cena:( a u mě by vedl asi mátový nebo nějaký citrusový co jsem tak koukala do jejich nabídky ;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som zatiaľ nepodľahla tejto mánii, ale počula som samé chvály :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to bych se asi taky zamilovala :D I ten kokosový nezní úplně špatně a navíc vypadá pěkně. Já to s peelingem docela lajdám, říkám si, že aspon 1 týdně si ho dám, ale stejně pak tam chudák leží, než si na něj zase večer vzpomenu, přitom tak hezky taky voní :D A pěkné, ostré fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vypadá pěkně :) Zatím zůstávám věrná svému peelingu od Freemana, ale když mají i kokosové MARKa, tak se bojím, že podlehnu :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Po tomto peelingu pozerám už tak dlho. :) Musí byť skvelý.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. MARKa sme kupovali kamrátke na narodeniny, ale sama sm ho neskúšala. Ja mám coffee scrub Mr.Bean a to je moja momentána láska, už mám aj pekne dlho rozpísaný článok, ktorý nie a nie dokončiť :) ale v budúcnosti sa určite chystám vyskúšať aj tento MARK, robím si zálusk na kokosový :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Už dlouho o tom peelingu vím a ráda bych něco z toho vyzkoušela, stejně jako z Havlíkovy apotéky :D ale ne a ne se k tomu dokopat.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. :D mňam, ja by som ho teda ochutnala :D haha

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jéé, to musí být určitě super! To raději ani nemluvím o té vůni :)
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram