OBĽÚBENÉ VÝROBKY ZA MESIAC FEBRUÁR

by - marca 02, 2017

Určite ste si všimli, že február sa nám skončil a nastáva marec. Viete čo to znamená, zase sme o kúsok bližšie k teplu a letu. Hlavný dôvod prečo milujem toto obdobie, je hlavne dlhší deň čo znamená skoro ráno svetlo, ktoré trvá do večera. Neviem, či už tušíte aký som si pre Vás pripravila článok, ale ak nie tak to budú moje obľúbené výrobky za mesiac Február. Pomaly sa do toho môžeme asi aj pustiť.
Ako prvý výrobok, ktorý by som rada spomenula v tomto článku je sprchový gél od Dermacolu s vôňou červeného melónu. Ja túto vôňu priam zbožňujem, a hlavne mi to pripomína už pomaly ale isto začínajúce leto.
Druhý výrobok od značky Balea je gél na holenie Oriental Flower s orientálnou vôňou pre citlivú pokožku. Zanecháva dokonale hladkú pokožku + s výťažkom aloe vera. Ja som si tento gél veľmi obľúbila a určite sa k nemu budem vracať.

Ďalší produkt je taktiež od Balei, no tento krát je to maska na vlasy s vanilkou a mandľovým olejom. Maska dodá poškodeným a namáhavým vlasom lesk a hlavne starostlivosť. Vitamín B3 a provitamín B5 dodá vlasom vláčnosť. Masku si dávam tak 2x do týždňa, nanesiem na umyté vlasy, vmasírujem a nechám 2-3 minúty pôsobiť. Potom dôkladne zmyjem. Myslím si, že za tú cenu je veľmi dobrá.

Produkt od LORÉAL je expres balzám, ktorý si nanášam na vlhké ešte nevysušené vlasy aby sa mi lepšie česali. Musím povedať, že sú moje vlasy vyživené a hlavne sa mi tak nelámu po použití balzamu.
Dva produkty, ktoré sa dostali do obľúbencov za Február sú výrobky od mojej dosť obľúbenej značky Catrice. Camouflage cream určite všetky z Vás poznáte a určite ste ho už aj skúšali. Ja som ho dosť často používala asi pred rokom, potom som si dala pauzu ale som veľmi rada, že som sa k tomuto korektoru znovu vrátila. Ako druhý je tu bronzér, ktorý je na mne konečne aspoň trošku vidieť, takže za mňa palec hore.
Posledné dva prudukty sú značky NYX, ktoré som vyhrala u jednej blogerky na blogu. Rúž, ktorý ma veľmi pekný vzhľad ma upútal hlavne jeho matnosťou a v druhom rade farbou. Ako určite viete ja som skôr na takéto odvážnejšie farby a určite sa pozriem aj na iné odtiene v obchode.
Tiež ružový odtieň no tento raz je to tieň mono tieň. Prišla éra kedy som aj do školy začala nosiť sem-tam tiene ale nie príliš výrazné. Zdá sa mi že k mojím hnedým vlasom a aj očiam sa mi tá rúžová celkom hodí. 
A čo ste si obľúbili vy za mesiac Február? Budem rada ak mi napíšete vaše názory do komentárov.

You May Also Like

24 komentárov

  1. Ten sprcháč od Dermacolu taky miluju! Takové léto v tubě :)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja od Dermacolu milujem kávový sprchový gel, tento som ešte neskšala :) a broznér od Catrice som používala tiež a bol celkom fajn :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sprcháče od Dermacolu jsou snad nejlepší :) mimochodem ty Catrice věci mám také a nemůžu si je vynachválit :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zaujala mě ta vanilková maska, vlasy pak musí vonět božsky :) Já asi stíny E style, krém na ruce Manufaktura jablko a tělové máslo od Alverde, jinak mám takové stálice spíš :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja mám veľmi rada gély na holenie od Baley :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja som asi jedna z mála, ktorá ešte neskúsila žiadny z Catrice korektorov. Asi to už fakt budem musieť napraviť :)
    Zapojila si sa už do Giveaway ?

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Baleu mám celkově moc ráda a Catrice korektor jsem si vždycky chtěla koupit, ale nějak na to pokaždé zapomenu. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Melounový Aroma Ritual od Dermacolu miluju! :) A ten gel na holení mám teď taky na zkoušku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásný článek! Jednou jsem od Baley měla kokosovou pěnu na holení a voněla božsky :) Ta rtěnka je přesně v odstínu, které v obchodech vyhledávám ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Dermacol Aroma Ritual som mala aj ja, a je perfektný :) tá melónová vôňa, ach

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Rúž vyzerá skvelo, skvelý článok. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ten sprchový gél som mala, bol fajn ale časom sa mi objavila alergia na parfumovanú kozmetiku. Catrice korektor je skvelý, mám ho tiež a určite sa budem k nemu vracať :) Ja som si za február obľúbila dlhotrvácnu fixku na obočie, aj keď je to skôr maminin produkt, ale ja jej ňou kreslím obočie :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Tá vanilková maska je skvelá! Aj ja ju veľmi rada používam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ten gel od Baley je super, taky ho používám ráda :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Já mám teď od Dermacolu oblíbený sprcháč Hruška a to hrušky nejím :O

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Korektor od Catrice by byl i v mých oblíbencích. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  17. no všetky produkty sú super, a veľa z nich používam aj ja :) a ten odtieň nyx rúžu je krásny, presne podľa môjho gusta :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Sprcháče od Dermacolu sú skvelé :) a odtieň rúžu od NYX sa mi veeľmi páči
    World of Nicol | Narodeninová GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Moc pěkný článek i fota:) Srcháče od Dermacolu taky miluju ....nejvíc ten s mangem.
    http://beautybookbyhana.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Já miluji tu masku na vlasy od Balei, s mamkou si ji kupujeme stále dokola a nádherně voní <3

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Som rada že rúž aj tieň od NYX sa dostali medzi tvojich obľúbencov a že sa ti páčia farby. Ťažko sa to vyberalo a bála som sa, či víťazka nakoniec bude spokojná :)
    A ostatní obľúbenci sú tiež super. Ten sprcháč od Dermacolu je božský, tá vôňa. A aj kamufláž od Catrice je super vec :)

    NITA
    NEW POST

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram