KOZMETIKA MARY KAY

by - marca 21, 2017

A je to tu znovu. Prišiel čas kedy sa znovu vraciam do rovnakého, stereotypného školského života. Mesiac som ani okom nenakukla do žiadnej učebnice, avšak učitelia si myslia opak. No napriek tomu nechcem aby bol deň čo deň v mojom živote stále dokola to isté. Som typ človeka, ktorý sa chce motivovať, posúvať ďalej a hlavne skúšať každú chvíľu niečo nové. Avšak, aj ja všetko beriem ako samozrejmosť, už len to že chodím do školy môžem sa vzdelávať a popri tom chodiť do roboty a zarobiť si, znamená veľa aj keď si to teraz vôbec neuvedomujem. A to už vôbec nehovorím o rodine, za ktorú som nesmierne vďačná a preto som sa rozhodla si všetko okolo mňa o kúsok viac vážiť,pretože viem že to nieje samozrejmosť. 

Na začiatku článku som spomínala stereotypný život a práve v tomto mi veľmi pomáha aj tento blog. Našla som niečo čo ma baví, tak ako niekoho iného baví šport,kreslenie či tanec ( aj ten ma baví ). Písanie článkov, maľovanie, čítanie iných blogov.... Stalo sa to už súčasťou mňa a nič s tým nespravím. 

A jedna z príležitostí, ktorá sa mi naskytla vďaka blogu je spolupráca so značkou Mary Kay. O značke som už veľa počula ako aj drvivá väčšina z Vás a preto som značke za túto možnosť veľmi vďačná.

Na začiatok spolupráce som si vybrala tri produkty na testovanie. Ja, som maximálne posadnutá korektormi a preto aj prvý produkt, ktorý som si vybrala bol korektor určený na výrazné kruhy pod očami. A keďže ja mám trošku väčšie oči, k ním samozrejme patria aj kruhy pod očami, preto sa ich snažím maskovať. Pri požívaní korektoru od Mary Kay som bola očarená, hneď pri prvom maľovaní som videla zmenu. Korektor sa úžasne zapracuje do pleti a po kruhoch ani stopa, vďaka tomu vyniknú Vaše krásne oči. Určite prekliknite na odkaz, kde ho nájdete v plnej kráse. MARY KAY KOREKTOR

Linka sa oči sa vždy zíde a preto som sa pri prehľadávaní stránky pristavila pri tejto Duo gélovej linke do ktorej som sa hneď zamilovala už len z obrázka. Ja som síce zvyknutá skôr na linku v pere a aj keď som už mala takúto, nejako mi to s tým štetčekom nešlo, preto som sa trošku obávala či sa mi s ňou bude dať kresliť. No môžem povedať, že vďaka plochému štetcu a úžasnej gélovej konzistencii sa linka nanáša na viečko úplne prirodzeným a jednoduchým spôsobom. 

Čierna linka je mojím obľúbeným produktom a keďže som ich vyskúšala viac než dosť bolo na čase trošku to obmeniť - zlatou a bronzovou linkou. Veľkou výhodou je, že sa tu nachádzajú až dva odtiene, jeden bledší a tmavší s nádychom lesku. Myslím si, že na jednoduché nude líčenie je ako stvorená, takže uvidíme, možno spravím aj nejaký článok - líčenie aj s týmto produktom aby ste si to vedeli predstaviť. Určite sa na ňu mrknite - MARY KAY DUO OČNÁ LINKA
V poradí tretí a vlastne aj posledný produkt je sypký transparentný púder. Ja síce všade píšem, že púder nezvyknem používať, pretože aj bez púdru mám veľmi suchú pleť. Avšak ja si tento nenanášam na celú pleť, púder používam na zafixovanie korektoru, ktorý si aplikujem iba pod oči, aby mi dlhšie vydržal. Po celom dni korektor začína pôsobiť na pleti čím sa rozmazáva, čo nepôsobí moc pekným dojmom. Preto pri zafixovaní transparentným púdrom, drží svoj vzhľad veľmi dlho. S púdrom som maximálne spokojná a určite sa k nemu budem rada vracať. Taktiež ho nájdete na ich stránke - MARY KAY TRANSPARENTNÝ PÚDER


You May Also Like

7 komentárov

  1. Mary kay je skvelá značka, ja mám od nich make-up - predposledný článok u mňa na blogu je o ňom :) tieto tri produkty som neskúšala, no mám zálusk na ten transparentný púder. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten transparentní pudr vypadá skvěle, i korektor se mi moc libí :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moja mama používa len túto značku aj ja mám od nich zopár vecí, ale mám radšej iné značky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mary Kay je úžasná značka a tieto produkty určite tiež :) korektor by som si veru aj ja vybrala :D Linka tiež vyzerá veľmi zaujímavo :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  5. uuuu, ten korektor ma zaujal! už veľmi dlho mám problém nájsť korektor na moje kruhy pod očami, stále mám pocit, že mi ich nič nevie dostatočne prekryť .. takže ak hovoríš, že si s týmto spokojná, možno by som ho mala skúsiť :)

    n a s k l e e

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Mary Kay je topka,jednoznačne :) tieto linky Runway Bold sú asi najlepšie gélové linky,aké som kedy mala :) a púder tiež používam iba na zafixovanie, a vtedy je skvelý :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Očná linka vyzerá skutočne zaujímavo. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Instagram